- 19 Temmuz 2013
- 539
- 929
- 303
Göndereyim baya çarpık benimde şuan gönderemiyorum 25 mesajım olmadığı için
tüh yaa bi de o var dimi neyse bi görüş bakalım doktorla ne dicek anlatırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göndereyim baya çarpık benimde şuan gönderemiyorum 25 mesajım olmadığı için
Dimi hicc yani:) biz kendimizi atalim o zaman
metal teldir o benım gittiğim kartaldaki yerde 5000 dedi tutturabildiğini alıyorlar.
Ayrıca benım telleri taktırdığım yerde 1 diş çektirdim birde tas temziliğimi ne yaptı işte ucret almadı doktorum cok iyi sağolsun :)
tüh yaa bi de o var dimi neyse bi görüş bakalım doktorla ne dicek anlatırsın
hayirlisi olsun canim gule gule kullan :) metal mi taktilar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasıl yani 4 yıldır telli misinBenim sorunum alt dislerde, ust dislerde cok hafif bir problem var ama en az 4 yildir ayni bir ilerleme olmadi doktor uste de takariz dedi. Acaba sadece alta taktirma ihtimalim var mi uste istemiyorum yani zorla takicak hali yok herhalde degil mi icinizden var mi acaba tek tarafa taktiran?
Benim sorunum alt dislerde, ust dislerde cok hafif bir problem var ama en az 4 yildir ayni bir ilerleme olmadi doktor uste de takariz dedi. Acaba sadece alta taktirma ihtimalim var mi uste istemiyorum yani zorla takicak hali yok herhalde degil mi icinizden var mi acaba tek tarafa taktiran?
Sağol canım :) metal taktı, altıda 10gün sonra takıcakmış başladık bakalım hayırlısı
biraz agri olcak hatta baslamistir bile :)
ustlere de taktir hic bi problem kalmasin dört dörtlük dislerin olmasi varken neden taktirmiyosun ki.zaten iki tarafa da takilmasi estetik goruntu bakimindan yararli olur
üstlerden şikayetçi değilim çünkü ve görünmesini de istemiyorum sadece alta taktırsam göze batmaz. böyle tek tarafa taktıran var mı acaba