Hic sormayin ya benim kizlar dudaklarimla dalga geciyor hani o dudaklari havada olan manken varya unuttum simdi ismini,onun gibi semsiye dudak olmusum göya,Birde bugün coktandir görmedigim bir tanidiga rastladim tellerimi görünce tebrik etti,arkasindanda "Bende senin yaslarinda takmistim dislerimin arasi kapansin diye hic faydasi olmadi" demezmi,beynimden vurulmusa döndüm bir insanin morali bu kadar bozulur yaniÇok üzgünüm çoook.Neyse bari sizlerin güzel haberlerini görüyorumda moral oluyora.s.
Hic sormayin ya benim kizlar dudaklarimla dalga geciyor hani o dudaklari havada olan manken varya unuttum simdi ismini,onun gibi semsiye dudak olmusum göya,Birde bugün coktandir görmedigim bir tanidiga rastladim tellerimi görünce tebrik etti,arkasindanda "Bende senin yaslarinda takmistim dislerimin arasi kapansin diye hic faydasi olmadi" demezmi,beynimden vurulmusa döndüm bir insanin morali bu kadar bozulur yaniÇok üzgünüm çoook.Neyse bari sizlerin güzel haberlerini görüyorumda moral oluyora.s.
Elifcim ne güzel bitmiş tedavin benim daha 7 hafta oldu.ama sanki hiç mi kımıldamıyorr :1no2:
7 - 8 ay sonra mı görürüm düzeldiklerini ??
slm sana birşey sormak istiyorum bu pendulum dedigin aparata baktım bende bunun gibi bişeyi alt çenemde kullanıcam konuşmada çok zorluk çetin mi yoksa 1- 2 haftada hemen alıştın mı ? :çok üzgünüm:
Elifcim ne güzel bitmiş tedavin benim daha 7 hafta oldu.ama sanki hiç mi kımıldamıyorr :1no2:
7 - 8 ay sonra mı görürüm düzeldiklerini ??
valla ilk haftada hemen alıştım şuan gayet iyiyim benim üst damakta olduğundan konuşmama biraz etki etti ama çoğu kişi farkı fark etmiyor bile seninki alt damakta olacağından durumunda sorun olurmu tam bilmiyorum umarım sende rahat edersin benim gibi ben sürekli gelişmeleri takip etmek için kendi ağzımın resmini çekiyorum sanada tavsiye ederim yerimseniben
sen nekadar süre ile kullanacaksın bu pendulumu? buarada sanada geçmiş olsun a.s.
sana diş teli takıldımı şimdi yoksa farklı bir uygulamamı kullanıyorsun CADIARZU
benim pendulum dişlerimi geri itmesi için takıldı ondan sonra tellere geçebileceğim onun için merak ettim :uhm:
mrb gymlova öncelikle geçmş olsuna.s.alışırsın merak etme cnmever bende 7 haftadır diş teli war ama sadece üstte pendulum u bnde altta kullanıcam işte ağzım tam kapanırsa dişlerim geride kalmasın die .
Allah ım inş hemen alışırım senin gibi .:1no2:
..$€L!n..;2877760 .!.:mrb gymlova öncelikle geçmş olsuna.s.alışırsın merak etme cnm
bu pendulum çeneyi genişletmek için mi takılıyor yani damaklık tel oluyor heralde banada takılmıştı ama isminin pendulum olduğunu bilmiodum aynı şey mi oluyo bu pendulum ile damaklık tel ikiside çeneyi genişletmek için mi:sm_confused:
canım seninkine internetten baktım resimlerine fln bndeki biraz daha farklıydı ve konuşurken sorun yaşamadım ilk bi kaç gün sanki tuhaf konuşuyomuşum gibi gelmişti bana ama sonra geçtisırnaşık şeyevet cenım öyle ancak benimki daha farklı bişi pendulum değil biteplane diye birşey.alt çeneye takılacakmış.sanırım alt dişleriminde öne doğru gelmesini sağlayacak.benim merak ettiğim sende kullanmışsun bu tür aygıtların konuşmaya çok etkisi oluyormu ?? çok zorlanırmıyım yani ama herkes hmen alışırsın diyor inşş öle olur benneyaptımki
Hepimize geçmiş olsun kızlarr.a.s.
..$€L!n..;2903873 .!.:canım seninkine internetten baktım resimlerine fln bndeki biraz daha farklıydı ve konuşurken sorun yaşamadım ilk bi kaç gün sanki tuhaf konuşuyomuşum gibi gelmişti bana ama sonra geçtisırnaşık şey
5 ay kullandım bide bnm kullandığım dilin hareket etmesine daha çok engel oluyordu bn onda yaşamadıysam sende bunda yaşamazsın merak etme cnm:1hug:
peki senin ne zmn çıkıcak
cnm nie öle moralini bozuosunkia.s. düzelmicek diş olmaz bu tel tedavisinde öle moralini bozma boştan yere yıpratma kendini:teselli:Herkese merhaba senağlama
Dişim çekildi... Ama benim içim biraz tedirgin, sanki bu boşluk çok büyük gibi senağlama
Yani kapanmaz gibi geliyor, elbette doktorum daha iyi bilir ama işte içimde ki huzursuzluğada engel olamıyorum =(((
İnş şu zor günler çabucak geçer, hepimizin a.s.
Herkese iyi tedaviler...
Herkese merhaba senağlama
Dişim çekildi... Ama benim içim biraz tedirgin, sanki bu boşluk çok büyük gibi senağlama
Yani kapanmaz gibi geliyor, elbette doktorum daha iyi bilir ama işte içimde ki huzursuzluğada engel olamıyorum =(((
İnş şu zor günler çabucak geçer, hepimizin a.s.
Herkese iyi tedaviler...
geçmiş olsun canım benim bildigim aksine diş çekilince diğer dişler daha kolay yerleşiyor.merak etme a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?