merak etme canım bende 6 aydır takıyorum ve ocak 13 de gitcem cıkarabiliriz hatta su an dişlerimde ince tel yok sadece braketler var hareket edeceklermi diye 20 gun ole bırakalım dedik bende senn gibiyim doktor ilk bastan 10 ay yada 1 sene demişti simdi tam 6 ay oldu bakalım bi bozukluk olmazsa ocak 13 de cıkaracak benm tedavim basitti lastik falan kullanmadım sadece ust cenemde var tel o da ust dişlerimden kopek dişimn biraz geride olmasından taktırmıstım artık hayırlısı diyorum umarım cıkar ve bi daha hic bozulmazlar herkese guzel gulucukler diliyorum)))))
canim bende tedavi gördüm 10 ay sürdü..2007 nisan ayında çıktı tellerim..arkada sadece alt kesici ve üst kesici dişlerimde ince bi tel var banada söyledi doktorum ömür boyu kalabilir diye..tedaviden sonra 3 kere kontrole gittim..bi tanesinde alt telime lehim yapıldı..sonra benim diş etimde problem oldu çekilme gibi..ve çekilme olan dişim hafif öne geldi..meğer telimde gene kopma olmuş ve gene lehim yapıldı..şimdide sanki bana üst dişlerim hafif öne gelmiş gibi geliyor ama çok inceliyorum kendimi doktorada gitmedim neyapmalı bilmiorum..
dr a gittim 16 ay sürer dedi ilk 4 ay damağımı genişletmek ve dişlerimi açıp eksik dişi koymak için bir araç takacağını söyledi ama işe yaramazsa başka takıcakmış bu da süreyi uzatırderdimi anlatabildim mi bilmiorum ama bunu kullanan oldumu aranızda ve denilen zamanda işe yaradımı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?