arklar malsef tel hic bi ise yaramadi bende. 1 seneye yakin taktim. ooole hortlak gibi dolastim ortalikta. sonra cikardim, eh iste azcik duzelmisti. aslinda bende fazla egri yoktu. yalnizca ustden 1 dis one cikikti az. ama sonra baska bi tel atktim. hani istediginizde gun icinde cikara bilioruz ya . ondan iste. 4 ay falan da onu taktim. 2009 aralikta cikardim onu da. cikartiktan 1 ay falan sonra eski haline dondu dislerim. yani hic ise yaramadi. bosuna 1 bucuk sene agzimi kapatarak guldum, resimlerde gulemedim, ocu gibi dolastim.
insallah sizlerde oyle olmaz. ama benim simdiki aklim olsaydi asla ve asla taktirmazdim. ustelik onca para gitti.
simdi burda sevkinizi kirmak istemem ama gercekleri paylasim dedim
Allah Allah..çok ilginç.. yani işe yaramaması..bnm bildiğim kadarıyla sağlıklı diş dokusuna sahip herkesin dişleri(tabi protez kaplama ya da porselen dişler hariç) hareket ettirilip düzeltilebiliyor hem de yaşı kaç olursa olsun..cnm senn doktorun acaba ortodontist değil de diş hekimimiydi??dişlerin eski haline dönmesi de pekiştirici kullanılmadıında karsılasılan bi durum sanırım yani doktorun tel tedavisinden sonra damaklık vermeliydi..damaklık kullandığın halde mi eski haline döndü peki??