- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Benim boşanamamak için sebeplerim vardı, çocukların geleceği ve bakımı ile ilgili endişelerim.Nasıl cozdunuz sorunlarınızı ortak bir dil bulamıyorum
O da buna güveniyordu zaten ya neyse.
Gözümü karartıp, çocukları da bırakıp bir sabah aileme gittim, yani o gün evi terkettim, mecbur döneceğim çocuklar var ama hayatımda ilk defa aileme durumu söyledim, boşanacağımı anlattım.
Ki çevremde görüştüğüm, fikriniz aldığım avukatlar ve arkadaşlarım asla şuan boşanmamamı söylüyordu, çok sıkıntı yaşayacağım için.
Bu koca kişisinde büyük etki yaratmış olmalı ki etekleri tutuşarak, bütün şartlarımı kabul ederek ortada buluştuk.
Ben habire hala boşuyorum o ayrı çünkü içim hiç soğumadı, ben yola gelmedim ama o geldi.
Kendimi ve öfkemi dizginleme konusunda sıkıntılarım devam ediyor, o ise adeta parmak gösterilecek biri oldu ama o iş benden geçti.
4 5 ayda bir hala cinnet geçirtiyor bana, kendi sıkıntılarımın da farkındayım, hepsini ona yükleyemem.
İki çocuk olunca ve her şey yolunda seyredince insan ‘aman ben bir boşanayım’ diyemiyor.
Bizde böyle oldu, sizde başka şekilde olur elbet.
Fakat ne olursa olsun kocanız düzelmesini istemedikçe ve ortak bir hayatı paylaşmaya yanaşmadıkça, hiçbir sorun silinmeyecektir.
Sizden ziyade onun müthiş çabası gerekli.