Arkadaslar hepinize merhabaa.s..Belki bu aralar fazla yazmiyorum ama yazilari hergün takip ediyorum(özellikle yeni disteli takmis arkadaslari).Yemek yiyememenize üzüldüm senağlamaama cok sürmez yakinda yine caninizin cektigini yemege baslarsiniz:icecream:.(bu arada diet yapmak isteyen varsa tam zamani).Görüsmek üzere...:teytey:
sanada merhaba mavi-kelebek.diyet dedinde ben teller takıldığından beri yani yarın 1 hafta olacak 2 kilo vermişim :icecream: napayım devamlı çorba içmekten sinir oldum açım valla şakkıdı teller sayesinde şu birkaç fazlalıkta gider kurtulurum bahaneyle :icecream: yine yaz tamam mı yalnız bırakma yerimseniben
bende öyleyim canım rahat geçiyo artık a.s ne güzel işe de girmişsin hayırlısı olsun canım benim :1hug: tabi çantanda diş fırçası ve diş macununa yer açmayı unutma :1rolleyes: gelişmelerden yine beni haberdar et olur mu a.s.evet canım ya bak benim bugun çok rahat geçti :) ama bugun çok mutluyum işe girdim yarın başlıyorum ondan olabilirartık iş yerine de taşıyacağız diş fırçasını :)
canım benim verelim biraz ya bak yaz geliyo şu fazlalıklar düşsün artık yakamdan :icecream: ama aç kalmaya tahammül edemiyo insan sinir oluyodum ilk zamanlarcharmin bende 1,5 kilo vermişim ahah böyle giderse biz daha çok vericez sanki aman yok istemem :)
evet canım ya bak benim bugun çok rahat geçti :) ama bugun çok mutluyum işe girdim yarın başlıyorum ondan olabilirartık iş yerine de taşıyacağız diş fırçasını :)
bende öyleyim canım rahat geçiyo artık a.s ne güzel işe de girmişsin hayırlısı olsun canım benim :1hug: tabi çantanda diş fırçası ve diş macununa yer açmayı unutma :1rolleyes: gelişmelerden yine beni haberdar et olur mu a.s.
canım benim verelim biraz ya bak yaz geliyo şu fazlalıklar düşsün artık yakamdan :icecream: ama aç kalmaya tahammül edemiyo insan sinir oluyodum ilk zamanlarsen de göze alamıyon galiba benim gibi :1rolleyes:
Yeni isin hayirli olsun.Inan bana simdi calisirken zaman dahada cabuk gecera.s.Aslinda günden güne umudumu kaybediyorum.Iki hafta sonra randevumdan sonra ne düsünürüm bilmiyorum:sm_confused: ama herkes saglam dislerini törpületme sonra pisman olursun diyor.Moralim cok bozuk.Ne yapicam bilmiyorum.:çok üzgünüm:
Selamlar bayanlar kolay gelsin, Allah bir an önce düzelip cikarmayi nasip etsin hepimizede..
Benimde alt dislere yeni takildi braketlerim ve 2 yüzük. Üsttede 2 yüzük vardi. Yaa üstte takilinca hic yara olmamisti dilim, ama alta takilinca yara oldu, onun acisini cekiyorum suan, mum koydum bende iste. 2 gün oldu alta takilali. Üstte takilali üstteki dislerde 1 ayda düzelme oldu, doktor tedavi öncesi kalibida gösterince bayagi degisiklik oldugunu daha iyi anladim:) Cabuk düzelsinde cabuk ciksinlar:)
Benim dis teli yazilarimi blogtanda takip edebilirsiniz:
BloGuM
sanada merhaba mavi-kelebek.diyet dedinde ben teller takıldığından beri yani yarın 1 hafta olacak 2 kilo vermişim :icecream: napayım devamlı çorba içmekten sinir oldum açım valla şakkıdı teller sayesinde şu birkaç fazlalıkta gider kurtulurum bahaneyle :icecream: yine yaz tamam mı yalnız bırakma yerimseniben
Saolun kızlar cevaplar için.Evet ben de başta endişelendim ama doktoruma güveniyorum.Zaten törpüledikten sonra teller çıktığında cila gibi birşey de sürecek diye biliyorum sonuçta dişlerimin hepsi aynı hizada olcak... Dişlerimin ucu ilk çıktığı zaman kadar olmasa da tırtıklı biraz onlar düzelcek :) Zaten bu törpüleme işlemini braketleri takarken falan dişlerin arasını açmak için yapmıştı,bu biraz daha kapsamlısı olcak sanırım...
Neyse,kilo konusuna değinmişsiniz şöyle diyeyim ben de tel takıldıktan sonra ilk hafta 3 kilo verdim..tatlicadiarzu Doğal olarak sürekli çorba vb gıdalarla beslenmekten.Ama bu durum geçici bence fazla aldanmayın :) Dişleriniz hep bu kadar acımıcak zamanla tellerinizin olduğunu bile unutacaksınız yemek sorunu da 1-2 haftaya kadar ortadan kalkıyor.Örneğin ben şuan her istediğimi yiyebiliyorum... :)
Duygucum merhabaa.s..Canim benim iki haftadir kendimi parcaliyorum dislerimin aralarini törpülicekler korkuyorum karar veremiyorum diye,keske önceden beni biraz bilgilendirseydin.Senin dislerinin arasinida törpülemisler su üc soruyu :uhm:benim icin yanitlarsan sevinirim.1-Ne kadar yer actilar(yani toptan kac disin arasini ).2- Kac mm yer sagladilar.3-Sonradan dislerinde sicaga ve soguga karsi bir hassaslik olustumu.Bunlari cevaplandirirsan cok sevinirim.Görüsmek üzere...
canım benım her hastanın tedavı planlaması farklıdır çunku her hastanın çaprasıklık mıktarı farklıdır.o yuzden acılacak yer mıktarı sende veya arkadasında farklı olabılır bunu unutma
Merhaba.Anladim ama benim merak ettigim duygununda benimde ayni miktarda acildiysa dislerinde bir etki hissedip hissetmedigi.Benim ön 6 disin arasindan toplam 3 mm acicakmis.Ama cok korkuyorum.Korkumu yensem birtek tedavi kagitlarini imzalamam kaliyor geriye...:teytey:
Canım anladığım kadarıyla senin teli takılmadan önce yer açılcak.Benim tel takıldıktan sonra açıldı açıldı dediysem öyle çok fazla değil lastikleri geçirirken falan rahatsız edici yerlerde birkaç mm...Hangi dişler olduğunu bile bilmiyorum gözle görülür biçimde bir açılma yok.Ama dişimde herhangi bir hassaslık da olmadı ...
canım benım hıç korkma o açılan yerler diğer dişlerinin harketiyle kapanacak zaten ınan kuçuk hastalarım bıle korkmuyor:))))))ve gerçekten korktugun gıbı olmayacak inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?