bende bugün tellendimmm :)) çok garip hssedıyo ınsan en basta
Geçmiş olsun darısı başıma diyeyim nasıl acı ağrı sızı var mı :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugün tellendimmm :)) çok garip hssedıyo ınsan en basta
cok tesekkurler..Geçmiş olsun darısı başıma diyeyim nasıl acı ağrı sızı var mı :/
Canim benim bildigim ole bisi olmasi cok zor daha once hic duymadimmerhaba :) bende tam 3 aydır telliyim 24 yaşında böyle bişeye kalkıştım aslında çok yamukluk yoktu ön dişimde çarpıklık vardı ama artık gözüme batmaya başladı bu durum araştırdım falan en sonunda taktırdım telleri takılırken hiç bi acı vs olmadı ama yapıştırmadan önce ağızın içine bişey sürüyo allahım öyle iğrenç bişey olamaz ya kuscaktım nerdeyse ağzını suyla çalkala dedi lavaboya gittim ne kadar suyla çalkalasamda o iğrenç tat geçmedi ilk günler zor oluyo bende ağrı fazla olmadı ama sanki ağzımın içine 1 avuç çivi koymuşlar gibi hissettim 3 ay oldu ama dişim baya bi düzelti şok oldum artık alıştım tellerime seviyorum bile ama arada bi yara yapıyo yanaklarımın içini oda normal geliyo artık. eğer taktırsam mı taktırmasam mı diye düşünen varsa hiç tereddüt etmesin böyle düşünürken zaman geçiyo ben keşke daha önce taktırsaydım şimdi çıkarmış olurdum inci gibi dişlerim olurdu olsun zararın neresinden dönülürse kardır iyiki taktırmışım
bide bişey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim haziranda düğünüm var tel taktırırken böyle bişey hesapta yoktu düğünümde telli olmak istemiyorum telli duvaklı gelin olursun diye dalga geçiyolar falan zaten bu telleri bi kaç günlüğüne düğün için çıkartıp geri taktırabilir miyim bilgisi olan var mı doktoruma soruyorum ama o gün gelsin bakarız diyo bana net bişey söylemiyo ya
Cidden mi yaa napcam bilmiyorum düğünde telli olmak istemiyorum ki benCanim benim bildigim ole bisi olmasi cok zor daha once hic duymadim
Tam tamına 24. ayımdayım, doktorla ilk görüşmemde de 24 ay sürer demişti ki aparey de işin içine girince öyle oldu hakikaten . Önümüzdeki Çarşamba günü çıkarılacaklar bakalım umarım '' ohhh beee ' '' derim artık :)canım sağol desteğin için :) kaç aydır tellisin?
ağrın bir hafta kadar devam edecek dişler hareket ettiği için ağrı yapıyorMerhaba arkadaşlar cumartesi günü tellendim sadece üst çeneme takıldı çekimli tedavi olacak malesef :/ ilk anlarda birşey yoktu ama şuanda çiğneme yeteneğimi kaybettim onun dışında ağrı sızı olmuyo çorbaya talim
HosgeldinMeraba arkadaslar yeni katildim
Hoş buldum cnmHosgeldin
Selamlar... bugun 2 tane braketin lastigi cikti. Cuma gunu kontrolum var. Bisey olurmu acaba yaa? Son aylarim artik tedavim uzasin istemiyorum
cnm ben hala kullanıyorum. bir hafta biraz zorluyor seni konuşurken filan . haliyle yabancı bir cisim var ağzında. daha sonraları da bazen ağzın iç kısmına takılıyo bazen de ufak aftlar oluşuyo her hangi bir ağrısı yok bunlardan başka. bende hala takılı ve daha 1 yıl daha kalacak.Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
Canim benim bahsettigim lastikler braketlerin ustune doktorun taktigi her ay degisenler. Ama diger lastikleri soruyorsan kesinlikle cok faydali.canım bir sorum var. lastiklere ne zaman başlanır? benim 6 ay oldu hala boşluk var kapanmadı. lastik boşluğu hızlı mı kapatıyo?
Arkadaşlar bu muayenede doktorum üst ön 4 dişime braketlerin etrafına şeffaf bi şey geçirdi böyle ve iki gün çok ağrıdı. Bilgisi olan var mı ne işe yarıyor onlar?