nolduğunu bilmiyorum ki hava atıyimkaydirigubbakcemile3resim dışında hiçbir şey ilgimi çekmemişti paketin üzerinde bu zamana kadar..pegasusun özelliği ne niye hava atmam gerekiyor:)
tamam:)ben başlangıçtan beri aynı lastikleri kullandığım için pek bir bilgim yok lastikler hakkında..
Karışma dese de boşver sen merak ettiklerini sor için rahatlasın:) ben hiç kasmıyorum aklıma ne gelirse soruyorum valla :))
eylül-ekim arası kullanmıştım o ara doğru düzgün takmadım bir ay ara verelim demişti şimdi yeniden taktı 1 hafta bile olmadı daha yeniden kullanmaya başlayalı.ama bu sefer azimliyim
yaklaşık 1,5 sene..senin ne kadar oldu?
ya kızlar bu lastikler hakikaten işe yarıyor mu? benim dişlerim arasında cok boşluk yok ama bu lastiklerle ust ceneyi biraz geriye alıcak sanırım.damağimda yer var cok sıkışık değiller ust cenem onde işte biraz.lastikler gerçekten işe yarıyor mu:)
6 ay oldu henüz ama daha çok yol var ya ne kadar sürer bilmiyorum :sinifsinif:
senin ne zaman çıkartacaklar?
ya kızlar bu lastikler hakikaten işe yarıyor mu? benim dişlerim arasında cok boşluk yok ama bu lastiklerle ust ceneyi biraz geriye alıcak sanırım.damağimda yer var cok sıkışık değiller ust cenem onde işte biraz.lastikler gerçekten işe yarıyor mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?