Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tammam colanin tabii zararli oldugunu biliyordum, ama tellerle dahada zararli oldgunu tahmin etmedim, cünkü dislerimi dahada cok fircalyiorum günde belki 5-6 kez, doktorda yasaklamdi, gerci benim dr. masallah cok az konusuyor.
Neyse az icmeye calisayim bari
Tammam colanin tabii zararli oldugunu biliyordum, ama tellerle dahada zararli oldgunu tahmin etmedim, cünkü dislerimi dahada cok fircalyiorum günde belki 5-6 kez, doktorda yasaklamdi, gerci benim dr. masallah cok az konusuyor.
Neyse az icmeye calisayim bari
arkadaslar bu diş teli tedavilerinde ortalama ücret nedir bileniniz vrmı bende bu yaz yaptırmayı düşünüyorum yerimseniben
Evet bu balmumu baya bir ise yariyor, ben su 4 günümü onlarla gecirdim, ama onlarla bile zor gecti,
ya benim sorunum aslinda tel yani bracketler degil onlarin acisida var ama diger dilime batan tel acisindan onlari fark edemedim daha
Benim bracketlerden haric birden alt üst damakdan tel geciyor, asagdaki o damak telide biraz uzun geldi, nasil batiyor dilime o aciyiy anlatamam, bugün 4 kez gittim, birseyler yapiyor ama ise yaramiyor, böyle 1 sene mi gecer ya??
Bana kalirsa yanlis yapti uzunlugunu degismesi lazim, oda dr isine gelmiyor heralde,
yarin gene gideyecim dayanamiyorum.
Vallah balmumuda olmasa oturup aglardim sabaha kadar.
yaa arkadaşlar bende 5 haftadır takıyorum benim şimdi sadece üstte var ama altada takacak doktor.bende nedense şöyle bir hisse kapıldım,benim çok çok ağrım sızım olmadı öle yemek yememe yada yara gibi bişi olmadı sadece ön dişlerimi hiç kullanmıyorum yemek yerken arkada azcık çiğneyip yutuyorum.sizleri okuyunca acaba benimkiler düzelmezmi diye düşünüyorum çok ağrı yok demekki dişler yerinden oynamıyor diyorum kendi kendime yada saçmalıyorum bilmiyorum :)
Evet bu balmumu baya bir ise yariyor, ben su 4 günümü onlarla gecirdim, ama onlarla bile zor gecti,
ya benim sorunum aslinda tel yani bracketler degil onlarin acisida var ama diger dilime batan tel acisindan onlari fark edemedim daha
Benim bracketlerden haric birden alt üst damakdan tel geciyor, asagdaki o damak telide biraz uzun geldi, nasil batiyor dilime o aciyiy anlatamam, bugün 4 kez gittim, birseyler yapiyor ama ise yaramiyor, böyle 1 sene mi gecer ya??
Bana kalirsa yanlis yapti uzunlugunu degismesi lazim, oda dr isine gelmiyor heralde,
yarin gene gideyecim dayanamiyorum.
Vallah balmumuda olmasa oturup aglardim sabaha kadar.
Arkadaşlar 3 senedir diş teli takıyorum.Haftasonu çıkacak.Dişlerim düz ama dümdüz değil.Orta çizgisi kayık gibi.
Sizinkiler nasıldı.Dümdüzmüydü??
Ooo kızlar bakıyorum daha yolun başındasınız..
Benim tellerim takılalı mayısın 20 sinde tam 7 ay oluyor...
Artık o kadar rahatım ki,dişlerimin düzelmesine de güvenerek her yerde rahat rahat sırıtabiliyorum...sırnaşık şey
Acı ve ağrı diye bişey hissetmiyorum istediğimi yiyip içebiliyorum.
Yeni takan arkadaşlar biliyorum o duyguyu acaba hep böyle mi olcak diye düşünüyorlar ama değil...En fazla 1 ayda tüm ağrılar gidecek...Sonra gelsin yemekler...şakkıdı
Tellerim Temmuz-Ağustos gibi çıkacak inş. benimde...
Bu arada o ilgisiz doktorlara uyuz oluyorum.Ben de şuandaki doktoruma başvurmadan önce birkaç doktora görünmüştüm.Hepsi asık suratlı,bir an önce parasını alıp gitmek peşinde.Ama şuanki doktorumdan çok memnunum,güleryüzlü,eli hafif ve sempatik biri.Her konu hakkında bilgi veriyor bana.Ortodonti gibi uzun ve zahmetli bir tedavi için doktor seçimi iyi olmalı kesinlikle...:teselli:
mrb ne güzel tadevinin yarısından çoğu bitmiş sevindim senin adınaa.s.Ooo kızlar bakıyorum daha yolun başındasınız..
Benim tellerim takılalı mayısın 20 sinde tam 7 ay oluyor...
Artık o kadar rahatım ki,dişlerimin düzelmesine de güvenerek her yerde rahat rahat sırıtabiliyorum...sırnaşık şey
Acı ve ağrı diye bişey hissetmiyorum istediğimi yiyip içebiliyorum.
Yeni takan arkadaşlar biliyorum o duyguyu acaba hep böyle mi olcak diye düşünüyorlar ama değil...En fazla 1 ayda tüm ağrılar gidecek...Sonra gelsin yemekler...şakkıdı
Tellerim Temmuz-Ağustos gibi çıkacak inş. benimde...
Bu arada o ilgisiz doktorlara uyuz oluyorum.Ben de şuandaki doktoruma başvurmadan önce birkaç doktora görünmüştüm.Hepsi asık suratlı,bir an önce parasını alıp gitmek peşinde.Ama şuanki doktorumdan çok memnunum,güleryüzlü,eli hafif ve sempatik biri.Her konu hakkında bilgi veriyor bana.Ortodonti gibi uzun ve zahmetli bir tedavi için doktor seçimi iyi olmalı kesinlikle...:teselli:
benim dişlerim düzeldi tedavi süresinde diş içeri yada dışarı kayabiliyormuş (kayma diince öle hafif bişi büyütülcek kadar diiL)yasakkelime evin içinde ağzımda çaprazlamasına takıyordum 2 ay öyle taktım şimdi azı dişlerimi içe kapatmak için takıyorum sana da verir belki ilerleyen aylarda dişimde şuan takılı ve çok ağrıyor:1no2:Yok canım bana lastik falan vermedi henüz dişlerim daha tam olarak düzelmiş değil zaten.O lastik nasıl ve ne amaçla veriliyor anlamadım.:sm_confused: