- 18 Mayıs 2008
- 597
- 21
- 643
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dün dişçime sordum ... öyle değilmiş kaydirigubbakcemile3
ama sıcaktan diş etleri; dudaklar filan hassaslaşabiliyor ; ondan olabilir dedi... :sm_confused:
nisandan beri takıyorum cok da yeni değil şimdiye kadar bir sorunum yoktu taktığımdan beri de dişlerimi on kat daha cok fırcaliyorum eskiden sadece sabahları fırcalardım. inş. yerine oturunca duzelir ama pek sanmıyorum yaa mafoldumben
tezim çok çabuk çürütüldü desenekaydirigubbakcemile3
ben randevularda genelde bekleme salonundan kurtulmanın verdiği mutlulukla sorucağım şeyleri de unutuyorumsırnaşık şey
YıldızlarVeGece doktorun tellerini kalınlaştırdıysa dişlerde hareket başlamıştır belki hemen moralini bozma:) Bazen hassasiyet oluyor herşeyi yiyemiyorum bi bakıyorum sonra dişlerimde düzelme var:dance: biraz bekle farkı hissedersin yakında
tel ağrısı randevudan 1hafta sonra geçiyor bu daha yeni bir ağri iki gundur oluyor(randevum 2 hafta onceydi) soğuk sıcak hassasiyeti gibi kokte inc bir sızlama var.dondurma yerken fark ettim.
benim tellerim çıkalı 8 gün oluyor zemuszemus dişlerim çok güzel oldularr :lepi: hiç leke yok :teytey: şimdilik iç kısımdaki pekiştirici teller duruyor ve doktor apareyler verdi 6 ay sadece geceleri takıcam kaymayı önlemek için ... hepinize sevgilerra.s.
ya arkadaşlar bişeyi berak ettim yukarda telleri kalınlaştırma felan yazıyodu bu nasıl bi kalınlaşma acaba braketmi yoksa arasından geçen tel mi ve her tedavide gerekli birşey mi ? aydılatırsanız sevinirim a.s.
ya arkadaşlar bişeyi berak ettim yukarda telleri kalınlaştırma felan yazıyodu bu nasıl bi kalınlaşma acaba braketmi yoksa arasından geçen tel mi ve her tedavide gerekli birşey mi ? aydılatırsanız sevinirim a.s.
çoktan alıştım zaten hatta ağzımın içinde dilimle oynuyorum zevkli oluyo :teytey:
arkadaşlar bnm kopek dişim de hassasiyet başladı acaba tellerle alakası var mıdır? yerinden oynayınca falan başlamiştir diyorum ama kafam karişti
ben dün dişçime sordum ... öyle değilmiş kaydirigubbakcemile3
ama sıcaktan diş etleri; dudaklar filan hassaslaşabiliyor ; ondan olabilir dedi... :sm_confused:
Kızlarrr 1 seneee oldu tellerimi takalıııııııııııııııııııı :)))
ve inanılmaz bir düzelme var bugün ortodontistim bana eski dişlerimin kalıbını gösterdi yaratığa benziyormuşum :)) iyi ki başlamışım :)