Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Kızlar bugn tel taktımmm
Şuan gerçekten çok sızlıyorlar sert şeyler yiyemiyorum..
doktorm 1 yılda çıkarırız dedi.. Umarm süre uzamaz

Kızlar bugn tel taktımmm

geçmiş olsun canım aynı zamanda gözünaydın inşallah iyi olur
bende Cuma günü randevu aldım dr.dan ilkin dolgu yapılması gerekenler yapılacak
sonra iki dişim çekilp takılacak.ayy acımadan atlatırız inşallah.

canım ilk günler teller biraz acıtıyor.ama bi haftaya kalmaz alışıyor dişlerin.dişçiye gittiğin ilk hafta hep böyle geçicek.ben o zamanlarda çorba içiyordm sadece iiçine ekmek doğra:))amaa meraketme zamnlada alışıp uyum sağlarsın canm.inan hiç pişman olmayacksın çok memnun kalcksın tellerin çıktığında.sayılı zamn çabuk geçer canm.sağlıklı gülüşler dilerim sana:))

Teşkkr ederim canım inşallah hepimiz iyi sonuçLar alırız
Aynı işlemleri bende yaptırdım, üstten 2 alttan 1 diş çekildi,dolgularım yapıldı ve son olarak temizlenip tel takıldı..
Dolgulardan çok korkuyordum ama hiç ağrımadı sadece iğnenin ağızıma battığını hissettim, dahada bişey yoktu evde de ağrım olmadı:1rolleyes:
diş çekimide aynı şekilde önce spreyle uyuşturuyor sonra iğneyle yani ondada hiçbişey hissetmiyorsun
İnşallah sende de ağrı veya başka bir sorun olmaz

Teşekkürler a.s. bende öyle yapayım en iyisi çorba ekmek:dance:

Son düzenleme:

ne güzel darısı başıma
Kızlar bugn tel taktımmm

hayırlı olsun. 1 yıl dediğin ne ki. benim de gözümde çok büyümüştü 1 yıl ama şimdiden 2 aya yaklaştım kaydirigubbakcemile2

bende Cuma günü randevu aldım dr.dan ilkin dolgu yapılması gerekenler yapılacak
sonra iki dişim çekilp takılacak.ayy acımadan atlatırız inşallah.

ilk takılırken biraz acıyabilir ama çok canın yanmıyor merak etme

ben de doktorumdan diş mumu istedim. söylemeyince akıl edemiyor mu ya boşuna o kadar iz oldu acıdı dudağım damağım

o kadar acıya dayanırım ben diş hiç çektirmedim.telin takılması değilde
şu diş çekinden korkuyorum.1 seneye yakındır diş tedavim için diş dokturama gidiyorum zaten.Şu diş çekimlerini atlatsam diyom gerisi gelir herhalde yaw.
inşallah bende 2 ay oldu yada 1 yıl oldu diyebilirim.:Saruboceq:
yarın 4.30 randevum diş doktorumda bakalım.

diş çekimi gerçektnde acı vermiyor.sadece dşin çekldikten sonra ağzında ki kan kokusu rahatsızlık veriyor.birde çekilen dişin yeri kapanana kadr yemk kaçıyor içine:))

Çokkk teşekkür ederim haber vericemm :))) vereliniortak

Sizce şeffaf tel mi daha iyi yoksa metal olanı mı?Metal olan daha etkili diye duydum ama bilmiyorum :S

Bende metalin daha etkili oldugunu duydum. Hem seffafın temizligi zor diyolar özellikle cay kahve icenler icin. Metale gösterdigin özenin 2 katını göstermen lazım bence seffafta. Ama sen yinede doktoruna sor.

Son düzenleme:

2 haftadır netim yoktu simdi goruyorum :) Evet dislerin cok onemli oldugunu düsünüyorum. Aa demek öyle gözlerim yesil burnumda kemer yok kucucuk degil ama kucuk :) En büyük sorunum disim konusurken yamuk görünmüyo aslında ama rahat rahat gülmekte istiyorum.

Güvenin geldigini tahmin edebiliyorum. ınsan disleri yamuk oldugunda rahat rahat gülemiyo kasıyo kendini.

Dislerinin güzellestigine cok sevindim :) Gül tabi eskiden gülemediklerinin yerinede gül agzın agırana kadar gül valla :)

çıktığında gülmek için sebep arıcam sanırım:)

Dimi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bende metalin daha etkili oldugunu duydum. Hem saffafın temizligi zor diyolar özellikle cay kahve icenler icin. Metale gösterdigin özenin 2 katını göstermen lazım bence seffafta. Ama sen yinede doktoruna sor.

şeffaf olanlar daha pahalı bu arada...

evet benim dişlerim iyice temizlendikten sonra tel takılmıştı

merhaba benim cuma 4 numaralı dişimin biri çekildi.ön yan dişim dolgu oldu.Salı arka azı dişimin dolgusu yapılacak sonra onun pansumanı bitip gerçek dolgu olunca tahminim öbür 4 numaralı dişim çekilecek.
benimde bu arada şeffaf tel olacak.büyüklere onu uyguladıklarını söyledi dr.ewet daha pahalı diğerine göre bakımıda günde 5 defa fırçalıyacaksın dedi.
olsun istediğim gibi olsunda ama hangisi çok etkili konusunda dr.ma sorarım böle birşey varmı diye
yani ilk adımı attım hayırlısı ile arkadaşlar.
burdaki tel taktıran arkadaşlarımın memnuniyeti sayesinde çok cesaret kazandım bu adımı atmakta
pınar dahil herkese teşekkürler ederim pınarın o fotoğrafı olmasaydı...
inşallah bende öle fark ve düzelme olur.

artık olçü almıyorlar benim bildiğim fotoraflarını çekiyorlar. dişlerin başka uygulamaya gerek yoksa temizletip hemen taktırabilirsin bence

artık olçü almıyorlar benim bildiğim fotoraflarını çekiyorlar. dişlerin başka uygulamaya gerek yoksa temizletip hemen taktırabilirsin bence

Cevabın icin tesekkur ederim. Ben dolgularımı falan yaptırdım 4 aydır bekliyodum.Discimin ikiz bebişleri oldu 15-20 agustost gibi taktırıyorum. Tamda agustosta geliyor ya tel taktıgında oruc tutmamı engeller mi ilk gününden bahsediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…