Telleri çıkan arkadaşlar dişlerinizin resmini eklesenize bizde görelim. delikafadulden
burcak 15 merhabalar
Bende diş teli kullandım.
Senin gibi bir dönem benimde dişetlerim patlamıştı..
Tellerin çıkma dönemini etkilemiyor..
Bence en kısa zamanda corsodyle gibi bir gargara kullan eczanede seni yönlendirirler geçmiş olsun tekrar..
ben 2 yıl 8 ay kullandım canım benim. dişlerim bir harika.
kızlar iyi akşamlar benim 13 yaşında kızım var.alt ön dişelrinden biri çarpık ve son zamanlarda biraz rahatsız ediyor.daha küçükken dişçiye götürdüğümde beklememiz gerektiğini söylediler.şimdi götürmek istiyorum.sakarya oturuyorum.tavsiye edebilceğiniz dr.varmı?
merhaba arkadaşlar...
benimde üst ön dişlerimden birinde sorun vardı diğerlerine göre daha yukarıda duruyordu tabi doktora gidene kadar benim için sorun sadece buydu ama doktorum arka dişlerimde de hafif bir çarpıklık olduğunu söyledi bende 7 aydır tel kullanıyorum.tedavim hızlı ilerliyo hatta okadar düz görünüyoki telli halimi gören arkadaşlar niye tel taktırdın ne sorun vardıki diyolar dişlerimin eski halini sanırım unutmuşlar :)))
ilk başlarda tel baya zorladı hele doktor her yemekten sonra dişlerini fırçalaman lazım dediğinde benim gibi sürekli bişeyler atıştıran biri üüfff yandım diye düşündüm ama zamanla onada alıştım...ama keşke ihmal etmeyip küçük yaşta bu tedaviye başlasaydım diye pişman olmuyoda değilim...
umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıklı inci gibi güzel dişlerimize kavuşuruz....
Aynen benimde ön disim digerlerinden daha yukarı da baska sorun yok sanırım ve cok yemek yiyorum gunde 5 kere dislerimi fırcaladıgım oluyo Dislerinin duzelmesine de sevindim canım :1hug:
mirmirmirmir merhaba ben cumartesi ini üst tarafa tel takıldı.ağızım yaraoldu ve dişlerim ağrıyo ne zaman geçer acaba
sağol canım...bende çok fazla atıştırırım ağzım boş durmuyo gündüz her yemekten sonra diş fırçalamak zor olmuyoda bazen gece bişeyler atıştırıyorum sonrada uyku bastırınca hemen uyumak istiyorum dişimi fırçalamam gerektiğim aklıma geliyo diş fırçalamak çin işkencesi gibi :) bikere inat edip fırçalamadım
dişlerim baya düzeldi ama tedavim hala devam ediyo... tellere alıştım ama sürekli bişeyleri küçük parçalara ayırarak yemekten nefret ediyorum yediğim yemeğin keyfini çıkaramıyorum ısırarak yemeyi özleyeceğim aklıma gelmezdi senağlama
Evet ya benimde bi arkadasım var yaklasık 1 aydır tel kullanıyo kantinde oturuyoruz biz coktan bitiyoruz o daha yemege devam ediyo kucuk parcalara ayrırak tabiSimdi guluyorum falan ama benimde yakında takılıcak aynı sorunlar bendede olucak :S
Diyorum tel takılmadan once sıkılana kadar sakız cigniyim cunku 1-2 sene cigneyemiycem benim icin tek sorun yemek yemek de ve agrılar da olucak cunku kolaymıs falan asitli seylerden pek hoslanmam elma, erik gibi meyveleri de sevmem
Bu arada kac yasındasın yani ne zaman tel taktırdın? Ben 93 luyum yeni taktırıcam iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?