Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

metal teldir o benım gittiğim kartaldaki yerde 5000 dedi tutturabildiğini alıyorlar.
Ayrıca benım telleri taktırdığım yerde 1 diş çektirdim birde tas temziliğimi ne yaptı işte ucret almadı doktorum cok iyi sağolsun :)

tüh yaa bi de o var dimi neyse bi görüş bakalım doktorla ne dicek anlatırsın

Arkadaşlar 4500'e anlaştık 3 doktor gezdim 2si çekim yapmamız lazım dedi 1 tanesi çekimsiz yaparım deyince ona gittim yine, ortalama 4000-5000 arası söyledi hepsi yanlışmı yaptım bilmiyorum ama taktırdım bugün üstleri

Son düzenleme:
hayirlisi olsun canim gule gule kullan :) metal mi taktilar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sorunum alt dislerde, ust dislerde cok hafif bir problem var ama en az 4 yildir ayni bir ilerleme olmadi doktor uste de takariz dedi. Acaba sadece alta taktirma ihtimalim var mi uste istemiyorum yani zorla takicak hali yok herhalde degil mi icinizden var mi acaba tek tarafa taktiran?

Peki samsunda tel taktırıp memnun kalan varmı bu 2 yıl içinde Kardeşimle bana tel takılacak fiyatın uygun ve taksitli olması lazım

Tel taktırmadan evvel internette yorumları okumuştum. Yok yiyemiyorum yok çok zayıfladım. Umutlanmıştım en azından zayıflarım diye amaa nerdeeee. Bi benim yemememi engel olamadı bu meret. Aynı şiddetle yiyorum:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl yani 4 yıldır telli misin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ustlere de taktir hic bi problem kalmasin dört dörtlük dislerin olmasi varken neden taktirmiyosun ki.zaten iki tarafa da takilmasi estetik goruntu bakimindan yararli olur

üstlerden şikayetçi değilim çünkü ve görünmesini de istemiyorum sadece alta taktırsam göze batmaz. böyle tek tarafa taktıran var mı acaba

üstlerden şikayetçi değilim çünkü ve görünmesini de istemiyorum sadece alta taktırsam göze batmaz. böyle tek tarafa taktıran var mı acaba

Son düzenleme:
Kizlarrr

Ya kac gundur cevap yazamiyordum.sonunda olduuu :)
Simcik ben 26 yasinda 2 cocuk anasi olarak yasi ve sosyal cevreyi hic sorun etmiyorum. 4100 lirayada porselen alt ust taktirdim :) 4 ay oldu. 2 dis cekimi var ustten. Kisaca ozet gectim yeni arkadaslara. Alt ust uyumu icin tek tarafli tel takilmiyor sanirim artik. Ama doktorlarin tedavi sekli degisedebilir.

Lastik kim kullaniyordu? Bi gelsenize bisey sorcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…