benım de su 1 sene cabuk geçse :)
Gecer gecer senin ne kadar oldu takali ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım de su 1 sene cabuk geçse :)
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılmaya hazırlanıyorum.. Biraz kafam karışık...
29 yaşımdayım .. çapraz kapanış sorunu var bende... İstanbulda yaşıyorum ve Cüneyt bey (internette araştırırsanız direk çıkıyor :) )muayene oldum... 8-9 ayda tel tedavisi ve ardından protez ile düzeleceğini söyledi... Çocukken köpek dişim çekilmişti... Onun yerine protez takılacak... Bana porselen tel için 5000 tl fiyat verildi...
Arkadaşlar sizce bu yaştan sonra gerçekten çapraz kapanış sorunu çözülebilir mi ?
ortodontinin yasi olmuyo her yasta tedavisi oluyo.sadece tel icin mi 5000 tl yoksa protez de dahil mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cevap için teşekkür ederim , kapanış bozukluklarında, iyileşmenin daha güç olduğunu okumuştum...
Protez de dahil fiyat... Tek bir protez olacak bu arada ...
Gecer gecer senin ne kadar oldu takali ?
Arkadaşlar 4500'e anlaştık 3 doktor gezdim 2si çekim yapmamız lazım dedi 1 tanesi çekimsiz yaparım deyince ona gittim yine, ortalama 4000-5000 arası söyledi hepsi yanlışmı yaptım bilmiyorum ama taktırdım bugün üstleri
Çok az hatta şuan hiç ağrımıyor, doktor 2 güne çıkar ağrısı dedi ama çıkmaz inş.
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılmaya hazırlanıyorum.. Biraz kafam karışık...
29 yaşımdayım .. çapraz kapanış sorunu var bende... İstanbulda yaşıyorum ve Cüneyt bey (internette araştırırsanız direk çıkıyor :) )muayene oldum... 8-9 ayda tel tedavisi ve ardından protez ile düzeleceğini söyledi... Çocukken köpek dişim çekilmişti... Onun yerine protez takılacak... Bana porselen tel için 5000 tl fiyat verildi...
Arkadaşlar sizce bu yaştan sonra gerçekten çapraz kapanış sorunu çözülebilir mi ?
1 ay dolmadi daha henuz yuzuk vs yapmadi 2.ay yapıcam dedi ilk ayda zorlamiyorlarmis.erken gidip baslatsam mi agrim yok baslasin biran once
Sevindim canim hayirli olsun h.g aramiza :)
disler ne durumdaa agri var mi agri
Sağolun arkadaşlar hoşbulduk, yok Allah'a şükür ağrı felan
Lastik kim kullaniyordu? Bi gelsenize bisey sorcam :))
Lastik kim kullaniyordu? Bi gelsenize bisey sorcam :))
vala ne guzel ya cok sanslisin ben agridan öldüm sana nazar degmesin diyelim :)
guc derken normal tedavi suresi 1.5 yilsa kapanis sorununun tedavisi 2.5 yildir biraz sabir gerektirir ama bittiginde super olcak 😄
İnşallah dediğin gibi bittiğinde süper olur... Benim doktorum bana 8-9 ay sürer dedi ama anlaşılan daha uzun sürecek :) Geç olsun güç olmasın :)
Bende 30 yaşındayım. Bendede kapanış sıkıntısı var. Şöyleki üst dişleri altları çok fazla kapatıyo. Bunun açılması gerekiyo. Aynı zamanda aralıklar da var. 3. Ayımdayım. Senin sadece kapanış problemiyse bana nazaran erken biter. Tabi kişiden kişiye süre değişebilir o ayrı. Bana 1.5 yıl dedi dr um
Merhaba arkadaşlar. Bende ortodontik tedavi görüyorum. Bişey sormak istiyorum;
Benim sağ üst köpek dişim gömülü kalmıştı ilk gittiğim yer iltihaplandigini ve ameliyatla almaları gerektiğini söyledi. Malesef aldırdım pismanda oldum çünkü suan tedavi gördüğüm doktorum onun belki kurtarılabilir bi iltihabinin olduğunu ve onu kaybetmeden tedavinin de bitebilecegini söyledi. Şimdilik çizdiği rota sağ üst köpek dişinin boş kaldığı kısıma arka dişleri çekerek yerini doldurmak. Ve implantsiz hallolacağını söylüyor. Sorum şu; eksik dişle ve protezsiz ortodontik tedavisini bitiren var mi? Varsa eksik dişin bıraktığı boşluktan dolayı tedavi sonrası herhangi bi sıkıntı olabiliyor mu dişlerin kayması gibi falan ? ( kusura bakmayın uzun oldu )
bahsettiğin durumu bilmiyorum canım..
ama dişleri yerine oturana kadar bekliyolar zaten..
sıralama düzeliyo mesela sen aynaya baktığında artık niye takıyorum düzeldi diyosun ama iç hareketlerinin bitmesini bekliyorlar..
zaten teller çıktıktan sonra arkadan incecik bir tel takıyolar ve geceleri takman için plastik damaklık veriyolar koruyucu tedavi bu da..
kayıcaklarını sanmıyorum..
Merhaba arkadaşlar. Bende ortodontik tedavi görüyorum. Bişey sormak istiyorum;
Benim sağ üst köpek dişim gömülü kalmıştı ilk gittiğim yer iltihaplandigini ve ameliyatla almaları gerektiğini söyledi. Malesef aldırdım pismanda oldum çünkü suan tedavi gördüğüm doktorum onun belki kurtarılabilir bi iltihabinin olduğunu ve onu kaybetmeden tedavinin de bitebilecegini söyledi. Şimdilik çizdiği rota sağ üst köpek dişinin boş kaldığı kısıma arka dişleri çekerek yerini doldurmak. Ve implantsiz hallolacağını söylüyor. Sorum şu; eksik dişle ve protezsiz ortodontik tedavisini bitiren var mi? Varsa eksik dişin bıraktığı boşluktan dolayı tedavi sonrası herhangi bi sıkıntı olabiliyor mu dişlerin kayması gibi falan ? ( kusura bakmayın uzun oldu )