- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
minik eşinle çekilmişsin bir şey olmaz amanora vardı ona özelden yaz sayfa nosunu siler...kızlar silemiyorum yardım edin burda resim sil falan yazmıyo
:86::86::86:benim için yazın ööle bi çanta lüks....ben genelde bavul gibi bişeyle dolaşmak zorundayım...önüne gelen çantaya bişey atar bizde,çantanın içi deli kızın çeyizi gibi olur sonna...teşekkür edrim kızlar flokem yaz için çantam yoktu..çocuk olunca çapraz asılabilen çanta rahat olur dedim..daha iyileri sizin olsun..
benimde bebek çantam var tahanın herşey var içinde:86::86::86:benim için yazın ööle bi çanta lüks....ben genelde bavul gibi bişeyle dolaşmak zorundayım...önüne gelen çantaya bişey atar bizde,çantanın içi deli kızın çeyizi gibi olur sonna...
kokoşcumm sende tavsıye coktur evlimisin bu arada
hoşbuldum.. ben kendimde herşeyi beğeniyorum seviyorum kendimi sadece biraz kilo problemim var ama yüzümde beğenmediğim hiçbir nokta yok.hoş geldinnn adetten dır ilk önce kendıne guzel bulduğun yerın neresı ve esşinin begendiği
hoş geldin kız... topik çok bizde :86::86::86:
ve spor ayakkabı ben ne zaman platform giyicem modası geçincemi
gözlerimi beğenir...derincene bakarmışım...feminen giyim tarzı daima iyidir.askılı bişey giyinmek,askıların ince olması,vüduda tam oturan salkım saçak görünmeyen giyim tarzı tercihim.kot bile giysen,vücut tipine uygun olmalı.tip ve yaşam biçimini yansıtan renk seçimleri önemlidir bir de...hani atıyorum,beyaz modaysa koşup gidip herşeyi beyaz almicaksın eğer o renk senin rengin değilse...stil sahibi olunmalı,moda mükemmel bişey olsaydı geçici olmazdı diye güzel bi söz var.her moda olanı almayacaksın,sana yakışanı,seni sen olarak ortaya çıkaranı alacaksın....flockem söle bakalım goncagulun en cok neyını beğenır fiziki olarak? ve dişi giyim sence nasıldır?
peki sen nerenı begenıyon ve eşin neyı begenır sende encokevliyim tatlım temmuz 11 de 1 yıl olucak :) valla accuk süsülüyüm galiba.. Bakımı cok seviyorummm :)
gözlerimi beğenir...derincene bakarmışım...feminen giyim tarzı daima iyidir.askılı bişey giyinmek,askıların ince olması,vüduda tam oturan salkım saçak görünmeyen giyim tarzı tercihim.kot bile giysen,vücut tipine uygun olmalı.tip ve yaşam biçimini yansıtan renk seçimleri önemlidir bir de...hani atıyorum,beyaz modaysa koşup gidip herşeyi beyaz almicaksın eğer o renk senin rengin değilse...stil sahibi olunmalı,moda mükemmel bişey olsaydı geçici olmazdı diye güzel bi söz var.her moda olanı almayacaksın,sana yakışanı,seni sen olarak ortaya çıkaranı alacaksın....
gözlerimi beğenir...derincene bakarmışım...feminen giyim tarzı daima iyidir.askılı bişey giyinmek,askıların ince olması,vüduda tam oturan salkım saçak görünmeyen giyim tarzı tercihim.kot bile giysen,vücut tipine uygun olmalı.tip ve yaşam biçimini yansıtan renk seçimleri önemlidir bir de...hani atıyorum,beyaz modaysa koşup gidip herşeyi beyaz almicaksın eğer o renk senin rengin değilse...stil sahibi olunmalı,moda mükemmel bişey olsaydı geçici olmazdı diye güzel bi söz var.her moda olanı almayacaksın,sana yakışanı,seni sen olarak ortaya çıkaranı alacaksın....
peki sen nerenı begenıyon ve eşin neyı begenır sende encok
kıslar paylaşımlara dewammmmm ben kaçyrum mesai bitti görüşmek uzere optum
evliyim tatlım temmuz 11 de 1 yıl olucak :) valla accuk süsülüyüm galiba.. bakımı cok seviyorummm :)
bir de en büyük yanılgı,vitrindeki mankenin üstünde durduğu gibi durmayabilir senin üstünde...sadece aaa çok hoş valla,diip alırsan da tuhaf tiplemesine girersin sonna....evet flocke moda diye her önümüze geleni alırsak komik duruma düşmek kaçınılmazdır