- Konu Sahibi LilYumiyum
Tedavinin süresini uzatmamak için ve teller arasındaki plak oluşumunu arttırmamak için yasaklara tedavi bitene kadar muhakkak dikkat edilmeli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 sene tel takmış biri olarak herhangi bir sorusu olan varsa iletsin bana :))
Merhabalar ,benim üst kısmındaki dişlerimde yamukluk var ve bu yamukluğu düzeltmek için İstanbulda iyi bir ortodontis arıyorum.
Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı?
birde ortodontis tedavilerinde (tel tedavilerinde ) herhangi bir yaş sınırı var mı? tedavi ortalama kaç yıl sürüyor.
cevabın için teşekkürler.Merhaba canım,
İstanbulda benim diş hekimimi önerebilirim. Turgut Akmenek.. Gerçi 12 sene olmuştur taktırdığım ancak eşiyle beraber çalışır çok iyi bir diş hekimidir kendisi. Netten bulabilirsin heralde şuanda nerede olduğunu naptığını.. Yaş sınırı yok diyebiliyorum ancak yaşın küçük olması daha hızlı tedavi olmasında etkili diye biliyorum. Tedavi dişin durumuna göre değilşiyor. Benim 4 yıl sürmesinin sebebi gerçekten çok yamuktu ve uzun aralıklarla gidiyordum yoğun bir doktordu. 2 haftalık periyotlarla..
cevabın için teşekkürler.
Turgut Akmenek bana uzak. avrupa yakasında iyi bir doktor arıyorum.
4 sene tel takmış biri olarak herhangi bir sorusu olan varsa iletsin bana :))
Ya bisey sorucam 16 yaşındayım haftaya tel taktırıcam takılırken acıyor mu alışma süresi nedir yemek yerken sorun olur mu biraz anlatırmısınız
TeşekkürlerrrrTakılırken acımaz hissetmezsin bilee =) Alışma süresi farklılık gösterebiliyor benim bir hafta sürdü kuzenimin 2 gün.. Yemek yerken başlarda zorlanabilirsin ilk günlerde çorba falan yiyebilirsin kolay oluyor hemde doyurucu =) Sonra zaten alışacaksın bir parçan olacak =)
1,5 yildir tel takiyorum kola da iciyorum erik de yiyorum cipside hatur hutur goturuyorum. Sadece 1 kere braketim kirildi doktorum cok kizmisti. Onun disinda da hicbir sorun yasamadim size bakinca agzim acik kaldi ben cok hor kullaniyorum galiba