arkadaslar sıze bı sorum olcakk......
ben yaklasık 3ay once tel taktırdım doktorum bana amelıyat demsıtı alt cene brs içerde benım.ama ben pek olımlu bakmamıstım ya ztn cok az ıcerıde olee cok abartılı deıll yanıı.sağlık acısındanda prob.yok yanı bıde ust dıslerım ondekıler carpıktı cok az duseldıler 3ayda ama daha yolumuz var tabı...-.))ama bu aralarda amelıyatı olmaya kadar verdım.ama cok korkuyorum napılcak bana dıee arkadaslr aynı durumda olan bırısı varsa yada bılgısı olcan yazarsa cok sevınıcem yakında doktoruma kontrole ıdıcem ztn...
arkadaslar sıze bı sorum olcakk......
ben yaklasık 3ay once tel taktırdım doktorum bana amelıyat demsıtı alt cene brs içerde benım.ama ben pek olımlu bakmamıstım ya ztn cok az ıcerıde olee cok abartılı deıll yanıı.sağlık acısındanda prob.yok yanı bıde ust dıslerım ondekıler carpıktı cok az duseldıler 3ayda ama daha yolumuz var tabı...-.))ama bu aralarda amelıyatı olmaya kadar verdım.ama cok korkuyorum napılcak bana dıee arkadaslr aynı durumda olan bırısı varsa yada bılgısı olcan yazarsa cok sevınıcem yakında doktoruma kontrole ıdıcem ztn...
arkadaşlar bugün üst dişlerime braketleme yapıldı.. aynaya baktığımda çok kötü gelmedi.. en azından ben kabus gibi birşey bekliyordum ama görünüşü hoşuma bile gitti.. ama ağzımda bi fazlalık hissediyorum sürekli gülerken de dudaklarıma takılıyor teller.. :s bu her zaman böyle mi olacak :S:S
bir de eve geldiğimde ağrım filan yoktu ama şuanda bütün dişlerim ağrıyor abartısız.. allahtan alt dişlerimde yok. bu ağrı çok gıcık birşey normal ağrı da değil geriliyor sanki dişler :S ne zaman geçer dersnz?? neyse çok konuştm şmdilik bukadar niğda yeter
Arkadaşim aynı hissi hepimiz hissettik hatta burda okumuştum bende pişman olabilirsiniz taktırdığınız için ilk hafta ama hepsi inan geçiyor benim 8ay olucak salı gunu altlara da o zmn takılcak ilk hafta ağrın sızın olur dokunamazsın dişlerine bir metal yığını vardır ağzinin içinde hatta benim surekl dudaklarım kuruyordu tellerden yalayamıyordum ilk bir ay kimse bakmazken dilimi dışarı cıkarıp komik bir şekilde yalıyordum.hani ruju yedirmek için dudaklara bir hareket yapılır ya onu da yapamıyordum hepsi geçiyor duzeldikçe de aynaya bakmaktan alamıyorsun kendini sengözlerimebaksanab
çok güzel özetlemişsin ... kaydirigubbakcemile3
ağzında bir metal yığını var hissini ben en çok geceleri yaşıyorum...hem alt hem üstlerde braket var ; bir de geceleri aperey takıyorum... ağzımda yok yok yani...
ama alışıyorsun zamanla...o ağrılara da alışıyorsun... hatta lastiklerim değişse de ağrım olsun diye bekliyorsun sonra...ağrı dişlerin yerinden hareket etmeye zorlayan bir kuvvet olduğu için ve o hareket olduğu sürece bir düzelme olduğunun farkındasın...
çok güzel özetlemişsin ... kaydirigubbakcemile3
ağzında bir metal yığını var hissini ben en çok geceleri yaşıyorum...hem alt hem üstlerde braket var ; bir de geceleri aperey takıyorum... ağzımda yok yok yani...
ama alışıyorsun zamanla...o ağrılara da alışıyorsun... hatta lastiklerim değişse de ağrım olsun diye bekliyorsun sonra...ağrı dişlerin yerinden hareket etmeye zorlayan bir kuvvet olduğu için ve o hareket olduğu sürece bir düzelme olduğunun farkındasın...
Arkadaşim aynı hissi hepimiz hissettik hatta burda okumuştum bende pişman olabilirsiniz taktırdığınız için ilk hafta ama hepsi inan geçiyor benim 8ay olucak salı gunu altlara da o zmn takılcak ilk hafta ağrın sızın olur dokunamazsın dişlerine bir metal yığını vardır ağzinin içinde hatta benim surekl dudaklarım kuruyordu tellerden yalayamıyordum ilk bir ay kimse bakmazken dilimi dışarı cıkarıp komik bir şekilde yalıyordum.hani ruju yedirmek için dudaklara bir hareket yapılır ya onu da yapamıyordum hepsi geçiyor duzeldikçe de aynaya bakmaktan alamıyorsun kendini
benim de aynı durum vardı pek ameliyat tasiye etmiyor doktorlar cunku riskleri var omur boyu dikkat etmek zorundasın ceneni kırıp geriye alıyorlar ameliyat sonrası 6 hafta kilitli kalıyor alt cene ile ust cene pipetle besleniyorsun.bana da bir doktor demişti kendi kızım olsan sana asla ameliyat yaptırmam tamam sorun var ama cokta onemli değil ameliyat muhteşem duzgunluğe ulaşmak içindir.dişlerini duzeltsek seni oyle de tatmin ederiz demişti.araştırmadan karar verme derim burda bir arkadaş vardı jeyloo diye o olmuştu sanırım.
ben böyle birşey olduğunu bile bilmiyordum .penguin,tilki falan dediğin lastiklerin olduğu paketin üzerinde yazan şey mi?
hmm o zaman benimki de pegasusmuşkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?