• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

nolduğunu bilmiyorum ki hava atıyimkaydirigubbakcemile3resim dışında hiçbir şey ilgimi çekmemişti paketin üzerinde bu zamana kadar..pegasusun özelliği ne niye hava atmam gerekiyor:)

şaka diyorum mafoldumben

neyse asıl sormak istediğim ben küçük istiyorum lastiği bunlar daha kaydırmıyor gibi doktora söylesem işime karışma der mi kafamçokkarıştı

tamam:)ben başlangıçtan beri aynı lastikleri kullandığım için pek bir bilgim yok lastikler hakkında..
karışma dese de boşver sen merak ettiklerini sor için rahatlasın:) ben hiç kasmıyorum aklıma ne gelirse soruyorum valla :))

tamam:)ben başlangıçtan beri aynı lastikleri kullandığım için pek bir bilgim yok lastikler hakkında..
Karışma dese de boşver sen merak ettiklerini sor için rahatlasın:) ben hiç kasmıyorum aklıma ne gelirse soruyorum valla :))

peki şu an kullandığın lastikleri ne zamandır kullanıyorsun?

eylül-ekim arası kullanmıştım o ara doğru düzgün takmadım bir ay ara verelim demişti şimdi yeniden taktı 1 hafta bile olmadı daha yeniden kullanmaya başlayalı.ama bu sefer azimliyim:P

eylül-ekim arası kullanmıştım o ara doğru düzgün takmadım bir ay ara verelim demişti şimdi yeniden taktı 1 hafta bile olmadı daha yeniden kullanmaya başlayalı.ama bu sefer azimliyim:P

HIMM, ben büyük olanlardan 2 ay kullandım sonra şimdi küçüğe geçtik 1,5 ay oldu ama şuanda kaymıyor gibi geliyor bilemiyorum. Büyük takarken kaymıştı açıklıkların küçülmesiyle anlıyordum. aralık küçüldü diye küçüğe geçtik ama ben biraz daa küçük istiyorum. ben hiç çıkarmıyorum bile sende çıkarma :)

yemek yerken çıkarıyorum bi tek bende.lastikler ağzımdayken en ufak bişeyi yemem bile mümkün olmuyor.hemen çıkıyorlar.bi gece yuttum birini hatta:))benim boşlukları daha çok tele sardığı lastiklerle kapattı.ağzımda şu an hiç boşluk yok hatta tamamen kapandılar.o yüzden lastiklerin boyutlarını pek bilmiyorum ama biz aynılarıyla devam edicez herhalde sonuna kadar bu ay bir paket daha verdi.bunlar fazla değil mi dedim daha da vericem dedi

boşlukları nasıl kapadığını anlamadım tam olarak :( hangi doktor nerde tedavi görüyorsun. Ben yemek yerken çıkarmıyorum sadece diş fırçalarken. benimde başta yemek yerken kopuyorlardı hemen alıştım şimdi koparmadan yiyorum.

telleri kalınlaştırıp üzerine lastik sardı.o sayede boşlukların büyük bir kısmı kapandı.dıştan belli olmuyorlardı bile sonradan verdiği o lastikle de tamamen kapandılar.tedavimi izmitte özel bir hastanede yaptırıyorum ama doktorum ist.dan geliyor.maalesef benimkiler öyle değil ağzıma küçük bir parça çikolata attığımda bile çıkıyorlar..seninkiler daha rahatmış o zaman.ben lastik takıp çıkarmamak için abur cubur yemeği kestim bir haftadır:))

Randevum vardı Bugün ortadontisimle sekreteri aradı..
burası savaş alnı gibi muhayenehanenin camları çerçeveleri inmiş
içeriside berbat dedi....çok maddi hasarımız var...
tüp patlamış diyorlar ama sanki bomba atılmış gibi dedi
sesi çok kötü geliyordu....
Tv de bir baktım tam ışıklar caddesi Benim Ortodontistimin olduğu
binanın yan tarafı....O gelinlikci gösteriyor onun yanındaydı
Ayy dedim neyse size birşey yok demi dedim...neyse sabah
erken olmuş....Şükür kimseye birşey olmamış..

ya kızlar bu lastikler hakikaten işe yarıyor mu? benim dişlerim arasında cok boşluk yok ama bu lastiklerle ust ceneyi biraz geriye alıcak sanırım.damağimda yer var cok sıkışık değiller ust cenem onde işte biraz.lastikler gerçekten işe yarıyor mu:)

ya kızlar bu lastikler hakikaten işe yarıyor mu? benim dişlerim arasında cok boşluk yok ama bu lastiklerle ust ceneyi biraz geriye alıcak sanırım.damağimda yer var cok sıkışık değiller ust cenem onde işte biraz.lastikler gerçekten işe yarıyor mu:)

Lastikle çene kayar mı bilmem ama dişler kayıyor canım :ecrin_bebek:

6 ay oldu henüz ama daha çok yol var ya ne kadar sürer bilmiyorum :sinifsinif:

senin ne zaman çıkartacaklar?

zaman hiç geçmek bilmiyor di mi:)o altı ay kimbilir sana ne kadar uzun gelmiştir.2 ay önce sorduğumda bir 5-6 ay daha demişti de. bu ayki konuşmalarından da yakın bir zamanda çıkartıcağı izlenimini edindim.dişlerinden memnun musun falan deyip ağzımı aradı.bilmiyorum artık akışına bıraktım:)
bu arada destina çok geçmiş olsun..

geçer geçer:)bana da benimki geçmicekmiş gibi geliyor da koşuşturmaya başlayınca bir ayın nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz.teller çıkınca bu günlere de ne kadar çabuk geçti dicez:)ben en azından bazı randevularımı özlüceğimi düşünüyorum:P

tabi yarıyor canım yaramaz mı, benim de cenemin biri digerine gore daha sagda, lastik kullanıyorum ki cok da ciddiye almama ragmen cok duzeldi daha da devam ediyorum takmaya.

Arkadaslar discim bu hafta yokmus haftaya ctesi gününe ertelendi 5 haftada bir gidiyorum ben ama son 10 günü falan agzıma cok feci tel batıyor yemek yerken falan ve kanıyo tadını hissediyorum sizinde batıyor mu? acaba boyle oldugundan ayda bi kere falan mı gitmem gerekiyor disciye

Back