çok güzel olmuşş benimde önden 2dişimin ihtiyacı var ekonomik durumumuzdan dolayı fiyatları öğrenmeye bile gidemiyoruz ne kadar ücret ödedin canım yazarsan sevinirim
Kızlar bende tel taktırmak istiyorum ama bu yapışanlardan değil. eskiden çıkan teller vardı,damaklı hala yapıyolar mı acaba? ve bunlardan kullanan,memnun kalan var mı?
yaklaşık 10 aydır ortodonti tedavisi görüyorum çekimli tedavi benimkisi 10 aydır öndeki 4 dişim düzeldi köpek dişlerimin ikiside geriye kaydı şuanki aşama öndeki 4 dişin geriye gitmesi lazım ve boşlukların kapanması gerek tedavim biraz yavaş ilerliyor gibiklava: geliyor ve moralim bozuluyor doktorumun tedavimin nasıl gittiği ile ilgili bilgi vermemesi ve ilgisizliğide cabası klava:ankarada özel bir klinige gidiyorum tedavi masrafım dolgular ve çekim hariç 2.000 ytl her ay randevum oluyor işlem 5 dk sürüyor ve dr. geçmiş olsun deyip ellerini yıkayıp çıkıyor:çok üzgünüm:
hımm valla morılını bozmak ıstemıyorum ama ben dort aydır tedavı goruyorum on dıslerım duzeldı sımdı kopek dıslerım gerıye dogru gıdıyor cok az bı ara kaldı dr super gercekten her ıslemı anlatıyor cok ozen gosterıyor her asamayı soyluyor benım masraf 3 mılyar her ay 200 mılyon alıyo tabı dıs cekımlerı harıs bu arada 3 dısımı cektırdım bende ozel yaptırdım ınslh 2 yıl surecekmıs benımde her ıslem 5-10 dk alıyo ama gercekten dr dan cok memnunum:lepi::içelim:
merhaba ben geçen ay kemik kaybından dolayı bi ameliyat geçirmiştim yaklaşık 45 dakika falan sürdü benim de köpek dişim kırılmıştı çektirmek zorunda kalmıştım ve kemik kaybı oluşmuştu operasyon sırasında zaten uyuşturuyor ve hiçbir şey hissetmiyorsun sonrasında da buz kompleksi yaptım çok hafif şişti ama korktuğum kadar bi ağrım olmadı yani korkulucak bişi yok senin dişi alıcak öncelikle anladığım kadarıyla ama ondan da korkmana gerek yok bence zaten o an hiçbir şey hissetmiyorsun sonrasında da ilaçlarını alır biraz da dikkat edersen yemek yerken falan kısa sürede iyileşir ama dikkat et benim dikişim patlamiştı mesela ama allahtan sorun olmadı 1 haftada da toparlar zaten yani korkup erteleme bence bir an önce yaptır şimdiden geçmiş olsun
çok teşekkür ederim bitanem çok saol valla siz olmasanız ben napardım ya
bi ameliyat olsam hemen yazcam yaşadıklarımı hemen sizinle paylaşıcam kızlar:çok üzgünüm:
canım 3 milyarın haricindemi her ay 200 ytl veriyorsun :uhm:evet senin tedavin hızlı gitmiş ama tam braketleme yapınca tedavi yavaşlayabilir çünkü hepsi birbirine bağlanınca dişler daha yavaş hareket ediyor valla aslında benim en büyük problemim dr ilgisizliğiiiiiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?