hazal 24 teşekkürler cnmcevabın için pişman olmaya başladım valla
yok yok pişman olma elbetteki ağrısız sızısız bir tedavi diyemem ama dişlerin düzeldiğini görmek insana morel oluyo inan bu çektiğimiz sıkıntıya değiyo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazal 24 teşekkürler cnmcevabın için pişman olmaya başladım valla
ben normalde de yavaş yerdim şimdi daha vahim durumdayım arkadaşlar sen yerken biz yoruluyoruz diyolar
valla doktor asitli şeyleri pek tüketme ama içeceksende pipetle falan iç dedi..hepten uzak durmadım bunlardan eskisi kadar olmasada kola falan içiyorum kola ve cips allahım bunlardan uzak duramıyorumki yav zaytini yerkende çekirdeğini bıcakla çıkarıyorum öyle yiyorum eriğide bu şekilde yani ben yasak tanımıyorum ama tabiki eskiden bunları daha rahat yerken şimdi biraz zorlanıyorum..
canım ben 21 yaşındayım 7 aydır tel kullanıyorum...dişçi korkumu bitürlü yenememiştim taki 3 gün boyunca aralıksız diş ağrısı çekene kadar o ağrıyla güç belada olsa doktora gittim kanal tedavisi gördüm tabi sonra dişçinin okadarda korkulacak bişey olmadığını anca bu yaşta öğrenebildim :))))))
Hmm.. Aynen ya bende disciden cok korkuyorum ben 11-12 yasında 4 tane dolgu yaptırdım hatta iki tanesi kanal tedaviliydi disciye zorla gidiyodum resmen Hele igneden aşırı korkuyorum ilk once fıs fıs sonra igne yaptırıyodum Hatta bazen fıs fısla yetiniyodum simdi yine gitmem lazım dolgu icin igne yapcak diye ödüm kopuyo :bbo:
Damaklarım gelismis olsaydı simdi inci gibi dislerim olurdu ah ah dr gelismemis simdi yapamayız diyince oyle kaldı bi daha gitmedik zaten aşırıda bozuk degil ama ben cok rahatsız oluyorum en yakın zamanda gitmeliyim umarım herkes istedigi dislere kavusur :)
canım bende iğneden korktuğum için hep erteledim tedaviyi ama iğneden okadarda korkulmayacağını geçte olsa anladım iğneden korkma ve dişlerinde tedavi edilmesi gereken problemler varsa asla ihmal etme ileride daha çok sorun çıkıyo...
birgün yemek yerken dişim kırıldı yediğim şeyde ser bişey değildi çorbaydı ...iğneden korktuğum için gitmedim dişçiye tabi 19 yaşına kadarda hiç diş ağrısı nedir bilmezdim hatta insanlar dişim ağrıyo diyip kıvrandığında ben acaba bi diş nekadar ağrıyabilirki abartıyolar diyodum tabiki başıma gelene kadar o kırılan dişim için doktora gitmedim 4 ay sonra dayanılmaz ağrılar çektim çünkü kırık olan yerden dişim çürümeye başladı ağrılarım varken dişçiye gitmeyi kabul ediyodum ama birsüre sonra ağrım geçince vazgeçiyodum en son 3 gün aralıksız diş ağrısı çektim doktora dişimi çektimek için gittim düşün iğneden korkan ben o ağrıyla dişimi çektirmeyi bile düşündüm ama doktorum kanal tedavisi uyguladı artı dolgu 1 sene sonra tekrar kenardan dişim kırıldı en son o dişimi çektirdim iş buraya kadar geldi yani...
bu yüzden sonradan keşke dememek için ihmal etme ....
Zamanzaman, kime dedin bunları alıntı yapmamıssın da
Aynen ya diyorum tel taktırmam lazım falan ama senin ihtiyacın yok ki diyolar bi kisi bile evet taktırman lazım demedi ama ben cok rahatsız oluyorum konusurken bozuklugu belli olmuyo dislerim beyaz da ama rahat gulemiyorum iste..
canm ben onu bu konudan muzdarip olanlara kimin bu konuda yarası varsda gocunması için yazdım :))))) yani istetyen üstüne alsın aslında baslıgı acan kişiye yönelikti tüm yorumnları okuyamadım :) neyse ya eger cok abartılı deilse ve milletninde gözüne batmıosa hiç girşime cektiğine degmeyeblir ama psikolocik acıdan kendini ii hissetmiosan ve sürekli lierliosa o zaman yaptır ama karar senin tabi zor oluo coka cı cekiorsun cenen resmen kopuo gibi oluo
benimde cumartesi randevum vardı doktor 1 yıla biter demiştim ama 8-10 aya biter dedi zaten 6 ayım gitti çok sevindim lastikleride artık takmayacağım
canım geçmiş olsun ne güzel darısı başıma daha 1 buçuk ay oldu en az 1 buçuk sene sürecek allah yardımcısı olsun hepimizin
ben normalde de yavaş yerdim şimdi daha vahim durumdayım arkadaşlar sen yerken biz yoruluyoruz diyolar
valla doktor asitli şeyleri pek tüketme ama içeceksende pipetle falan iç dedi..hepten uzak durmadım bunlardan eskisi kadar olmasada kola falan içiyorum kola ve cips allahım bunlardan uzak duramıyorumki yav zaytini yerkende çekirdeğini bıcakla çıkarıyorum öyle yiyorum eriğide bu şekilde yani ben yasak tanımıyorum ama tabiki eskiden bunları daha rahat yerken şimdi biraz zorlanıyorum..
canım ben 21 yaşındayım 7 aydır tel kullanıyorum...dişçi korkumu bitürlü yenememiştim taki 3 gün boyunca aralıksız diş ağrısı çekene kadar o ağrıyla güç belada olsa doktora gittim kanal tedavisi gördüm tabi sonra dişçinin okadarda korkulacak bişey olmadığını anca bu yaşta öğrenebildim :))))))