Morgül merhaba sana özelden bir soru sormuştum ama sanırım vaktin olmadı?CADIARZU
Merhaba Morgül..Benim sorumu da yanıtlarsan çok memnun kalırım ben 2 buçuk aylık gebeyim sağ taraftaki üst kök dişim çürük gebe kalmadan önce diş hekimine gittim ağrıdan tam dişimi çekicekti röntgen çekti ve dişimi çekemeyeceğini sinüsümün yırtılabileceğini söyledi özel hastaneydi..bana çapada çektirmemi söyledi yırtılırsa sinüs orda müdahale ederler dedi ve bi daha ağrımadığı için bende üstüne düşmedim fakat şimdi gebeyim 3. aydan sonra diş çekilebiliyo ben bu dişimi nerde çektirmeliyim sence çokta korkuyorum sinirleri açıkta dişimin oraya kadar çürüdü..senağlama
merhaba morgül.Benim sıkıntım ağız kokusu.Dişlerimde çürük vardı ve bundan olabileceğini düşünmüştüm.Tedavi oldum şimdi çürük yok,dolgularım var.Fakat hala ağızkokusu geçmedi.nedeni ne olabilir?
selamlar.
sanırım benim sorunum diğerlerinden bir hayli farklı. ben uzun yıllardır majör depresyon tedavisi görüyorum. rahatsızlığım nedeniyle zaten mevcut olan diş hekimi korkum inanılmaz bir hal aldı. hatta diş hekimine gidebilmek bu korkumu yenebilmek için de uzun bir psikolojik destek aldım fakat ne yazık ki bir faydası olmadı.
40 yaşındayım ve düşünün hekim kontrolünde bakım bile yaptıramıyorum.
özetle benim sorum genel anestezi altında nasıl bir tedavi olabileceği? daha doğrusu olabilirliği. ve bunu en uygun fiyatlı nerede yaptırabilirim. zamanında bu uygulamayla ilgili 1-2 özel hastaneden fiyat almıştım ama tahmin edersiniz rakamlar çok uçuktu.
bu konuda bana bir yol gösterebilirseniz çok sevinirim...
Merhaba Morgül,
benim de dişlerim ne kadar fırçalarsam fırçalayayım ve sigara, çay kullanmamama rağmen sarı. Bir arkadaş sormuştu önceki sayfalarda siz de ona diş hekimi ile beyazlatması için görüşebileceğini söylemiştiniz. Benim sorum, diş beyazlatıcı jeller eczanelerde satılıyor, plus white, million & smile, blanX vs. gibi setler varmış. Acaba bunlar gerçekten işe yarar mı yoksa geçici midir ve dişe zarar verir mi? Sürekli kullanım mı gerekiyor? Ben dişe zarar veriri diye çekiniyorum. Bir de diş hekiminin uygulayacağı yöntemler zarar verir mi ve ne kadar süre kalıcıdır ne kadar sıklıkta yapılmalıdır? Çok soru sordum kusura bakmayın yanıtlarsanız çok çok sevinirim. Şimdiden çooook teşekkürler....a.s.
cevaplayıp göndermiştim canım ama.......
Merhaba, öncelikle teşekkürler sorularımıza yanıt verdiğiniz için.
Ben dişlerimi fırçalarken inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum.Çok kötü oluyorum. Artık dişlerimi fırçalamak bile istemez oldum. Neden böyle oluyor?
ilk zamanlar dişiniz biraz farklı gelebilir ama gitgide rahatsızlığınızın geçmesi şikayetlerinizin azalması gerekir eğer hala aynıysa veya artıyorsa kanal tedavinizin yenilenmesi gereklidir geçmiş olsun
nefertari protezin yüksek yapılmış olabilir ondan dolayı bu ses bozuklukları meydean gelmiştir
birde dişsiz kaldığınız sürede dil rahat rahat hareket etmeye alışıyor protezler dili kısıtlıyor ondan dolayıda zorlanıyor olabilirsin canım biraz dene hala devam ederse değiştirilmesi gerekebilir
ama görmeden de kesin sebebi şudur şöyle yapılması gerekir diyemiyorum
morgül hanım merhaba.benim son 1 haftadır kulağım arıor.her ikiside.bazende kulağım durup dişim ağrıyor.20 lik dişlerimin ikiside çıktı ama çıkalı çok oldu.acaba bu 20 lik dişler ağrı yapıp kulağa vurur mu?yani asıl ağrının kulağımda mı dişimde mi olduğunu anlayamadım.şimdiden çok teşekjkürlerrr
morgülcüm ya bana yazmamışsın salı günü randewum war ondan önce bilgilendirirsen çok sewinirim canm reca ediyormm
merhabalar herkese. Benim şikayetim azı dişimin yanındaki dişimde diş eti çekilmesi oldu. çok sertte fırçalamıyorum genelde ağrı sızı filanda olmuyo ama bazen dayanamayıp elimle bakıyorum düzelmişmi dye o zaman acıyo bide bazen tatlı yediğimde . E şimdi ilaç filanda kullanamam hamileyim napabilirim ne tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?