Sevindim senin adına
Tel kesinlikle acısız takılıyor sadece baskı hissediliyor. Ben şanslı insanlardanim sanirim cok sukur hic agri cekmedim.tek sorun dudak içi yaraları cekilmez bi acı ama jel sayesinde atlattim arada yine olsada.Ben çok gec kaldim taktirmada nakite taksit oldugu hakkinda fikrim yoktu ki cok sukur taktirdim artik. tel taktircak arkadaslara sesleniyorum sakin daha fazla beklemeyin vakit nakit:)
Diş teli Anadolu yakasında 2000tl ye taktırdım ben yenıyım daha :) ayın 11 de 2.randevum var.yanlız gittiğim yer ozel kampanya devam ediyordu gittiğimde çok yer araştırdım en son buraya yaptırdım arkadaş tavsiyesı uzerıne nakıte taksıtte yapılıyor.Yaptırmak isteyen olursa yer bilgisi veiririm gider konuşursunuz. :)
Sevindim senin adına
Tel kesinlikle acısız takılıyor sadece baskı hissediliyor. Ben şanslı insanlardanim sanirim cok sukur hic agri cekmedim.tek sorun dudak içi yaraları cekilmez bi acı ama jel sayesinde atlattim arada yine olsada.Ben çok gec kaldim taktirmada nakite taksit oldugu hakkinda fikrim yoktu ki cok sukur taktirdim artik. tel taktircak arkadaslara sesleniyorum sakin daha fazla beklemeyin vakit nakit:)
cevizli kartaldaBende anadolu yakasında bi yer arıorum nerde taktırdın acaba ? çok uygunmuş grçekten
Cok sukur bende hic zorluk cekmedim 1 senem bitti yaralarimda olmadi hic sadece randevu gunum ve ertesi gun kati seyler yiyemiorum biraz agrim oluo o kdr ... Gec kaldim demisin bende 25 yasindayim aman nolcak bide ben tellerimi seviorum 😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende anadolu yakasında bi yer arıorum nerde taktırdın acaba ? çok uygunmuş grçekten
Doktorun soyismi nedir gulen tip merkezindemi yapilio islem baktimda int sitesi yok sanirim😔
Bende de çok ağrı olmadı. İlk zamanlar uyuşma gibi bi his oluyo. Geç kaldım derken kaç yaşındasın canım
Arkadaşlar ben Ankara'da bi doktora yaptırıyorum oda 5000tl dedi çok mu bu fiyat sizce alt-üst için ?
5000 tl derken? ne özelliği varmış ki? porselenden mi olcakmış yoksa metal olan telden mi? fiyat çünkü çok yüksek. o fiyata lingual denilen içten tel tedavisini yapıyolar
Tam olarak bilmiyorum ama bugün tekrar gidicem normal tel diye biliyorum diş çekimi yapmadan düzelteceğini söyledi, başka bir ortodontist 4000Tl'ye yapıyor oda 2 diş çekilecek dedi.
başka bi ortodontiste daha görün. bende de şuan tel var ve tel konusunu 6 senedir araştırıyorumdişlerininin durumunu mesaj olarak gönder bana istersen çok merak ettim 4000 tlye neyi yapıcak. bana da diş çekmiyoruz diyen ortodontist 2500 fiyat verdi.
Dimi hicc yani:) biz kendimizi atalim o zamanO zaman ben yaşımı deyivereyimde rahatla:)))). 30 yaşındayımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?