Çok moralim bozuk...
Binbir hevesle artık çıkıcak nasıl olsa diye gidip kontrole gelen birine sıramı savmışken... mirmirmirmir
Dişlerin tam yerine oturmadığını,sallandığını,şimdi çıkarırsak büyük ihtimal geri dönmenin çok çabuk olacağını öğrendim... :1rolleyes:
Doktorum büyük bir uğraşla tedavi bitiş telini taktı,çok kalın bir tel ve dişleri sabitlemek içinmiş...2 ay kalması gerekiyor dedi.Bunu kullanman pekiştiriciyi daha az kullanmanı sağlayacak dedi...
Beklemedeyim anlayacağınız...kaydirigubbakcemilesenağlama
nur hayal kırıklığını anlayabiliyorum.. bak benim doktorum tarih bile vermiyorTedaviyi hızlandırmaktan kaçındığını da öğrendim.. Onca emekten sonra dişlerinin eski haline döndüğünü düşünsene,işte o zaman kabus.. İki aycık daha sık dişini,keşke benim de iki ay kalsa...
Evet canım normal merak etme.Kızlarr uzun zamandır yazmıyordum..
Yarın kontrolum var, yalnız ilk size sormak istiyorum alt köpek dişimin yanındaki diş sanki sallanıyo ve dilimle dokundurunca inanılmaz acıyor sanki sallanıp düşecek gibi..1 ay oldu teller takılalı bu normalmidir yaa
dogru canım dsa cok uzun zamandır varlar artık doktorun üstünde baskı kurdumu farkettim bir daha sormucam ne zaman cıkıcak 5 ay diyorum öyle hazırlıorum kendimi yoksa hayal kırıklıgı yasıyorum sen ne kadar süredir kullanıosun canımyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?