Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah çabuk biter güzel gülüşlere erken kavuşuruz
Kızlar son aylarda beklemek daha bir zor oluyor...Tellerimin çıkmasına 5 gün var artık dayanamıyorum yerımde duramıyorum hiç sormayın...İlk işim fotoğraf çektirmek olucak,bir de bembeyaz olucak sanırım,ay çok heyecanlıyım yaa...kaydirigubbakcemile2:asigim:
seninki farklı imiş benimki halka şeklinde küçük şeyler bir aparat var onla yada elle yüzükte bulunan tellere geçiriyorum. bir tarafa uygun gördü o tarafa takıyorum.
Kızlar son aylarda beklemek daha bir zor oluyor...Tellerimin çıkmasına 5 gün var artık dayanamıyorum yerımde duramıyorum hiç sormayın...İlk işim fotoğraf çektirmek olucak,bir de bembeyaz olucak sanırım,ay çok heyecanlıyım yaa...kaydirigubbakcemile2:asigim:
ben sormuştm cvp için teşekür ederim a.s.
Yalnız bir sorum daha olacak; bu lastikleri çıkmaya yakın kullanıyormuşsunuz sanırım. Ben daha tel taktıralı 1ay oldu ortodontistim bana alt azı dişimin kenarındaki çengelden üst köpek dişimdeki brakete bağlanılacak şekilde(iki tarafada) lastik kullandırmaya başladı sizinkidemi bu şekildi :uhm:
Tellerini cikarmis arkadaslar bir sorum daha olucak teller ciktiktan sonra temizleme işlemi yapiyorlar degilmi. Birde hemen cikar cikmaz mi oluyor vede ne kadar sürüyor cvp için simdiden tesekkür. Baya bi sarardi dişlerim tellerden sonra.