Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım lastik kullanıyorum ama teller çıktıktan sonra köpek dişlerimden bir tanesinden ameliyat olmam gerekecek.. kök çok uzun.. ne yapacaklar bilmiyorum ama galiba törpülenip diş eti tekrar dikilecek..canım benimde 2,5 yıl oldu en gec 3 aya cıkıcak ayyy zor gelio demi sonları hanı ılk baslar böle degildi sende lastık kullanıor musun :tomato:
kızlar bende haberler kötü yine cıkacagı günü vermedi doktor. bir kac ay daha duracak dedi galiba ekimde yas neyse alıstım artık ama morallerim cok bozuldu cidden. sadece geceler için lastik kullanıorum kasımı bulur
Çıkacağı günü vermediğine göre demek ki tam istediği gibi düzelmedi henüz. :sm_confused:bosver cıkmasın ya zaten alıstım yoksa morallerim cok bozuluo.
Çıkacağı günü vermediğine göre demek ki tam istediği gibi düzelmedi henüz. :sm_confused:
Nedenini söylemiyor mu sana,yani şundan dolayı beklememiz gerekiyor diye.
Banada ilk kez lastik verdi bugün.
Ama ben yemek harici tüm gün kullanıcam. :1ninca:
Sende lastikleri tüm gün kullanacaksın sanırım.Seninkide benimki gibi olmuş ne kadar olmuştu tel kullanmaya başlayalı :uhm:
Selam herkese,
Akşamüstü randevum vardı. hihoyyyt
Bugün bayağı bir uğraştı,40 dk'ya yakın.
Üst tellerimi değiştirmedi yine her zaman olduğu gibi takıldığı günden beri aynı teller.
Alt telimi değiştirdi daha sonra ince bir teli braketlere geçirerek değiştirdiği telin arasına dolandırdı bükerek,ilk defa taktı o ince telden.
Son olarakta bir paket lastik verdi kendim takıp çıkarabileceğim.
Alt azı dişinden üst köpek dişine takarak kullanacakmışım.
Kendi taktı ilk iki tanesini benim görmem açısından,zor birşey değil zaten.
Zorladığı tarafı ilk olduğu için yadırgadım tabi. benneyaptımki
Esnerken bile ağzımı tam açamadığım için alışmakta biraz zorlanıcam sanırım. mirmirmirmir
Tedavinin çoğunu atlattığımızı bunları düzenli uygulamaya başladığımızı ve 10 ay'da istediğimiz gibi düzelir içimize sinerse çıkarabiliriz dedi. kaydirigubbakcemile2
Birdahaki randevumda 7 ekim.
Sende lastikleri tüm gün kullanacaksın sanırım.
Benim 6.ay'ım şuan.
Dediğim gibi ilk kez lastik verdi kendim takıp çıkarabileceğim. CADIARZU
Ağzımı tam olarak açıp kapayamıyorum bile. :1ninca:
Hergün 2 tane lastik kullanıcam alt azı dişlerimden üst köpek dişlerime takıyorum.
Sen lastikleri nasıl kullanıyorsun ?
Birazdan randevuya gidiyorum...
Dua edin de tellerim çıksın kızlar gerçi çıkarıcam dedi ama belli olmaz son anda iptal eder falan..Gelir gelmez hemen yazıcam...kaydirigubbakcemile5
Ben de birazdan randevuma gidiyorum canım
İnşaallah çıkartır tellerini sonunda aramızdan bir telli uçuyor
Çok moralim bozuk...
Binbir hevesle artık çıkıcak nasıl olsa diye gidip kontrole gelen birine sıramı savmışken... mirmirmirmir
Dişlerin tam yerine oturmadığını,sallandığını,şimdi çıkarırsak büyük ihtimal geri dönmenin çok çabuk olacağını öğrendim... :1rolleyes:
Doktorum büyük bir uğraşla tedavi bitiş telini taktı,çok kalın bir tel ve dişleri sabitlemek içinmiş...2 ay kalması gerekiyor dedi.Bunu kullanman pekiştiriciyi daha az kullanmanı sağlayacak dedi...
Beklemedeyim anlayacağınız...kaydirigubbakcemilesenağlama