E
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhba riccinus;selam arkadaslar ben yeni üyeyim :) geçen nisanda tel taktırmıştım.. araştırmıştım doktoru netten . güvendiğim biriydi . bana en fazla 1 1buçuk sene sonra çıkarırız dedi . 10 ay sonra çıkarttık telleri tam istediğim gibiydi hepsi bir sırada. ama herkesin diş sorunu bir olmuyor. bence doktorunuza güvenin ki benim doktorumda yakında çıkarırız dedikten 3 ay sonra çıkarttı .. ama sonunda süper dişlere kavuşmak var
Merhaba $€L!n;..$€L!n..;3802439 .!.:mrb arkadaşlar
bugün randevum vardı doktor artık sonuna yaklaşmışız dedi çok sevindimsırnaşık şey
üçgen şeklinde lastik takıyordum tek tarafa lastik takmana gerek yok artk dedi
ama sizinde dediğiniz gibi benim doktorumda beni çok umutlandırmıştı ama hiç birinde çıkmamıştı:1shok:
inş 1-2 aya kadar çıkar bu ay toplam 14 ay oldu:1closedeyes:
Merhba riccinus;
Bende bu sene nisanda taktırdım ve ortodontist 1 sene sonra çıkarırız demişti en başta.
Şimdi bu şekilde giderse 10 ayda çıkarabileceğini söylüyor.
Senin dişlerinin durumu nasıldı ?
Yani alt üst olarak mı takıldı,çekimli diş falan oldu mu ?
Hmm...Anladım canım.şimdi önce üst çeneye takıldı ama öndeki dişler için yer olduğundan diş çekimi yapılmadı öndeki dişler oturunca alt çeneye tel takıldı o dillerde çok sorun yoktu zaten .. sonra lastik kullandım kapanışı içindi bu sanırım . toplam 10 ay sürdü şimdi de geceleri damaklık kullanıyorum benim dişlerim sıralıydı ama ön dişlerimin yanındaki 2 dişim feci çıkıktı.. ama her zman dediğim gibi ne olursa olsun inanın o süreye değiyor :dance:
Korkulacak hiçbir şey yok.arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldm ve bende tel taktrcm :S 17 yasndaym öss ye hzrlnyrm ve artk beklememek gerek dye dusunyrm.. brzda krkyrm aslnda.. tel ilk takılırken agzınıza takılan aparat çok korkutucu gzkyr..
arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldm ve bende tel taktrcm :S 17 yasndaym öss ye hzrlnyrm ve artk beklememek gerek dye dusunyrm.. brzda krkyrm aslnda.. tel ilk takılırken agzınıza takılan aparat çok korkutucu gzkyr..
Evet genelde tercihi ortodontist kişinin kendisine bırakıyor.herkese seffaf tel takabiliyorlar mı?
Merhaba $€L!n;
Bende bu ay lastik kullanmaya başladım çift taraflı.
Alt azı dişlerinden üst köpek dişlerine doğru takıyorum ben.
Sen nasıl kullanmıştın ?