Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Çenede ve dişlerin kapanmasinda bir egrilik bir sıkıntı varsa onu kullanıyorsunuz. Ben hala kullanıyorum
Ne kadar zaman oldu tedaviye başlayalı? Benim 15 ay doktorum 6 ay sonra çıkarırız dedi lastiklerini düzenli takman şartıyla. Lastiklerde çok sinir bozucu yemeklerden sonra unutuyorum hep takmayı

Lastik mi onlar nasıl oluyo ki ben de braketlerin üzerinde var minik minik onların dışında nasıl lastik oluyo :) :)

ekteki resimde lastık var o delikler brakete gecıor ve buna zincir lastk dıyorlar :)

Eklentiler

• images.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 857
ayy çok ilginler :) acaba bana da yapıcaklarmı hiç bahsetmediler bu c.tesi diş çekimi olacak :/

Bana vida takilmadi. O lastikleri ben 4 ay sonra filan takmaya başladım. 2 aydır takıyorum. Sadece geceleri. Çünkü meslegimden ötürü cocuklar dalga gecer diye doktorum öyle dedi

benım lastık seffaf gorunmuyor.. braketın içinde cunku .. ben bile göremıyorum dusun ..
ama vıda takan varmı aranızda ?

Zincir lastikler bende var uzun zamandirm bosluk kapatmak icin onlar. Siralansin diye disler. Birde kendimizin taktigi minik lastikler cene yapisini duzeltmek icin. Ben 8 aydir kullaniyorum.

merhabalar kızlar bugün diş teli taktırdım ben üst çenede aralıklı dişler için gittim tabi ama doktor bişiler daha gördü sanırım neyse öyle böyle altlı üstlü teller takıldı ama bi de yükselitci dediği mavi bişi de taktı arka çiğneme dişlerime. bu yüzden yemek yiyemedm yani dişleirmi birbirine değdiremiyorum ki çiğneyeyim . işleme kapanış yükseltme deniliyomuş aranızda bilgisi olan var mı ?

daha önünde çook uzun zaman var ama sabreden derviş muradına ermiş demişler :)) ilk zamanlar benimde çok ağrıdı bende çiğneyemiyodum ama çok şükür ki geride bıraktım çıkmasına 2 ay kadar bişey kaldı :))
ilk zamanlar çok ağrıdığında çorbaya alışmıştım öylelikle sevmiştim çorbayı :))

merhabaalar bende telli olmak istiyoruum istanbulda yaşıyorum burdaki yorumlardan bi kaç isim var elimde ama yine de çok korkuyorum iki sene önce gittim doktor bi dişini alıcam demişti ben de vazgeçtim ama benim üst ön dişim arkada biri fazlalık gibi diş çekmeden nasıl yaparlar bilmiyorum burdan cesaret topluyorum hep ama cekmeden yaparlar mı acaba yaa

ön dişini çekmeyeceklerini düşünüyorum. diş çekmeden de yapılır ama farklı uygulamalarla. çene genişletme vs bildiğim kadarıyla. benim 2 dişim çekildi. alttan bi diş üstten bi diş. boşluğu doldurma çalışmaları yaptı doktorum. ablam da telli benden sonra başladı ve onun 3 dişi çekildi sanırım 1 tane daha çekilecek.
dişlerinin güzel olmasını istiyorsan, katlanmalısın derim. bir anlık diş çekimi, sonra acısı yokki kaybedilen dişin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…