Arkadaşlar moralinizi bozmayın benimde 4 dişim çekildi ortodontistim 1.5sene sürer diyordu başlamadan önce bugünde nisan ayında çıkartırsak tellerini hiç şaşırma dedi tedavinin durumuna bağlı söylüyorlar üzülmeyin geç olsun ama güç olmasın değilmi a.s
ezell89 canım günde 4 kere fırçalaman gerektiğini yazmışsın benim ortodontistim hiç diş fırçalama konusunda sayı belirtmedi ve bakımıma her gittiğimde teşekkür ediyor halbuki günde 1 kere dişimi fırçalıyorum (bazen 2 oluyor) kendini çok zorlama bence a.s
Ebru_18'ciğim ben ilk başladığım zaman tel takmadan önce pendulum denilen damaklık kullandım(ilk mesajlarımda[bu konudaki 70.mesaj] resmi var) 4ay boyu ilk günler beni çok rahatsız etti(2gün kadar) daha sonra fazlasıyla alıştım sanırım senin ara bağlantı azı diş açıklığını koruma amaçlı bu yüzden bence yakın zanada çıkmaz onun için alışmaya bak derim yerimseniben
Hepsi biryana ama bugün dişlerim gerçekten ağrıyor tedavi başından beri neredeyse hiç bukadar ağrım olmamıştı senağlama ön dişlerime(alt-üst) şeffaf özel bir tutucu taktı ortodontistim, birde eskiden sade alt azı dişimden üst köpek dişime lastik takıyordum şimdi alt köpek dişim de eklendi onlara üçüne birden takıyorum gerginlik hat safhada senağlama
Allah yardımcımız olsun a.s