Çenede ve dişlerin kapanmasinda bir egrilik bir sıkıntı varsa onu kullanıyorsunuz. Ben hala kullanıyorumArkadaşlar bu muayenede doktorum üst ön 4 dişime braketlerin etrafına şeffaf bi şey geçirdi böyle ve iki gün çok ağrıdı. Bilgisi olan var mı ne işe yarıyor onlar?
evet evet zincir gibi ama ön dişlerim zaten birleşikti Gulsheeen'in dediği gibi çeneyle alakalı demekki zaten lastik de takıyordum 4 aydır :)aa banada ctesı takıldı onlar..zincir lastik diye gecıyor adı.. öndeki dişleri birleştirmek için..
Ne kadar zaman oldu tedaviye başlayalı? Benim 15 ay doktorum 6 ay sonra çıkarırız dedi lastiklerini düzenli takman şartıyla. Lastiklerde çok sinir bozucu yemeklerden sonra unutuyorum hep takmayıÇenede ve dişlerin kapanmasinda bir egrilik bir sıkıntı varsa onu kullanıyorsunuz. Ben hala kullanıyorum
dişler cekileli cok oluyor ramazanda cekıldı dişler :Ç)
Resimler sana mı ait yoksa netten mi ?
vidalar benım değil netten :) benım vidalar 1 ay sonra 29 ocakta takılıcak ozaman paylaşırım fotoları :)
Merhaba arkadaşlar cumartesi günü tellendim sadece üst çeneme takıldı çekimli tedavi olacak malesef :/ ilk anlarda birşey yoktu ama şuanda çiğneme yeteneğimi kaybettim onun dışında ağrı sızı olmuyo çorbaya talim
merhabaalar bende telli olmak istiyoruum istanbulda yaşıyorum burdaki yorumlardan bi kaç isim var elimde ama yine de çok korkuyorum iki sene önce gittim doktor bi dişini alıcam demişti ben de vazgeçtim ama benim üst ön dişim arkada biri fazlalık gibi diş çekmeden nasıl yaparlar bilmiyorum burdan cesaret topluyorum hep ama cekmeden yaparlar mı acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?