Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

..$€L!n..;2923889 .!.:
cnm nie öle moralini bozuosunkia.s. düzelmicek diş olmaz bu tel tedavisinde öle moralini bozma boştan yere yıpratma kendini:teselli:

geçmiş olsun canım benim bildigim aksine diş çekilince diğer dişler daha kolay yerleşiyor.merak etme a.s.

Teşekkür ederim ikinizedeee a.s.
İnş dediğiniz gibi çabucak yerleşirler senağlama
Hala kanıyor ama yaa sinir etti beniii klava:

Arkadaslar bende dün doktordaydim.Disime yay gibi bir alet takti bu alet disleri yanlara itmeye yariyormus böylece arkadaki dise yer acilacak.Bu arada yüzükleride haziranin 11 inde takmaya karar verdi:bbo:.10 haziranda lastikleri takacak bir gün sonrada yüzükleri, aslinda 2 ay sonra takacakti ama nedense erken takmaya karar verdiCADIARZU.Su anda 3 üncü haftanin icindeyim bugüne kadar bir zorluk olmadi.Insallah böyle devam eder.Birde bu yüzük isinden biraz korkuyorum :1no2:bunlari alciyla yapistiriyorlarmis,cikarirken nasil oluyor insanin diside cikicakmis gibi hisseder insan bence acirda herhalde.Bu konuda bunu yasamis bir arkadas cevap verirse sevinirim.a.s.

canim nedir durumun ,
benim 2 haftda önce tellerim takildi su an iyiyim.
artik zaman cabuk gecer ameliyata kadar, sende nedir durum?

canım benim de dişlerimde sorun var çene yapım dar olunca öyle oldu altlı üstlü çapraz şekilde üssten diş çıktı gülmeyı çok sevıyorum kim sevmezki gülerken artık bende alışkanlık olmuş ellimle kapatıyorum biran önce kurtulmak istiyorum ağrısı oluyormu takılınca neler oluyor biraz bilgi verirmiisn? şimdiiden çok teşekkür ederim..::asigim:tatlicadiarzuÇok üzgünüm çoook

slm cnm bende 2 senedir teller var sadece ilk bir hafta teller yara yapabiliyor hafifte agrısı oluyor dişler yer değiştirdigi için ama inan değer dumduz dişlerle gulmek öyle güzelki 2 sene katlanıp ömur boyunca gulebılmek harika 1 ayım kaldı cıkcaklar 22 yasında olmama ragmen hiç çekinmeden taktım doya doya da güldüm artık teller moda unutmaaa.........hiç düşünmee bencee ileriyi dusun sende taktır cnmm

bende bugün doktordaydım ve sonuçlar hiçte iç açıcı deil:1no2:
braketlerden bi tanesi kırılmışsenağlama deiştirdi dierlerinin telinide yeniledi lastik takmaya devam edicekmişim:çok üzgünüm: galiba bi ay daha ilerlicek ve temmuzda deil ağustos da çıkıcak:1shok:

benim takılan aparat azı dişlerimi geriye ittirme amaçlı takıldı damağımda açılma yapılmadı onun adını bilmiyorum ama bendeki Pendulum a.s

bende ilk takılırken deneme amaçlı yüzüğü takıp tekrar çıkardı doktorum içerisinde yapıştırıcı yoktu onun için hiç ağrı olmadı

Valla duygucum, kizim doktor yüzükleri cikarirken o kadar zorladiki ben disimde cikti sanip hemen elimi agzima götürdüm diyor:bbo:,acidimi hatirlamiyor ama bayagi ugrasmis kafam bir saat saga sola sallandi diyorkafamçokkarıştı.Belki herkeste farkli olur bilemem tabi.Ama oda takilip bitse kendimi daha iyi hissedicem o kesin.

merhaba arkadaşlar ben diş teli taktırmak istiyorum ama bunu özelde yaptıracak kadar maddi durumum iyi değil. devlet tarafından yaptırmak istiyorum ama bu konu hakkında bi bilgim yok yani sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...

slm sanırım seninle hemen hemen aynı probleme sahibiz benimde üst çenede 2 dişim çok geride(köpek dişleri)banada bite plane diye bişi takıcak böylece azğım açık gibi olucakmış altada sonra tel takılacak.yüzük konusunu hiç merak etme hiç bişi hissetmiyosun pozitif düşün ben çok istedigim için bu tedaviyi ağzım yara bile olmadı beyinde bitiyor bazen bu işler sanırım yerimseniben

Ya aslinda bende senin gibi düsünüyorum,yani bende bu ise cok hevesli girdigim icin 3 haftadir hep pozitiv seyler yasadim:smiley-cool:.Su ana kadar benimde agzimda hic yara olmadi.Ama herseyin ilki biraz ürkütüyor insani, buda normal herhalde.Sana ne kadar takican demisti doktor:uhm:

walla 1,5 yıl dedi ama ben 2 yılı gözden :1closedeyes:çıkardım tahminimce o kadar uzun sürecek ama olsun ya kendi dişim bu arada bir arkadaş 1 aydır aynı muhabbet sıktı falan demiş ne sıkmış kendisini anlayamadım ????

ne sıkması ne aynı muhabbeti arkadaşım

adı üstünde diş teli kullananların topiği burası başka ne muhabbet edilebilir ki benneyaptımki

Yani bende dün arkadasa sordum ama cevap alamadim.Isteyenin istedigi siteye girmek gibi bir lüksü var.Beyenmeyen daha eylenebilecegi bir siteye girebilirlülülülülülü.Biz halimizden memnunuz.:içelim:

24 ünde tellerim cıkıyorrrrrrrrrrrr koca koca harflerle yazdı doktorum randevu gününü söküm tarihi diyeee 24 ü diye yihuuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…