benim doktorum da kaprisli, suratsız, diktatör tipli bişi.. ay insanın önce doktorunu sevmesi lazım yaaçok canım istediginde bende içiyorum kola onun haricinde asitli birsey içmeyi sevmezdim zaten. pipetle içerseniz direk mideye gider dişleriniz ve braketleriniz zarar görmez benim arıza doktor bakalım ne diyecek yarın offf dişlerim düzelecek diye kaprisli suratsızı çekiyorum:26:
benim doktorum da kaprisli, suratsız, diktatör tipli bişi.. ay insanın önce doktorunu sevmesi lazım yaa
yarın 1. ayım doluyor
dün doktor kontrolüm vardı..
kadın beni nasıl gerdi, nasıl sinir etti.. asitli bişe mi içtin dedi? evet 1 bardak kola içtim dedim..
"afferim sana, çok güzel" diye başladı söylenmeye.. 4 tane braketim kırılmış.. "koladan olduğuna emin misiniz" diyorum dinleyen kim, kadın küçük çocuk azarlar gibi azarladı beni.. nasıl sinir oldum.. bu defalık bişe yapmıyomuş, ama bundan sonra kırdığım her braket için + 25$ alıcakmış
"böyle olmaz ki, ben bu malzemeye para veriyorum" diyor.. o parayı ben veriyorum asıl, 4000 tl ye anlaştık, 1000 tl sini ödedim bile..
ay neredeyse "sonlandırın tedaviyi" diyecektim.. bir sonraki kontrolüm 21. kasım, o zaman susmiycam böyle amaneye uğradığımı şaşırdım, birde arada yılışık yılışık canım, bitanem diyor havayı yumuşatmak için..
kızlar sizin nedir asitli içeceklerle aranız? braketleriniz çok sık kırıldı mı? öyel + ücret ödediniz mi kırılan braketler için?
ocakta 2 yıl olacak şeffaf tel takıyorum 2 üstten 2 alttan toplam 4 dişim çekildi doktor bana 1,5 2 yıl demişti bende kendimi 2 yıla göre hazırladım çekilen dişlerin boşlukları teller kötü gözüküyodu hiç umursamadım şimdiye kadar ben az kaldı diye seviniyodum ne zaman çıkar diye sordum doktora seneye yaza doğru dedi moralim çok bozuldu bana 1,5 2 dedi simdi 2 2,5 yıl sürer demistim dişlerin çekilmeseydi 2 yılda biterdi dedi ben bunu bilsem dişlerimi çektirmezdim belki de ön dişlerimde boşluklar var hala onlar kapanınca çıkarsam dedim boşluklar tekrar açılır dedi 3-4 ay erken çıkaran falan var mı tellerini benim moralim çok bozuldu artık rahat rahat gülmek istiyorum teller iyice gözüme batmaya başladı konuşmamı da etkiliyo çok rahatsızım artıkdoktorun dediğinden erken çıkaranlar var mı
yarın 1. ayım doluyor
dün doktor kontrolüm vardı..
kadın beni nasıl gerdi, nasıl sinir etti.. asitli bişe mi içtin dedi? evet 1 bardak kola içtim dedim..
"afferim sana, çok güzel" diye başladı söylenmeye.. 4 tane braketim kırılmış.. "koladan olduğuna emin misiniz" diyorum dinleyen kim, kadın küçük çocuk azarlar gibi azarladı beni.. nasıl sinir oldum.. bu defalık bişe yapmıyomuş, ama bundan sonra kırdığım her braket için + 25$ alıcakmış
"böyle olmaz ki, ben bu malzemeye para veriyorum" diyor.. o parayı ben veriyorum asıl, 4000 tl ye anlaştık, 1000 tl sini ödedim bile..
ay neredeyse "sonlandırın tedaviyi" diyecektim.. bir sonraki kontrolüm 21. kasım, o zaman susmiycam böyle amaneye uğradığımı şaşırdım, birde arada yılışık yılışık canım, bitanem diyor havayı yumuşatmak için..
