Benimde son dişimde tel yok a.s
Belki son dişlerinden bi tanesine yüzük takıcaktır ilerde.
Bi tanesi kalıcaktır, benim öyle...
Yaklaşık sorunumuz aynı sanırım, ama farklı yollarla düzeltilicek galiba.
Tabi ne kadar geride olduğunada bağlı... a.s
Neyse bakalım inş cabucak düzelir uzamaz süremiz...a.s
Benim sadece son disimde degil, son iki azi disimde tel yok.Yüzügüde sondan 3 üncü dise takacak yani su anda braket takili,ama 2 ay sonra braketi cikarip yüzük takacak.Hatta önce hic yüzüge gerek yok dedi ama sonra takmaya karar verdi.Benim disimin öne gelmesi icin 3 mm yer lazimmis.Insallah dedikleri gibi 1 sene sürer
tamam canım inşallah ikimiz içinde iyi olur kendine iyi bak
Canım yüzük genelde sondan önceki dişe takılıyor yüzük takılmadan önce de yüzüğün dişe geçebilmesi için araya lastik takıyor.Lastikler değil de yüzük takıldığında baya ağrı yapıyor,arka dişlerle çiğnemek zorlaşıyor.
Bu gün tellerim takılalı tam 7 ay oldu..3 ayım kaldı .. Umarım hepimiz inci gibi dişlerle gülümseriz.Şeniz
tellerim çıkalı bi sene oldu bi buçuk senede takılı durmuştu şimdi çok memnunum halimden inci gblersırnaşık şey :dance:
2. haftada baya düzelme mi oldu :uhm:Kizlar benim tellerim 2 hafta önce takildi simdide degisiklikler var,
üstelr baya düzelme oldu, zaaten üste pek egriik yok ,cene genisletildi, simdi disler ona göre dizilecek gibi yani.
Ama alt cenemde bir dis baya icde kaliyor, orda islem baya sürer herlade.
Hayirlisi.
Arkadaşlar 3 senedir diş teli takıyorum.Haftasonu çıkacak.Dişlerim düz ama dümdüz değil.Orta çizgisi kayık gibi.
Sizinkiler nasıldı.Dümdüzmüydü??
Benimde 2. ayda gözle görülür değişmeler belli olduğu için bende zannetmiyorum.Ben sanmıyorum.Düzelme 2-3 aylarda başlar ve kendini belirgin bi şekilde gösterir.2 haftada dişler tellere daha yeni alışmış oluyor.
Çok sevindim canım bunları duyduğuma inan ki :sm_cool:Evet canım hemde nasıl değişiklikler...
Dudaklarımda dişim yüzünden kapanış bozukluğu vardı teller sayesinde onu giderdim.Ve daha bi sürü şey yani insana daha bir güzellik katıyor güzel dişler...sırnaşık şey
Çevremdekiler yüzümün şeklinin bile değiştiğini söylüyor.Yani çok etkili bir tedavi...
Canım pardon ilk 7 ay okumuşum :) 7 haftaymış...
Bu iş sabır işi benim de 7 ay oluyor dişlerim neredeyse dümdüz hale geldi.
3.aydan itibaren düzelmeler görmeye başlıcaksın canım...
Ben sanmıyorum.Düzelme 2-3 aylarda başlar ve kendini belirgin bi şekilde gösterir.2 haftada dişler tellere daha yeni alışmış oluyor.
Saol canım evet az kaldı Allah nasip ederse çıkacak tellerim...Dudağın telden dolayı biraz öne gitmesi normal tel çıkınca tabiki düzelicek hatta benim bi arkadaşım telleri çıkardıktan sonra 1-2 gün yemek yiyememişti..sırnaşık şey
Teşekkür ederiimmm a.s.
Teller cıkınca insan gerçekten bide bi garip olur başta kafamçokkarıştı
O kadar aylarca ağzında alışıyorsun çıkınca bi boşluk olsa gerek :roflol:
Neyse önce bi çıksın dasırnaşık şey
Herkese iyi tedavilerra.s.
yeni gelen bir çok arkadaşımız olmuş hepinize geçmiş olsun diyorum a.s.
ben daha pendulum ile uğraşıyorum takılalı 1ay oldu hayret ediyorum hala kendime
alışmaya çalışıyorum daha ama normalde çok abartı rahatsız olmuyorum zaten haftaya kontrolüm var ama ben daha dişlerde yer değiştirme hiç hissetmedim :1no2: 2hafta önce para verme bahanesiyle uğradım herşey yolunda sorun yok dedi ama yinede tedirginim umarım herşey yolundadır :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?