Dişlerinizin şu anki durumunu görüp ancak öyle karar verebilir ortodontist.birde bir sorum olacak diş tellerimi çıkardıktan sonra dişlerin arkasına implant yerleştirildi 1 yıl kullanmak gerekiyomuş sonra çıkarılması lazımmış ama bi ortodontis arkadaşım çıkarttırma diyo yoksa yamulma ihtimali varmış o yüzden bende çıkartırmadım bi daha yamulcaklar diye korkuyorum 5 yıl neler çektim üstelik dişlerim hep çürüdü eğer yamulurlarsa kafayı yerim ben yaniiiiiiiiiii......
kızlar iyi akşamlar benim 13 yaşında kızım var.alt ön dişelrinden biri çarpık ve son zamanlarda biraz rahatsız ediyor.daha küçükken dişçiye götürdüğümde beklememiz gerektiğini söylediler.şimdi götürmek istiyorum.sakarya oturuyorum.tavsiye edebilceğiniz dr.varmı?
Bugün tellerimin hepsi takılıcak diye gittim fakat çekilen dişlerimin kapanması için bitane aparat taktı ve sıktı şuan baskıyı hissediorum inş.geçer 2 güne bende arada içerim sigara hemen fırcala dişlerini bişicikler olmas serpico
birazdan tellere elvedaaaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar ,,, cok mutluyum ben dun tellerim cıktı sonunda:teytey::teytey::teytey: tam olarak 6 ay 12 gun kullandım telleri bugun tum gun 32 dişim meydanda gezdim insan kendini bi farklı hissediyor iyi ki taktırmısım dıyorum eskiden fotograflarda gulmek istemezdim bugun en az 30 tane cekildim hepsinde 32 dişim meydan da:teytey:şu an dişlerim inci gibi düpdüz tek korkum zamn icinde bozulmazlar inşallahumarım sizde en kısa zamanda guzel gülüslere sahip olursunuz bu arada cankiiz5o sanada gecmiş olsun sonunda kurtulamabildik tellerden:dance::dance:
merhaba kızlar ,,, cok mutluyum ben dun tellerim cıktı sonunda:teytey::teytey::teytey: tam olarak 6 ay 12 gun kullandım telleri bugun tum gun 32 dişim meydanda gezdim insan kendini bi farklı hissediyor iyi ki taktırmısım dıyorum eskiden fotograflarda gulmek istemezdim bugun en az 30 tane cekildim hepsinde 32 dişim meydan da:teytey:şu an dişlerim inci gibi düpdüz tek korkum zamn icinde bozulmazlar inşallahumarım sizde en kısa zamanda guzel gülüslere sahip olursunuz bu arada cankiiz5o sanada gecmiş olsun sonunda kurtulamabildik tellerden:dance::dance:
6 ay 12 günmü kullandın gerçekten bende kendime şaşırıyodum çok kısa sürcek tedavi bi yanlışlık var heralde diye. Benimkiler 5 şubat çıkcak bende 6 buçuk ay kullanmış oluyorum, darısı başıma artık
evet arkadaslar tellerim çıktı rüya gibi bişi. darısı sizlerin basına
valla canım o kadar surdu benım tedavi ilk bastan en az 10 ay demişti doktor ama cene yapim müsaitmiş o yuzden de kısa surmus zaten de benım sadece ust dişlerimde braket vardı hadi hayırlısı senın icinde cok az kalmıs cıktıktan sonra yazarsın a.s.
evet arkadaslar tellerim çıktı rüya gibi bişi. darısı sizlerin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?