fırsat bulunca koyacağım canım. banada öyle dedi ama genelde minimum süreyi söylüyorlarmıs. birde 5-6 aya kadar değil dahada cabukk yanyana geliyorlar merak etme canım 2 ay içinde farkını görüyorsun ama tam yanyana gelme sayılmaz arada bosluk kalıyor onlarıda her kontrolünde kapatıyor tellerle oynayarak. hayırlı olsn tekrar canım
ya kızlar ben teli taktırdım ama bi azı dişim felaket ağrıyo dolguluydu ama tekrar dolgu yapılması lazım ne yapıcam sabırsızlığımdan oldu bu yaa tel varken dolgu yapılırmı yardımmm edinnn nolurrr
Arkadaşlar merhaba, yeğenimin dişlerine tel takılacak 15 yaşında şuan. Mecidiyeköyde bir bayan doktora gittik. 2 kanal tedavisi olması gereken diş, 6 tane dolgu var 5 tane estetik dolgu yapılacak dedi. Bunlar için 1000 TL fiyat verdi. Çenenin dar oldugunu önce çeneyi bir aparatla açmak gerektiğini bunun 6 ay sürebileceğini daha sonra tel takılacağını toplamda 2 yıl görüşmemiz gerektiğini söyledi. Aparat ve tel fiyatını ise 3.500 TL olara verdi. Tabi öncesinde röntgen çekilecek. Bu fiyatlar nasıl sizce. Sizlerde bu gibi bir durum için aldıgınız fiyatları yazar mısınız lütfen... 10-15 gün içinde karar vermemiz gerekiyor çünki... Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
saka gibi benimde ağız yapım aynı seninle dişlerim vs . aynıydı ya bu sekilde resmen. sanki benim dşlerimin fotosunu koymussunhatta bende seffaf tel taktırdım. suan 6, ayımda filanım daha önümde bir bir bucuk senem var. bi kaç diş cekti benden ağız yapım dar oldugu için. suan yayılıyor dişler. o öndeki iki dişim şimdi yanyana duruyor alttakilerde öyle sağ ve sol tarafta yamuk var içe dönük diş onuda kaydırmaya calısıyoruz bi yandan hafif düzelme var ondada. sanırım hersey iyi gitcek
canım öncelikle hayırlı olsun..en kısa zamanda düzelir umarım :)) benimde yeni bi dolgum vardı ağrı yapıyordu.teli taktırmadan önce özellikle sordum.kanal tedavisi bile olabilirsin tel takıldıktan sonra dedi.dolgu da yapılabiliyormuş.
Çok saoll canımm ya bunu duyduğuma çok sevindimmm :)
Kızlar tellerim takıldı ama sadece üst dişime taktı bitti dedikten sonra suratına baktım saf saf hani altlar diyerekten :)) o hemen değil dişlerde biraz kayma olsun altada takılacak dedi ne zaman dedim net cevap alamadım neyse yarım saatte taktı bugün 4.günüm bende hiç yara falan olmadı yenimi olacak acaba ya dişlerim çok sızlıyo ısıramıyorum ama herşeyide yiyorum genede direkt yutuyorum
diş çekimi yapılmadı mı?
Kızlar tellerim takıldı ama sadece üst dişime taktı bitti dedikten sonra suratına baktım saf saf hani altlar diyerekten :)) o hemen değil dişlerde biraz kayma olsun altada takılacak dedi ne zaman dedim net cevap alamadım neyse yarım saatte taktı bugün 4.günüm bende hiç yara falan olmadı yenimi olacak acaba ya dişlerim çok sızlıyo ısıramıyorum ama herşeyide yiyorum genede direkt yutuyorum
Aaaa tellenmişsin canım nihayet,hadi hayırlı olsun iyileşme süren kısa olsun inşşş
bana da 26 kasıma gün verdi ama bazı tereddütlerim var hala kararsızım napcağımı bilmiyorum
çok saol tatlımm tellendimm sonunda :)) ama kullanması zormuş açıkcası ya her yemekten sonra fırçalamayı geçtim ne yesem fırçalıyorum bütün yiyecekler tellerin arasında kalıyo arkadaşlarla dışarda yemek yemeğe gittiğimde napıcam onu düşünüyorum tek başına yemek lazım insanlara saygıdan :)onun haricinde bi zorluk yok 6.gün bitti benim hiç yara olmadı bende sanki hep takılıymış gibi alışıyorum giderek düzeldiğini gördükçe daha da mutlu olucam gelişme oldukça resim koyucam buraya.tek sorunum erkek arkadaşım askerden gelince hemen evlenelim diyo bu hesapta yoktu 1 buçuk yıldan önce evlenemem telli telli napıcam bilmiyorum :)7 buçuk yıldır çıkıyoruz zamanıda geldi yandım ben :44:
Hayırlısı olsun canım ilk zamanlar gına getirtir o diş fırçalamalar usandırır ama normale dönersin aralara yemek kaçıyor diyorsun yabir süre sonra o kadar profosyonelleşiyorsun ki dilinde alışıyor çat çat ne girdiyse aralarına çıkarabiliosun böyle maharetler kazandırır insana..Evlilik kararınızda hayırlı olsun,bir ömür sağlıklı mutlu geçirmenizle..1.5 senede gerçi onun iş bulması çalışması evi dayayıp döşemeniz 1 sene yan bu şekilde kandırabilirsin çıkana kadar olmadı doktor 2 3 günlüğüne mahsus çıkartabilir tabi bu da tedavi uzatır bilgin olsun
çok saol tatlımm tellendimm sonunda :)) ama kullanması zormuş açıkcası ya her yemekten sonra fırçalamayı geçtim ne yesem fırçalıyorum bütün yiyecekler tellerin arasında kalıyo arkadaşlarla dışarda yemek yemeğe gittiğimde napıcam onu düşünüyorum tek başına yemek lazım insanlara saygıdan :)onun haricinde bi zorluk yok 6.gün bitti benim hiç yara olmadı bende sanki hep takılıymış gibi alışıyorum giderek düzeldiğini gördükçe daha da mutlu olucam gelişme oldukça resim koyucam buraya.tek sorunum erkek arkadaşım askerden gelince hemen evlenelim diyo bu hesapta yoktu 1 buçuk yıldan önce evlenemem telli telli napıcam bilmiyorum :)7 buçuk yıldır çıkıyoruz zamanıda geldi yandım ben :44:
bu teli kim icat etmişse beynine saglık
ön dişlerim tamamen indi aşagı azıcık yamukluklar da düzelecek inş en kısa zamanda..
salı günü alt dişlerimin telleri takılıyor alışmıstım sadece üstte olmasına napacam şimdi temizlemeside zor olacak offf:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?