Dişi Canların Güzellik Geyiği

teşekkür edrim kızlar flokem yaz için çantam yoktu..çocuk olunca çapraz asılabilen çanta rahat olur dedim..daha iyileri sizin olsun..
:86::86::86:benim için yazın ööle bi çanta lüks....ben genelde bavul gibi bişeyle dolaşmak zorundayım...önüne gelen çantaya bişey atar bizde,çantanın içi deli kızın çeyizi gibi olur sonna...

:86::86::86:benim için yazın ööle bi çanta lüks....ben genelde bavul gibi bişeyle dolaşmak zorundayım...önüne gelen çantaya bişey atar bizde,çantanın içi deli kızın çeyizi gibi olur sonna...
benimde bebek çantam var tahanın herşey var içinde

hoş geldinnn adetten dır ilk önce kendıne guzel bulduğun yerın neresı ve esşinin begendiği
hoşbuldum.. ben kendimde herşeyi beğeniyorum seviyorum kendimi sadece biraz kilo problemim var ama yüzümde beğenmediğim hiçbir nokta yok.

eşim de en çok gözlerimi beğenir, gözlerim yeşil, ela değişik bir renk:) ve ben her ne kadar fazla kilom var desem de o kilo verme der hep
hoş geldin kız... topik çok bizde :86::86::86:

hoşbuldum canımcım:)

çocuk olunca kot üstüne gömlek yada tşört hemen çıkıyorum iyiki kot pantolon icat edilmiş:86::86::86::86::86:

ve spor ayakkabı ben ne zaman platform giyicem modası geçincemi

flockem söle bakalım goncagulun en cok neyını beğenır fiziki olarak? ve dişi giyim sence nasıldır?
gözlerimi beğenir...derincene bakarmışım...feminen giyim tarzı daima iyidir.askılı bişey giyinmek,askıların ince olması,vüduda tam oturan salkım saçak görünmeyen giyim tarzı tercihim.kot bile giysen,vücut tipine uygun olmalı.tip ve yaşam biçimini yansıtan renk seçimleri önemlidir bir de...hani atıyorum,beyaz modaysa koşup gidip herşeyi beyaz almicaksın eğer o renk senin rengin değilse...stil sahibi olunmalı,moda mükemmel bişey olsaydı geçici olmazdı diye güzel bi söz var.her moda olanı almayacaksın,sana yakışanı,seni sen olarak ortaya çıkaranı alacaksın....

işte flockem benım sana katılıyorum mesela mor rengi bana çok yakısır ama krem tonları pek gitmez bana ben sarı o soluk uymaz en cok yakısan rengın kırmızı oldugunu sölerler nezaman kırmızı bısey gıysem herkes nekadar hoş olmuş der

evet flocke moda diye her önümüze geleni alırsak komik duruma düşmek kaçınılmazdır

peki sen nerenı begenıyon ve eşin neyı begenır sende encok

galiba hepimizin gözlerini begeniyo eşleri benimde renkli.. ayrıca fizigimi cok begenir.. form korumamı takdir eder.. . ben kilo konusunda takıntılıyım valla :) sabah ve aksam uyumadan kesinlikle tartılıyorum

evet flocke moda diye her önümüze geleni alırsak komik duruma düşmek kaçınılmazdır
bir de en büyük yanılgı,vitrindeki mankenin üstünde durduğu gibi durmayabilir senin üstünde...sadece aaa çok hoş valla,diip alırsan da tuhaf tiplemesine girersin sonna....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…