ben de 26 yaşımda braketlerimi taktırdım... 2 yıldır kullanıyorum... dişçimin 40 yaş üstü hastaları da var...
yaş sınırlaması ben hiç duymadım burda da ama genelde tedavi süresinin uzadığı söyleniyor evet...
selam.braketlerimi taktirdim diye yazmisin anlamadim braket ne?
diş tellerini görünmeden takılması çok iyiymiş...sevindim..
1 martta kontrolüm vardı.sadece teli değişti ve gerdi.germe sırasında çok ağrım oldu.öteki kontrolümde 1 nisanda bakalın o zaman nolucak akannehir
vsnelroocco geçmiş olsun. ben de Bursa da oturuyorum. sen eğer burada taktırdıysan diş tellerini , senin doktorun kim, tavsiye edermisin bana da. ben doktor araştırması yapıyorum ama şimdilik sadece dentatürkle görüştüm. başka fikirler de almak istiyorum
üzmek istemem ama ben de 29 yaşıma girdim... 2 yıldır tek bir gömük dişimin çıkmasını bekliyoruz... baya çıktı ama hala tam değil... bu biraz da yaşımla ilgili...
selam irem ben bu sefer renksiz kullancam demisin lastiklerden bahsediyorsun galiba onlar tellin üzerine takilıo di mi benim de yakaşik 2 ay olcak taktirdiğim ama lastik yok lastık ne zman takilyor ki eğer bana takilcaksa bende renkli isticem de ondan:) şimdiden teşekkürler
doktorum bana sordu hangi renk istersin diye ben şeffaf olsun dedim küçük küçük yuvarlak bişeyler vardı. çubuktan koparıp takıyodu.neydi onlar sormak hiç aklıma gelmedi yaa kafamçokkarıştı
Bırak agırsın canım ya demek ki dişlerin düzeliyor..
Benimde yarın randevum var bu sefer renksiz yaptırıcam yani gri heralde hic yaptırmadım hep renkli renkli cok sıkıldım..
Bende bursada oturuyorum. Doktorumu önerebilirim adı Ebru Çetinkaya Tokmak yeride setbaşında setbaşından biraz ileride. Benim çoğu tanıdıgımda ona gidiyor ben gayet memnunum. İsterseniz özelden mesaj atın ordan daha ayrıntılı konusuruz
2 yıldır cıkmadı öyle mi? Bende 3 ay once ameliyat oldum daha ucu bile gorunmuyor. Cerrah 6-7 ay sonra cıkar anca demişti ama bakalım en sonki randevumda dişcime sordum belli olmaz dişine göre değişir cıkmama ihtimalide var dedi morelim bozuldu tabi cıkmazsa naparım ya 17 yasında diş mi yaptırıcam :S
canım hiç çıkmadı değil... şu anda baya yükseldi ama olması gereken boyda değil daha...
diğer dişlerimden 1-2mm kısa... ama köpek dişi biraz daha yüksek olur ya... yani 0,5cm daha çıksa tamam olacak... bu sürenin 2 yıl olması da kemik gelişimim tamamlandığı için... sen dert etme yani... daha 17 yaşındaymışsın... dişin tamamen yatık pozisyonda değilce çıkar... peki hiç röntgen çektirdin mi ? yani henüz ucu görünmüyordur ama dişeti içersinde bir hareketi vardır mutlaka... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?