izmirli04;cnm eğer 18 yaşından küçüksen sigorta karşılıyor diye biliorum ama..bnm arkadaşım vakti zamanında 17 yaşındayken taktırmıştı ve 200 lira braketlerin parasını ödemişti sadece..araştırabilirsin istersen..
Yok tatlım 22 yaşındayım, artık geçti :1no2:
Yok tatlım 22 yaşındayım, artık geçti :1no2:
üzülme tatlım yaa... benim yabancı müşterim var kadın 50 yaşında ağzında braketler var...
o yüzden sen de imkanın olduğunda yaptırırsın... şimdilik takmamaya çalış kafana :teselli:
ne 22 yaşındayım geçtimi diyorsun
canım artık bunun yaşı yok tıp ilerledi
ben 33 yaşındayım ve 33 yaşında taktırdım,50 yaşında bile hastası olmuş dr.mun
ve 30 yaşlarında bir sürü hastası varmış biride beeennnnnkaydirigubbakcemile3
ben 17 yaşındayım ve tel takıyorum. geçen ay üst telim çıktı sadece alt telim var şuan.. tedaviye başlarken ilk önce damaklık kullandım damağıma bi aparat taktılar ama hiç de korkulacak sorun edilecek bişi değil. damaklığı da ztn 2 ay snra fln çıkardım. şuan çok memnunum hatta ilk başta telim çıktığında hiç çıkmasın istemiştim bence dişleri bozuk olanlar hemen gidip doktorla konuşun... fiyat olarak bnmkisi 2000 tl tuttu. ama tabiki fiyatlar tedaviye göre değişiyor. doktorumdan da çok çok çok memnunum.
merhaba
ben 12.09.2009 da taktırdım tellerimi 2 yıl sürer dedi önce (22 yasındayım) aralık ayında yaklasık 1 yıl sonra cıkar dedi, 1 ay önce gittigimde sen 6 ay gibi düşün ama daha cabuk bitebilir dedi :) 3 gün önce gittim oo cok iyi gidiyor dedi, ne zaman cıkar dedim, oo ona daha cok var dedi1 aydır lastik takmaya basladım ,
daha önce taktıranlar sizin tedaviniz ne kadar sürdü?
Erkek arkadaşım 2-3 sene sonra yaptırırız diyor işe başlasın biraz para biriktirsin yardımcı olurum dedi. Umarım bir an önce okulunu bitirip işe girer kaydirigubbakcemile3
o senden önce mezun olup iş bulacak öyle mi ; belki sen önce bulursun...
ablan olarak sana tavsiye; erkek arkadaşına değil de kendine güvensen bu konuda inan çok daha iyi hissedersin yerimseniben
Böcüküm haklısında pek iş bulabilme konusunda umudum yok ondan şettim bilmiyorumkismile
kızlar müjde doktorum yine değişti, 4. doktor butedavim o kadar ağır gitmeye başladı ki uyuz olmaya başladım artık, en fazla 1,5 sene demişlerdi hiç sanmıyorum ama ben ve gına geldi doktorun değişmesinden. sempatiksalakcinni
cnm doktorun neden değişiyor sürekli?özelde yaptırmıyor musun?
dentistanbul - beşiktaş :))
neden değişiyor açıkma yok sanırım anlaşamıyorlar yönetimle bilemiyorum.
ya çok rahatsız edici bir durumdur yaa... açıklama istesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?