kızlar sizin nedir asitli içeceklerle aranız? braketleriniz çok sık kırıldı mı? öyel + ücret ödediniz mi kırılan braketler için?
bence kendisi iyi yapıştıramamış, of bilmiyorum ama ben de koladan olduğunu sanmıyorum..yani 1 bardak kola içtim ve hemen dişlerimi fırçaladım.. moralimi bozdu iyice yaa.. :105:ben 1.5 yıldır tel kullanıyorum asitli içeceklerde içiyorum ama hiç kırılma olmadı braketlerimde, bence asitten ziyade yediğin sert bişey kırmış olabilir, kırsa bile para alınması çok tuhaf geldi zaten bir sürü para ödüyoruz
benimde 4 dişim çekilde, canım senin boşluklar kaç ayda doldu, birde çekilen bu dişlerin yeri nasıl dolacak çok merak ediyorum, gerçi benim doktorum çok sabırlı her soruma cevap veriyo ama artık bende yoruldum sormaktan
bence kendisi iyi yapıştıramamış, of bilmiyorum ama ben de koladan olduğunu sanmıyorum..yani 1 bardak kola içtim ve hemen dişlerimi fırçaladım.. moralimi bozdu iyice yaa.. :105:
şimdi dişlerim ilk taktırdığımdan daha çok acıyo, çok mu sıktı naptı.. mandalinayı bile ısıramadım
çekilen dişlerin boşluklarının tamamen kapanması uzun sürüyo benim kapandı ama bu sefer üst ön dişlerimin arasıları açıldı ama zaman geçtikçe düzeliyo yanlarda olduğu için çok fark edilmemeye başlıyo tam bi zaman veremiyorum o yüzden
bana kimse cevap vermemiş tellerini erken çıkaran var mı çıktıktan sonra tekrar araları açılıyo mu
Kadın sagolsun 3 randevuda kendinden gıcık kaptırdı ama işte dayanmak zorundayım elim mecbur
merak ediyorum acaba kızacakmı dişlerine bakamamıssın mı dıyecek gıcık işte
neden mecbur olasın canım parasını verdikten sonra her doktor tedavisini yapıyo hem de el üstünde tutuyo ezdirme kendini ver o kadına dersini
bence çok yüksek bir rakam 4 binden fazlası çok gibime geliyo ama her sehırde farklı olabilir
kızlaaarr alt tellerimde takıldı artık tam telli turnayım :)) doktor dişlerime baktı süpersin , temizlikten parlıyor dişlerin afferim cok iyi bakmıssın ve tedavide cok güzel işlemiş dedi öyle mutlu oldumki anlatamam emeklerime sabrıma degdi kadının korkusundan full diş fırcalıyordum zaten bi işe yaramış oh yayine ters davranacak diye ödüm kopuyordu tellerim takılırken espriler havada uçuştu asistanlarıyla beni baya güldürdü sagolsnn
dilini dişlerine sakın degdirme ve bütün gün lastik tak dedi tilkili bi lastik torbası verdi
bu arada alt tellerimi taktı lastigide geçirdi bi güzel bende evimin yolunu tutarken baktım avon standı zaten aklımdaydı parfüm almak görünce durdum bu lastık takıldıktan sonra ılk kez konustm kadına parfum ısmını soyleyecem söyleyemıorum bi baskı var agzımda kadın garip garip bakmaya baslaynca katologdan actım gösterdm verdi indirm yap bari dedim ikilemedi acıdı halime sanırım tilkili lastiklerim bi işe yaradı ohooo böyle giderse kpss kitaplarımıda bedavaya getiririm
canım 5bin 250 lira olan alt ve üst dişlere takıcak diğeri ise sadece üst bana göre altta bi problem yok ama bugün ortodontist alt dişlerinde tedavi görmesi gerektiğini söyledi bilmiyorum kafam çok karıştı canım sen ne kadara taktırdın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?