merhaba doktor hnm. bnm üst dişime doktor daha dayanıklı olur diye siyah dolgu yapmıştı. fakat güldüğümde gri tonlarında görünen bu dişim beni rahatsız ediyor. bu siyah dolguyu çırkartırıp beyaz dolgu yaptırmam dişime zarar verirmi?
günaydın.dr hanım benim bir sorum olacak üst ön dişlerim porselen kaplama estetık dursun dıye yaptırmıştım yaptıralı 5 yıl oluyor fakat şimdi problem yaşıyorum bir şey yerken ön dişlerimle ısıramıyorum ve diş etlerimde çekilme var üst ön dişlerimden de koku hissediyorum diş taşı problemım yok.dişlerimi çok sıkıyorum düzenli fırçaladığım halde bu sorun neden kaynaklanıyor hijyene çok önem veririm ve dişlerimdekı bu problem benı çok rahatsız edıyor bana ne önerirsiniz? sevgilerimle..
Merabalar Doktor Hanim Cumartesi Günü Dişimde Agri Olduğu Için Doktora Gittim Dişimde Iltihap Olduğu Ve Yanindaki Dişede Siçradiği Söylendi Antibiyotik Verdi Ve Kanal Tedavisi Uygulancağini Söledi Kanal Tedavisinde Dişim Tamamen Kurtulacakmi? Bide Fiyatlari Nekadardir Acaba?
merhabalar doktor hanım.öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim.ben 1 hafta önce ön dişimden kanal tedavisi oldum.dolgu için gitmiştim ama kanal tedavisi uyguladı.sorunum su.daha önceden hassas deeğildi tedavi olan bu dişim ama artık cay kasıgı değse hemen acı oluyo.neden bu kadar hassas oldu bilmiyorum ve bu gecici bir durummu yoksa kalıcımı bunu öğrenmek istiyorum.cevaplarsanız sevinirim.çok tesekkür ederim..
merhaba morgül hanım.öncelikle oğlum var 10 yaşında dişleri çok çürüyor onun için ne yamalıyım .birde nerede yeriniz belki geliriz:)teşekkürler
doktor hanım benim öndeki dişimin üzerinde mercimek kadar biryeri bembeyaz.normalde dişlerim kendinden sarıdır ve hali ile bu beyazlık çok sırıtıyor.
beyazlığın sebebi nedir? tedavisi varmıdır?
merhaba benim 6 aylık bebeğim var ve ona ferrum kullanıyorum.bu ilaç kızımın çıkan dişlerini sarartırmı yani kalıcı leke bırakırmı?şimdiden teşekkürler
merhabalar benim sanırım 20 lik dişim çıkıyor ve 2 gündür ağrı çekiyorum ne yapabilirim ayrıca elme gibi birşey yediğim zamanda alttaki diş etlerim kanıyor sizce nedeni nedir?şimdiden çok tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?