..$€L!n..;2923889 .!.:cnm nie öle moralini bozuosunkia.s. düzelmicek diş olmaz bu tel tedavisinde öle moralini bozma boştan yere yıpratma kendini:teselli:
geçmiş olsun canım benim bildigim aksine diş çekilince diğer dişler daha kolay yerleşiyor.merak etme a.s.
canim nedir durumun ,
benim 2 haftda önce tellerim takildi su an iyiyim.
artik zaman cabuk gecer ameliyata kadar, sende nedir durum?
..$€L!n..;2877760 .!.:mrb gymlova öncelikle geçmş olsuna.s.alışırsın merak etme cnm
bu pendulum çeneyi genişletmek için mi takılıyor yani damaklık tel oluyor heralde banada takılmıştı ama isminin pendulum olduğunu bilmiodum aynı şey mi oluyo bu pendulum ile damaklık tel ikiside çeneyi genişletmek için mi:sm_confused:
Canım yüzükleri yapıştırırken bastırdığı için biraz ağrı yapıyor ve yüzük olan dişle yemek yerken ağrı oluyor tabiki.Ama benim de merak ettiğim yüzükler çıkarken çok acı verir mi?Bu soru kafamı kurcalıyor sonuçta koskoca dişin etrafını sarıyor..fisfisfis
Canım yüzükleri yapıştırırken bastırdığı için biraz ağrı yapıyor ve yüzük olan dişle yemek yerken ağrı oluyor tabiki.Ama benim de merak ettiğim yüzükler çıkarken çok acı verir mi?Bu soru kafamı kurcalıyor sonuçta koskoca dişin etrafını sarıyor..fisfisfis
ben daha yeni taktıracam bir ay sonra kısmetse
Arkadaslar bende dün doktordaydim.Disime yay gibi bir alet takti bu alet disleri yanlara itmeye yariyormus böylece arkadaki dise yer acilacak.Bu arada yüzükleride haziranin 11 inde takmaya karar verdi:bbo:.10 haziranda lastikleri takacak bir gün sonrada yüzükleri, aslinda 2 ay sonra takacakti ama nedense erken takmaya karar verdiCADIARZU.Su anda 3 üncü haftanin icindeyim bugüne kadar bir zorluk olmadi.Insallah böyle devam eder.Birde bu yüzük isinden biraz korkuyorum :1no2:bunlari alciyla yapistiriyorlarmis,cikarirken nasil oluyor insanin diside cikicakmis gibi hisseder insan bence acirda herhalde.Bu konuda bunu yasamis bir arkadas cevap verirse sevinirim.a.s.
offff sıktı ama yani bir aydır aynı muhabbett
slm sanırım seninle hemen hemen aynı probleme sahibiz benimde üst çenede 2 dişim çok geride(köpek dişleri)banada bite plane diye bişi takıcak böylece azğım açık gibi olucakmış altada sonra tel takılacak.yüzük konusunu hiç merak etme hiç bişi hissetmiyosun pozitif düşün ben çok istedigim için bu tedaviyi ağzım yara bile olmadı beyinde bitiyor bazen bu işler sanırım yerimseniben
Ya aslinda bende senin gibi düsünüyorum,yani bende bu ise cok hevesli girdigim icin 3 haftadir hep pozitiv seyler yasadim:smiley-cool:.Su ana kadar benimde agzimda hic yara olmadi.Ama herseyin ilki biraz ürkütüyor insani, buda normal herhalde.Sana ne kadar takican demisti doktor:uhm:
ne sıkması ne aynı muhabbeti arkadaşımoffff sıktı ama yani bir aydır aynı muhabbett
ne sıkması ne aynı muhabbeti arkadaşım
adı üstünde diş teli kullananların topiği burası başka ne muhabbet edilebilir ki benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?