• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Kızlar son aylarda beklemek daha bir zor oluyor...Tellerimin çıkmasına 5 gün var artık dayanamıyorum yerımde duramıyorum hiç sormayın...İlk işim fotoğraf çektirmek olucak,bir de bembeyaz olucak sanırım,ay çok heyecanlıyım yaa...kaydirigubbakcemile2:asigim:

Şafak 5 sayıyorsun bakalım bizimki nekadar olacak :1rolleyes:
Resimlerini buraya ekleyebilirsen seviniriz yerimseniben

Son düzenleme:
seninki farklı imiş benimki halka şeklinde küçük şeyler bir aparat var onla yada elle yüzükte bulunan tellere geçiriyorum. bir tarafa uygun gördü o tarafa takıyorum.

Benimkide tıpkı seninki gibi ben 2günde 1 değiştiriyorum sade yemek yerken çıkarıyorum. Eğer pendulum tedavisine biraz daha devam edebilseydim sanırım üst dişlerim şimdiye çoktan yerine oturmuştu senağlama kısmet bakalım nezaman düzelir diye umutla bekliyorum benneyaptımki

Kızlar son aylarda beklemek daha bir zor oluyor...Tellerimin çıkmasına 5 gün var artık dayanamıyorum yerımde duramıyorum hiç sormayın...İlk işim fotoğraf çektirmek olucak,bir de bembeyaz olucak sanırım,ay çok heyecanlıyım yaa...kaydirigubbakcemile2:asigim:

Gerçekten son zamanlarda beklemek daha zor olur...
Randevu tarihime çok az kaldı ve ben bile zor bekliyorum :CüvCüv:
Sanırım aynı gün senin tellerin çıkacak ben randevuma gidicem...
Dişlerinin son halini bize de gösterirsen sevinirim canım :1hug:

ben sormuştm cvp için teşekür ederim a.s.
Yalnız bir sorum daha olacak; bu lastikleri çıkmaya yakın kullanıyormuşsunuz sanırım. Ben daha tel taktıralı 1ay oldu ortodontistim bana alt azı dişimin kenarındaki çengelden üst köpek dişimdeki brakete bağlanılacak şekilde(iki tarafada) lastik kullandırmaya başladı sizinkidemi bu şekildi :uhm:

evet canim bende 2, aydan sonra kullanmaya basladim lastikleri

Sali günü benimde randevum var belki cikacagi günü söyler cikaracagini sanmiyorum ama belki gününü der. Hani bi umut işte benimkide....

Teller cikarken acimiyor..
cikmasini dört gözle uzun zaman bekledigin o telleri yaklasik 15 dakika da cikartiyorlar:)en azindan benimki öyle olmustu,aaa bu kadar kisamiydi diyip bakakalmistim...
benimde teller ilk ciktiginda dümdüz olmamis gibi geliyordu,sanki zamanla dahada oturdu simdi eskiden dahada memnunum dislerimden.
duygu bu arada simdiden gözünaydin az kalmis...

sLm arkadaşlar a.s.
ya arkadaşlar ben bişi sorcm benim tellerimde yakında çıkıyor ama dişleri temizliyorlar dimi ben dişlerimi düzenli fırçaladım ama ne kadar fırçalarsam fırçalayım tortular oraya yerleşti gibi geliyor bana leke kalır die korkuyorumsenağlamasenağlama
telleri çıkınca bi temizleme yaparlar değilmi??:teselli:

benim dislerimi temizlemislerdi,..özellikle dislerin arasindaki artiklari ...
evet teller varken ne kadar fircalarsan fircala dis arasinda artiklar yine kaliyor maalesef...

ya bende bişi merak ediyorum kıslar gecen randevumda doktorum hanı bakalım cıkarıyormuyuz dedi ben sok oldum tabi siz biliyorsunuz dedim sonram begenmedi ve dedi 1 ay daha son lastıkleri kullan ekime kadar halletcez dedi. size cıkmadan once tarıh verilip mi cıkıyor hanı yoksa ıhtımalle mı

birde duygucum senin arkaya o ince telki yaıstırdı mı cıkacagı gün mü yapıstıracak canım birde ustew takılıcak seffaf plakanın ölcusu nu aldı mı merak edıyorum cok yanı simdiden saolun birbirimize cok yardıcı oluyoruz kıslar benim asag dişlerin ölçüsü alındı bu randevuda yapısıcak ınsallah

yanlız üstün ölcüsü alınmadı cıkınca alınıcak galıba sizleri nasıl olmustu sabırsızlanıyorum beni anlarsınız kıslar sonlar gecmiyor allah doya doya eksiksiz gülmeyi nasip etsin ama cıkarıyoruz demiyor daha ölcem

Saol canim benim de son randevuda cikaralimi dedi ben size kalmis dedim sonra begenmedigi yerler oldugunu söyledi ve erteledi. Yanliz kesin bir gün verip bir dahakinde cikaracagim demedi. Hala lastiklerim var belki benim pekiştirme apareyini teller cikmadan önce takmasinin nedeni yolum uzun sökeden alsancaka gidiyorum 2 gün sona gidemicem için bir arada yapacaktir gercekten zorlandim canim son günlerde ilk 2 yil böle degildi ya su aylar sabirsizim canim

Hadi gel 2 eylül ona göre ögrenelim bizde ne zaman cikicak bakalim belkim söyler bu seferde benim doktora da bir türlü begendiremedim su dişleri ben begendim o begenmedi

Bu arada hergün rüyamda dişcideyim yani cok taktim kafaya galiba ben bayanlar millet biktim senin diş sormandan diyor ciksada ailecek kurtulsak sdabrim kalmadi benimda kislar

Tellerini cikarmis arkadaslar bir sorum daha olucak teller ciktiktan sonra temizleme işlemi yapiyorlar degilmi. Birde hemen cikar cikmaz mi oluyor vede ne kadar sürüyor cvp için simdiden tesekkür. Baya bi sarardi dişlerim tellerden sonra.

Benim dişi,mde pek belli olmayuan diş etimden kaynaklanan cok az belli belirsiz bi bosluk var. Doktorum onu dolgu yapacagimizi söylemişti sizlerin arasindada varmi öyle yapilan

Tellerini cikarmis arkadaslar bir sorum daha olucak teller ciktiktan sonra temizleme işlemi yapiyorlar degilmi. Birde hemen cikar cikmaz mi oluyor vede ne kadar sürüyor cvp için simdiden tesekkür. Baya bi sarardi dişlerim tellerden sonra.

evet benimkini cikartinca hemen temizlemislerdi.özellikle dislerin arasindaki kalan artiklari ...daha öncede bir sorunu okumustum canim,benim doktorum önceden vermis oldugu tarihte cikardi telleri.ama senin ki gibi doktor begenmeyip bir ay daha erteleyenlerde oluyor.
önemli olan iyi olmasi canim gec olsunda.
insallah seninkide kisa zamanda cikar.

Gerecekten tam beyaz oluyor mu canim benim baya bi sararma oldu da. Insallah canim cikar en kisa zamanda benimkide. Tesekkür ederim. Yanliz bir tarih vermeden kendiliginden gecen randevuda cikariormuyuz dedi sonra cikarmadi ekime kadar dedi ya bakalim ekim gelmez simdi bi cıksa bu sorulardan kurtulcazz ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Back