• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

insallah insallah o zaman 1 yilda biter boylesine hizli duzeliyorsa bide bosluk kapatmak'bosluk acmaya calismaktan daha kolay ya senin tedavin bizden daha kisa surer sanirsam :)

İnşallah. Ama sizinkide telle son bulacak. O güzel. Benim telden sonra implamt ve lamina olacak. Dişlerim çok küçük. Aralar fazla. Şu durumda lamina yapılamıyo. Kaplama da. Yani benimki lamina için ön hazırlık. O yüzden sizinkini tercih ederdim:((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah. Ama sizinkide telle son bulacak. O güzel. Benim telden sonra implamt ve lamina olacak. Dişlerim çok küçük. Aralar fazla. Şu durumda lamina yapılamıyo. Kaplama da. Yani benimki lamina için ön hazırlık. O yüzden sizinkini tercih ederdim:((

Olsun canim ya en azindan bak dis teli tedavin uzun surmeyecek bu sekilde acik kapanmis olacak hepimizin sorunlari ayri ayri iste napicaksin.Insallah hepimiz sonunda saglikli ve guzel guluslere sahip olacagiz :)

Olsun canim ya en azindan bak dis teli tedavin uzun surmeyecek bu sekilde acik kapanmis olacak hepimizin sorunlari ayri ayri iste napicaksin.Insallah hepimiz sonunda saglikli ve guzel guluslere sahip olacagiz :)

Amin canım. İnşallah çektiğimiz sıkıntıya değer

merhaba arkadaşlar, üst kısmındaki dişlerimde yamukluk var.
internette dolaşırken Çapa Ortodonti kliğini buldum. bu klinik hakkında bilginiz var mı?

angel Çapa Ortodonti kliğinden memnunmusunuz. hangi doktora gidiyorsun.

Ben gayet memnunum. Cokta arastirma yapmistim yaptirana kadar. Birincisi diger yerlere gore daha uygun geldi bana, ikinciside guvenilir her daim bi hekim oluyor orda. Ona dikkat et baska yere gideceksen. Sadece belirli gunlerde gelen hekimlerde var ve isten cikabilme ihtimali de car onlarda. Uzun bir surec oldugu icin iyi dusunmek kazm.Burak bey benim doktorum. Koray beyede cok iyi. Digerlerini tanimiyorum :D

Ben gayet memnunum. Cokta arastirma yapmistim yaptirana kadar. Birincisi diger yerlere gore daha uygun geldi bana, ikinciside guvenilir her daim bi hekim oluyor orda. Ona dikkat et baska yere gideceksen. Sadece belirli gunlerde gelen hekimlerde var ve isten cikabilme ihtimali de car onlarda. Uzun bir surec oldugu icin iyi dusunmek kazm.Burak bey benim doktorum. Koray beyede cok iyi. Digerlerini tanimiyorum :D

teşekkürler angel, dediklerini dikkate alacağım.
bende araştırma içindeyim. belirlediğim kliniklerle görüşeceğim.
ilk görüşmeyi çapada yapacağım. galiba ilk görüşme ücret alınıyormuş.
sizin tedaviniz kaç ay sürdü? bu tedaviler uzun mu sürüyor.
birde tedavi ücreti ne kadar tuttu :)

Dolunay10
Evet artik herkese uygulaniyor. Ortodonti doktoru sana daha net bilgi verebilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler angel, dediklerini dikkate alacağım.
bende araştırma içindeyim. belirlediğim kliniklerle görüşeceğim.
ilk görüşmeyi çapada yapacağım. galiba ilk görüşme ücret alınıyormuş.
sizin tedaviniz kaç ay sürdü? bu tedaviler uzun mu sürüyor.
birde tedavi ücreti ne kadar tuttu :)
Benm gittigim donemde muayene parasi alinmadi. Ama simdi var diye biliyorum.halla suruyor tedavim 2bucuk sene oldu :). 2750tl odemistim alt ve ust seffaf.

Benm gittigim donemde muayene parasi alinmadi. Ama simdi var diye biliyorum.halla suruyor tedavim 2bucuk sene oldu :). 2750tl odemistim alt ve ust seffaf.

Cok uygunmus fiyat... ben bursadayim seffaf alt ust 4100 oduyorum :D

benim doktorum 24 saatte değiştir dedi tabi arada çıkıyo kayboluyo yutuluyo :D o zaman değiştiriyodum ama 1 lastik 24 saat dursun dedi yeterliymiş. sürekli takıyodum ben. doktor nasıl söylerse öyle kullanılıyo herkes farklı.

Allah allah bana 48 saat demişti

2,5 sene çok uzun değil mi?
senin dişlerinde yamukluk fazla mıydı?
tel takılmadan önceki dişlerin hali ile şimdi hali arasında fark fazla mı ?
kusura bakma çok soru sordum :)

2,5 sene çok uzun değil mi?
senin dişlerinde yamukluk fazla mıydı?
tel takılmadan önceki dişlerin hali ile şimdi hali arasında fark fazla mı ?
kusura bakma çok soru sordum :)
Yok canm sor. Bnde takmadan once milleti soru yagmuruna tuttum :). Dis cekimi olan bolge kapanmadi onunla aylardir ugrasiyoruz. Belli bi yastan sonra cok gec kayiyor disler. Coook asiri felaket kotu yamuk degildi. Ama simdiki hali cok hosuma gidiyor. Bikac sayfa oncesinde fotoda ekledm istersen bak :) fark baya buyuk eskiye bakinca tabii.

Dolunay10
Evet artik herkese uygulaniyor. Ortodonti doktoru sana daha net bilgi verebilir.

sağol canım cvp için. Benim dişler fazlasıyla çarpık ve kapanış sorunum var şeffafla düzeleceği konusunda tereddütlüyüm. Ortodontiste gittim fakat şeffaf telleri sormamıştım. Bu arada diş teli fiyatları epey farklı. Bana alt üst metal 5000 civarında rakam verdiler.

sağol canım cvp için. Benim dişler fazlasıyla çarpık ve kapanış sorunum var şeffafla düzeleceği konusunda tereddütlüyüm. Ortodontiste gittim fakat şeffaf telleri sormamıştım. Bu arada diş teli fiyatları epey farklı. Bana alt üst metal 5000 civarında rakam verdiler.

Canim benimde kapanis bozuklugu var. Ust cene ondeydi. 2 dis cekildi. 4 ay oldu benim.seffaf kullaniyorum.

Hadi yaa. Gerci bn 5500yapan yerleride gordum:). Baya aradim taradim hem uygun hem iyi olan bi fiyati bulana kadar:)

Bende baya arastirdim. 6000 diyende oldu. Sanirim bursada en uygun 4000 civari yapan dr benimki. Hastasida cok.bildigin ortodonti klinigi.yaninda calisan bir suru doktor var zaten. Neyse en onemlisi dogru tedavi ve kisa surede bitsin :) benim 4 ay bitti bile.

Back