benimde 16 aydır tellerim var hala da devam ediyo tedavi insan alışıyo varlıklarını bile unutuyorum çoğu zaman,
arkadaşlar dişlerinde öne doğru fırlakllık ile ortodonti tedavi gören var mı?
benimde 16 aydır tellerim var hala da devam ediyo tedavi insan alışıyo varlıklarını bile unutuyorum çoğu zaman,
arkadaşlar dişlerinde öne doğru fırlakllık ile ortodonti tedavi gören var mı?
köpek dişlerim epey yukardaydı sol köpeğin önündeki de içerideydi ilk takıldığında dişimin ortasıda törpülenerek inceltilmişti..Son 22 günüm kaldı işte çok teşekkürler ah şimdi süre ne kadar or geliyor anlatamam
Canım meraaba.. birde sana sormak istedim öncelikle gecmiş olsun sanada..benim sorunum görünürde cok fazla kötü bişey yok dişlerimin biraz küçük olması daha doğrusu gülerken üst diş etlerim görünüyor.. we üst damağımın alta indiğini hissediyorum 1 2 senedir filan.. belki yanlıs hissediyorum ama sorunum gülerken diş etimin görünmesi birde ön altı dişim filan dümdüz sıralı deil ama onu sorun olarak görmüyorum sadece gülerken diş etim görünsün istemiyorum. 4 5 yıl boyunca nasıl bekleyeceğim ben ya .s 4 yıl takanlar warmışş
Biraz balıklama olucak ama dişlerinde tele neden olucak sorun yoksa diş etlerini lazerle keserek dişlerin büyümesi sağlanabilir.Pembe gülüş tasarımı olarak geçiyor bu dediğim bi bak dilersen
bugün telllerimle 1. ayımı tamamlamış bulunmaktayımm çok şükür
gözle görülür degişiklik var ilk başlarda fazlalık olan tellerim şimdibir parçam oldu sanki alıştım..düzelme oldukça onları daha da çok benimsiyorm.fakat şöyle bir durum varki agzımı çok açmıyorum konuşurken çünkü görmemiş insanlar öküzün trene baktıgı gibi bakıyorlar tele sanki içime düşecekler bende bu yüzden minik minik konuşuyorum göstermiyorum mahremimi hehe
2 sene nasıl geçecek ben alıştımda uzaylı muamelesi görmek çok betermiş:18:
arkadaşlar şeffaf seramik tel kullanan var mı? benim braketler şimdiden sararmaya başladı sankiçay kahve falan aram iyi değil zaten..içmemeye çalışıyorum..düzenli fırçalıyorum her öğünden sonra..buna rağmen kenarları sarardı.acaba ilerde daha kötü olur mu?
ben de fırlaklık var..ama daha yeni başladım tedaviye 15 gün oldu.senin baya olmuş.düzelme nasıl? bir de diş çektirdin mi merak ediyorum.benim iki tane çekilme ihtimali var.iki ay sonra karar vercekmiş doktor.
celudar 21 yaşındayımm..ewet telli turna diyolar gülemiyorum zaten birden komik görüntü oluyo benm bile komigime gidiyo yani düşünsene güzel giyinmiş sarı saçlı havalı sandıgın biri tellerle sırıtıyotüm karizma sıfır olur
o telli turna zaten herkesin dilinde oluyor :)) bende yeni türküden bol bol telli telli telli şu telli turnaaa şarkısını dinleyip kendi kendime doyasına gülümsüyorum
bir arkadasımda ne üzülüyorsn ya bu yaştan sonra tam telli duvaklı gelin olursun demişti
Eki Görüntüle 274389 Eki Görüntüle 274390
baby21 bak ilk hallerine :2: Tabi bu kadar değildi ön dişlerimin arası törpülenmişti oyh baktıkça iğreniyorum daha kötü halde olan? şuan ezildim de biraz :)
Kızlar tellerim takıldı ama sadece üst dişime taktı bitti dedikten sonra suratına baktım saf saf hani altlar diyerekten :)) o hemen değil dişlerde biraz kayma olsun altada takılacak dedi ne zaman dedim net cevap alamadım neyse yarım saatte taktı bugün 4.günüm bende hiç yara falan olmadı yenimi olacak acaba ya dişlerim çok sızlıyo ısıramıyorum ama herşeyide yiyorum genede direkt yutuyorum
Eki Görüntüle 274389 Eki Görüntüle 274390
Baby21 bak ilk hallerine :2: tabi bu kadar değildi ön dişlerimin arası törpülenmişti oyh baktıkça iğreniyorum daha kötü halde olan? Şuan ezildim de biraz :)
saka gibi benimde ağız yapım aynı seninle dişlerim vs . aynıydı ya bu sekilde resmen. sanki benim dşlerimin fotosunu koymussunhatta bende seffaf tel taktırdım. suan 6, ayımda filanım daha önümde bir bir bucuk senem var. bi kaç diş cekti benden ağız yapım dar oldugu için. suan yayılıyor dişler. o öndeki iki dişim şimdi yanyana duruyor alttakilerde öyle sağ ve sol tarafta yamuk var içe dönük diş onuda kaydırmaya calısıyoruz bi yandan hafif düzelme var ondada. sanırım hersey iyi gitcek
:)) Canım sende resim koysana ya merak ettim benim öndeki dişlerimde 5-6 aya yanyana olurmu zaten öndeki iki diş için taktırdım 1.5 yıl sürer dedi tedavi süresi daha fazla sürmez inş. telli olan arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak benim dişlerim ne zaman düzelir özellikle öndeki 2 dişim :))
fırsat bulunca koyacağım canım. banada öyle dedi ama genelde minimum süreyi söylüyorlarmıs. birde 5-6 aya kadar değil dahada cabukk yanyana geliyorlar merak etme canım 2 ay içinde farkını görüyorsun ama tam yanyana gelme sayılmaz arada bosluk kalıyor onlarıda her kontrolünde kapatıyor tellerle oynayarak. hayırlı olsn tekrar canım
çok güzel olmuş dişlerin ne mutlu sanasendede biraz fırlaklık varmış bende de varda ne kadar sürede bu hale geldi? birde dişlerinin uçlarını kestirdinmi düm düz gözüküyo benimde ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?