lastikleri değiştirirken ağrı oluyor tabi ama kimi zaman az kimi zaman çok oluyor. Çok ağrı olduğu zamanlar özellikle tedavinin ilk ayları ve ilk aylarda değilsen doktorun özellikle hareket ettirmek istediği dişler çok ağrır. :bbo: Benim geçen kontrolümde doktor alt arka dişimin birine içeri doğru bir çöktü nerdeyse ağlicaktım o kadar acıdı :1shok:bende dün gittim kontrole.. üst dişlerimdeki lastikleri çıkartırlarken çok acıdı... zorla yenisini taktılar lastiklerin.. alt dişlerime ise hiç takamadılar çok ağrı yaptı.. lastikleri çıkarmak için bastırıyorlar biraz çok feci acıdı... sizde de çok acıyormu...
benim dişlerimin hepsi resmen oynuyorlar.köpek dişlerim yerlerine indi vampir gibi oldum akannehir .çok çıkıklarmış.dişlerimin bu kadar çok sallanması normal mi?
ya benim alt dişlerim üst dişlerime göre daha önde artık... daha doğrusu arkları çok genişledi ve dişler dışa yatık olduğu için üst dişlere göre daha önde görünüyor... zincir lastikle toparlayalım dedik geçen hafta ama açıkçası çok farketmedi sanki eyvahedigeldismile
tedavim boyunca dişler hep yer değiştirdiği için düzgün olanlar da bozuldu tamam ama bu durum sanki zor düzelecekmiş gibi... benim gibi birşey yaşayanınız oldu mu?
kızlar Benimde diş aralıklarımın kapanması için diş teli takılması gerektiğini söylediler... üst dişlerime takılacak ve 2000 tl istediler..
bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bi hastane varmı????
diş teli fiyatları hakkında bilginiz varmı?? yardımcı olmanızı bekliyorummm
Benim de öndeki bir dişim çarpık sinir ediyor beni yaaTel taktırmak için muayeneye gittim geçenlerde 2000 tl istediler. Ben nereden bulacağım o parayı. Yaptıramayacağım maalesef mafoldumben
taksit yapabilirler canım.. sordun mu hiç?
Yok sormadım tatlım ne kadar tuttuğunu öğrenmek istedim önce. Emekli maaşı ile geçinmeye çalışıyoruz yaptıramam maalesef mafoldumben
anladım canım... olmadı bikaç sene sonra kendi işin olunca yaptırırsın... ben de 26yaşımda başladım... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?