burdayız:))):)))))))))))))))))))))))
antigone merhaba canım aynen tatlım bende çok alıştım artık olup olmadığını bile anlamıyorum a.s işin nasıl güzelim ya o na da alışabildin mi nasıl gidiyo ?arkadaşlar herkese selam pek yazamıyorum iş hayatı beni bitirdi
şaka maka çok yorgun geliyorum eve tellerime çok alıştım mavi kelebek sen karar verebildin mi charming sen ne durumlardasın alıştın mı iyice :)
arkadaşlar herkese selam pek yazamıyorum iş hayatı beni bitirdi
şaka maka çok yorgun geliyorum eve tellerime çok alıştım mavi kelebek sen karar verebildin mi charming sen ne durumlardasın alıştın mı iyice :)
Kızlar moralim çok bozuk :çok üzgünüm::çok üzgünüm: 20'lik dişim çıkmaya çalışıyor alt çenemde ve diş etim tamamen şişmiş kızarmış durumda çok ağrı yapıyor ağrısını geçtim alt dişlerimin düzenini bozcak oraya da tel takılcak diye çok korkuyorum :1no2::1no2: Yaaa tam tedavim biterken bir daha o acıları sıkıntıları çekmek istemiyorum sanırım çektircem bu dişleri ama önce doktoruma sorcam tabiki senağlama
Kızlar moralim çok bozuk :çok üzgünüm::çok üzgünüm: 20'lik dişim çıkmaya çalışıyor alt çenemde ve diş etim tamamen şişmiş kızarmış durumda çok ağrı yapıyor ağrısını geçtim alt dişlerimin düzenini bozcak oraya da tel takılcak diye çok korkuyorum :1no2::1no2: Yaaa tam tedavim biterken bir daha o acıları sıkıntıları çekmek istemiyorum sanırım çektircem bu dişleri ama önce doktoruma sorcam tabiki senağlama
antigone merhaba canım aynen tatlım bende çok alıştım artık olup olmadığını bile anlamıyorum a.s işin nasıl güzelim ya o na da alışabildin mi nasıl gidiyo ?
Ah canim benim özlettin kendini yania.s..Alismisim birinizden ses cikmayinca merak ediyorum:sm_confused:.Valla beni sorma bir haftam kaldi,doktor randevuma.Bu doktorlarda masallah iki üc hafta sonraya anca randevu veriyor,zaman gecmek bilmiyor.Sen anlat biraz agrin falan hafifledimi:uhm:
canım aynıyız sanırım ya şu 20 likler haricinde.bende hiç var mı yok mu belli değil cidden ağrı falan da yok.şu tellerin sıkılması evet benim 22 sinde randevum var tatlım bakalım o gün sıkılacak mı :sm_confused: tam 1 ay olmuyo ama o gün ne diyicek bakalım diş hekimim,ben tüm gelişmeleri anlatırım sana güzelim,kıyamam canım ya işin yoğunmuş yoruluyosun tabi olcak o kadar gelincede bol bol dinlenmeye bak,yine yazıcam ben tatlım kendine iyi bak öptüm seni a.s.aynen canım unutuyorum ya ağzımda olduklarını o kadar alıştım hiç ağrı yok sadece tedavinin yarısında 20likler çekilecek işte o sorun olursa olur onun dışında bi de şu teller sıkılıcak ya ayda bir bakalım nası geçicek sende anlat bak unutma :) iş baya yoğun eve geliorum direk uzanıyorum tatlım öyle yani ama arada yazıyorum tabii foruma sen de yaz haberleşelim hep, bakalım ilk teller sıkılınca nası hissedicez :1hug:
canım merhaba,benim tel takılalı 10 gün oldu şuan da.dişlerinde çapraşıklık olduğunu söylemişsin ben taktır derim,hiç tereddüt etmedim tam aksine tel takılsın da dişlerim bir an önce düzelsin diye tam 5 tane diş hekimine göründüm,ilk takıldığı gün çok tuhaf geldi gözüme ama şimdi alıştım,görüntü konusuna değinmişsin,evet görüntü olarak konuştuğunda fazla olmasada görünüyo özellikle alta takılan teller,gülümsediğinde de muhakkak görünücek zaten,senin dişlerin ne durumda bilmiyorum ne kadar süre kalır ona diş hekimin karar verir,benim 1 sene kalıcak dedi ama uzayabilir de,artık görüntüyü de problem etmiyorum sadece sonuca odaklanmış durumdayım,evlenmeyi hemen için düşünüyosan bilemem ama bence taktırmalısın en azından sonunda inci gibi dişlerin olucak bunu düşün ve bence bir an önce bi hekime görün derim a.s.benimde dişlerimde problem var çarpıklık.tel taktırmak istiyorum arkadaşlar. görüntüsü nasıl oluyor.yaşım 25 olduğu için ailem evlenirsin düğünde telli mi olacaksın diye istemiyolar takılırsada en az 1,5- 2 yıl kalacakmış tabi bu zaman uzayabilirde napsam bilmiyorumkiii...evlendikten sonramı taktırsam acaba..
tatlım ben de özledim yazdım valla
teller için eğer gerekliyse bence yaptır hiç pişman olmazsın inan unuttum ağzımda olduklarını gerçi biliyorum senin korkun minelerden törpü olayı umarım hiç bir yan etkisi olmaz da sen de tellere kavuşursun :) bu arada iki arkadaşım benden özendi taktırıyor sadece bir-iki dişi düzeltmek için:) teller için sponsor alıcam bu gidişledoktorlar böyle hep geç randevu veriyorlar
randevu günün mutlaka kararını bize bildir yaz olur mu? benim şu an hiç ağrım yok çok rahatım umarım hep böyle gider :1hug:
Canım ben özel doktorda yaptırıyorum.Doktorum Kadıköyde yani karşıda baya uzak kalır oraya.Ama ben özelde yaptırmanızı tavsiye ederim maddi durum varsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?