Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Bende de çok ağrı olmadı. İlk zamanlar uyuşma gibi bi his oluyo. Geç kaldım derken kaç yaşındasın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende anadolu yakasında bi yer arıorum nerde taktırdın acaba ? çok uygunmuş grçekten

Cok sukur bende hic zorluk cekmedim 1 senem bitti yaralarimda olmadi hic sadece randevu gunum ve ertesi gun kati seyler yiyemiorum biraz agrim oluo o kdr ... Gec kaldim demisin bende 25 yasindayim aman nolcak bide ben tellerimi seviorum 😄😄

Bende anadolu yakasında bi yer arıorum nerde taktırdın acaba ? çok uygunmuş grçekten
cevizli kartalda
nerden geleceğin önemli tarif edebilmem için :) kısaca cevizliyi biliyorsan tamirhaneye yakın mınubus yolu uzerınde gülen tıp merkezi(vera hastanesi yanı)murat doktorun ismi.derdini anlattıktan sonra ödemede yardımcı da oluyor.

benım de su 1 sene cabuk geçse :)

bu arada doktor önceden kartalda çalışıyormuş arkadaşım tel taktırmış onunda kuzzenı tavsıye etmıs.randevu ıle çalışıyor.muayene ucreti yok direk 1 kat ustee cık muayene ediyor fiyat soyluyor.Karar veridiginde randevu alıyorsun :)

Doktorun soyismi nedir gulen tip merkezindemi yapilio islem baktimda int sitesi yok sanirim😔

Maalesef site yok.soy ısmını hatırlamıyorum ama murat ısmınde tek doktor o kolay bulabılırsın :) minübüse bindignde tamırhanede inicem dersen hemen yol uzerınde bulursun hastanenın eski ismi dragos sifaydı sanırım vera oldu onun yanı hemen.

ilk gittiğim yer çapa ortodontı ozel hastane capanın karsı sokağında 4000 tl fıyat verdi.kartal da ıncı diş diye bı yer 5000tl dedi.maltepede ozel bı ortodontı vardı ısmı sanırım ımplant gibi bıseydı 3250 fiyat verdi.bı ozel muayene yere daha gittim tavsıye uzerıne 2800 verdı fakat o 1000 tl nakıt istedi yaptırmadım.En son arkadaşa denk geldim bı gun konuştuk nerde taktırdın dıye sansıma burayı bulmuş oldum.2000 tl nakıte taksıt nakıt vereceğin ucreti konustukdan sonra anlaşıyorsun ben bayağı pazarlık yaptım ağladım burda fiyat vermem doğru olmaz 2000 tlyı daha uygun sekilde oduyorum ıste :) Anlasman sart değil ben konustukdan 15 gun sonra gidip karar verdim yaptırdım.(maasımıda almış oldum bu surede )

Anladm cok tsk ederm ya smdi aradimda pazar calismiolar heralde acan olmadi en yakin zamanda gitmek istiorum bnde

evet pazar çalışmıyor dıye biliyorum bende.Istersen gider bı konuşursun arkadaşım tavsıye ettı 2000tl kampanyanız varmış sanırım fiyat almak istiyorum vs. diye.zaten doktorda cok ıyı karar verdiğin zaman gelırsın diyor.Fakat diş temizliğine cok onem veriyor cok iyi fırçalamanı tavsıye ederim

Arkadaşlar ben Ankara'da bi doktora yaptırıyorum oda 5000tl dedi çok mu bu fiyat sizce alt-üst için ?

Bende de çok ağrı olmadı. İlk zamanlar uyuşma gibi bi his oluyo. Geç kaldım derken kaç yaşındasın canım

O zaman ben yaşımı deyivereyimde rahatla:)))). 30 yaşındayımm:)

Arkadaşlar ben Ankara'da bi doktora yaptırıyorum oda 5000tl dedi çok mu bu fiyat sizce alt-üst için ?

5000 tl derken? ne özelliği varmış ki? porselenden mi olcakmış yoksa metal olan telden mi? fiyat çünkü çok yüksek. o fiyata lingual denilen içten tel tedavisini yapıyolar

5000 tl derken? ne özelliği varmış ki? porselenden mi olcakmış yoksa metal olan telden mi? fiyat çünkü çok yüksek. o fiyata lingual denilen içten tel tedavisini yapıyolar

Tam olarak bilmiyorum ama bugün tekrar gidicem normal tel diye biliyorum diş çekimi yapmadan düzelteceğini söyledi, başka bir ortodontist 4000Tl'ye yapıyor oda 2 diş çekilecek dedi.

Tam olarak bilmiyorum ama bugün tekrar gidicem normal tel diye biliyorum diş çekimi yapmadan düzelteceğini söyledi, başka bir ortodontist 4000Tl'ye yapıyor oda 2 diş çekilecek dedi.

başka bi ortodontiste daha görün. bende de şuan tel var ve tel konusunu 6 senedir araştırıyorum dişlerininin durumunu mesaj olarak gönder bana istersen çok merak ettim 4000 tlye neyi yapıcak. bana da diş çekmiyoruz diyen ortodontist 2500 fiyat verdi.

Göndereyim baya çarpık benimde şuan gönderemiyorum 25 mesajım olmadığı için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…