- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
bana bir el at burcu gız:86::86::86:gözenekleri tek tek boyuyacağız kriptık 2 seansda ben boyarım bana gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana bir el at burcu gız:86::86::86:gözenekleri tek tek boyuyacağız kriptık 2 seansda ben boyarım bana gel
sor bakalım şekerimmm hec mı fark etmedın kıeşim neremi beğenir hiç söylemedikibu akşam sorayım bakim öküz kocaya..
olurmu hayatım senı bılıyom ben sende bıze dişi bilgiler mutlaka vardır kendınde en cok beğendiğin yerın neresı mesela? hangı ırktakı kadınlar guzel sence ?en dişi kıyafet modelin nedir gibi?burcum e bu durumda ben buraya yazmim o zaman
hey yarrabbımmm senın kı dırek sölediğini cevaplamış :86:öyle demedimde dedimki insan arada iltifat eder gözlerin güzel şöyle böyle diye...dediki gözlerin güzel
olurmu hayatım senı bılıyom ben sende bıze dişi bilgiler mutlaka vardır kendınde en cok beğendiğin yerın neresı mesela? Hangı ırktakı kadınlar guzel sence ?en dişi kıyafet modelin nedir gibi?
öyle demedimde dedimki insan arada iltifat eder gözlerin güzel şöyle böyle diye...dediki gözlerin güzel
sürüp bekleyip yıkıyomusun canımbadem yağı çok iyi geliyor
bi sorayım aktara bende alayım yakuzu ben pantene doğal sentezi kullanıyorum acayip güzel,, bi ara aktardan saç bakım yağı almıştım içinde 15 çeşit yağ vardı hafta da 2 kere falan kullandım iyi geldi ama işte devam ettiremedimm
yok tonik falan işe yaramıyooo ben bir sürü kullandımmmm
kesin çözüm lazımm
kendimi güzel bulurum canım ama zaman zamanda nedense hiç aynalara bakasım gelmez nedendir bilmiyorum :44:parısım gec sımdı onu kendunu guzel bulurmusun eşin nerenı begenır sence en dişi kıyafet tarzı nedır bunlara cevap arıyorummm
bu e vitamini ve bepanthen kapsülleri ile ilgili vardı bir karışımda unuttum :26:
Her halimle güzelim ama özellikle uykudan uyanınca.
beynelim ben senın remını görmustum cok da hoş hatunsun yaneeee bence sacların cok guzel gur ve bakımlıben kendimi pek sevmem. Dolayısıyla bir sürüde kusur bulurum. Mesela 1,5 metrelik bir adamım ben
eczaneye sorsam bilirlermi yoksa aktarlarmı bilir:26:
ben uykudan cok cocuksu uyanırım mızmız cocuklar gibi yaaaa layarak yada öffff leyerek uyanırım eşimmm minişşş kalk der ben banane yaaaaaaaaa derim pek guzel kalkmam yane anlıycanaynen...kocişş uykudan uyanınca çok tatlı olduğumu söyler her zaman....
ikisi de bilir sanıyorum. devlet karşılıyor bu arada kapsülleri
ben akşama ablama sorayım o yapmıştı saçları müthiş yumuşatıyor
bi sor canım sana zahmet bide sağlık ocakları yazıyomu acaba yoksa hastanelerin bölümünemi gitmek gerekiyo cildiyeye falan yazdırabilmek için:26:
ben mesela en cok yuzumu beğenirim sacımı gamzelerimi eşim benı beğendiği biyer var tabı ama erkek işte kalçamı sever
tatlım erkeklerin geneli kalcayla ilgilenir yuzde doksan bırde gozlerle diğeride gögüs olsa gerekerkekler kadınların en çok neresini beğenir yaaa:26: