Diş teli çıkarıldıktan bir süre sonra diş yine bozuluyomuş doğru mu bende ona göre taktıracam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUHaziran sonuna doğru diş tellerinm çıkacak ve dişlerimde tekrardan eğiklik ve yamukluk oluşmaması için üst ve alt ön dişlerimin arkasına sabitleyici yapıştırılacak ...Benim doktorum bu şekilde yapıyor .Bazı doktorlar şeffaf kalıp veriyoorlar onu sürekli kullanıyorsunuz sadece yemek yerken çıkarıyorsunuz ..
Bugün altlara da tel takıldı. Alt üste nazaran daha rahatsız etti. Ve en çok bozukluk da altta. Tez zamanda değişiklikleri gözlemlemek istiyorum. 1 yılda biteydi iyiydi:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iste simdi sende tam anlamiyla telli oldunhosgeldin aramiza :) ins… hepimizinki tez zamnda biter :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba acaba dişlerinize tel taktırmak için ne kadar süre sıra beklediniz? Yardımcı olur musunuzBugün altlara da tel takıldı. Alt üste nazaran daha rahatsız etti. Ve en çok bozukluk da altta. Tez zamanda değişiklikleri gözlemlemek istiyorum. 1 yılda biteydi iyiydi:))))
Merhaba acaba dişlerinize tel taktırmak için ne kadar süre sıra beklediniz? Yardımcı olur musunuz
Özelde de bayağı bir sıra beklediğini söyleyenler olmuştu da aklıma takıldı. Teşekkür ederim cevabınız için :)Soruyu yanlış anladım galiba. Sıra derken neyi kastettiniz. Özelde taktırdım. Sıra falan beklemedim
Özelde de bayağı bir sıra beklediğini söyleyenler olmuştu da aklıma takıldı. Teşekkür ederim cevabınız için :)
:))))). Evet ya. Tek taraflı olunca çok anlamıyordum. Bide çarpmasın diye yükseltti dişi. Çiğneyemiyorum bile:))). Ama olsun insan heyecanlanıyo. Değişimi izlemek heyecanlı:))
Ben en buyuk sorunu gulmeden sonra agzimi toparlamakla yasadimhep telin ustunde kaliyodu dudagim:). Zamnla alisirsin sende cignemeye herseye :)
:)))). Çok güldüm. Hakkaten toparlamak zor oluyo:))).
Oyle ama :))) bu arada gecen gittigimde cikacakti ya sozde. Gittim yine 4hafta dedi. Bakalim kismet ne zamn cikacakiPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyle ama :))) bu arada gecen gittigimde cikacakti ya sozde. Gittim yine 4hafta dedi. Bakalim kismet ne zamn cikacak
arkadaşlar birkaç sorum olacak cevap verirseniz sevinirim :)
benim alt öndeki iki dişim çarpışık yeni yeni yamulmaya başladı çenem çok küçük olduğu için gömülü azı dişim sıkıştırıyormus öyle dedi doktor, kananişta falan bir problem yok dedi ve bir yılda biter tedavi dedi, şimdi burda 2 sene kullananları falan görünce tedirgin oldum 1 sene az mı acaba diye?
ikinci sorum bu telleri taktıktan sonra konuşmanızda herhngi bir tuhaflık oldu mu mesela bazı harfleri tam söyleyememe gibi bundan cok korkuyorum
ve son soruma gelince, bu lastik mevzusu falan varmıs neden lastik kullanılıyor,yani her tel takanın kullanması gereken bir şey mi?
lastikler çene duruşunu düzeltmek için kullanılan bir tedavi sistemidir. Yada dişleri kendi içinde hizaya getirmeye de yarayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?