Dis Hekimiyim, Sorularinizi Bekliyorum.....

slm benimde bir sorum olucak benim dişlerimin hepsindede sızlama var doktora gittim sensodyne diye bir jel verdi şimdi birazdaha iyi ama genede sızlamam var ne yapmam gerekiyo cevaplarsanız sevinirim şimdiden tşkkr ederim

merhaba.benim kızım 9 yaşında çürük tedavisi için dişçiye gittik .acısız dedikleri için lazerle tedaviyi seçtik.ama yavrumun canı çok yandı.ağlaya ağlya yapıldı dişlri.dişçiye iğne yapmasını söylemem rağmen yanaşmadı.herdefasında bisonrakine salladı.ve öylece bitti.analm veremedim.sakıncalımıki?korktu sanki.şimdi korkuyo gitmiyo.acıtırmıki lazerle tedavi?uyuşturması sakıncalımı?kızımın astımı falan yok.sadece yazın polenler dokunuyo.bide alarjik bronşit tedavisi olmuştu ama 2seneye yakındır çok iyi atlatmış.yardımcı olursanız sevinirim

mrb bende yeni üye oldum benimde dişimle sorunum var ben 32 yaşında bi bayanım azı dişimde çok az çürük var fazla ağrısı yoktu ama geçenlerde hafif ağrı oldu sonra abse yaptı baya şişti sonra antibyotik içtim geçti.gece dişlerimi çok sıkmışım farkında olmadan oyüzdenmi bilmiyorum hafif ağrı var ne yapmalıyım çektirmekte istemiyorum ilerde çok sorun olurmu çok ağrı yaparmı şimdiden tşkler

merhaba evde yapabileceğimiz diş beyazlatma formulu varsa paylaşırmısınız

merhaba benim dişlerim çok sorunlu çürümeye başladımı kum gibi dökülüyorr çok çürüyor ne yapamlıyımm

mrb benim azı dişimde çürük var az bişi geçen hafif ağrıdı sonra şişti abse yaptı çektirmem gerekiyormu ilaçla felan geçmezmi?birde ben geceleri farkında olmadan sıkıyorum heraldeki sabah kaktığımda çenlerimde hafif ağrı ve diş etlerimde kaşınma oluyor sıktığım içinmi acaba gece sıkması çüreğe sebep olabilirm şimdiden tşkler:sm_confused:

canım ben 23 yaşındayım üst dişlerimin arası açık ne yapılabilir sence

bide arka dişimi çektirmiştim 2 sene önce orayada dolgu yaptırsam mı karar veremedim özellikle üst dişlerim bazen canımı çok sıkıyo tel takılırmı yoksa başka bişi mi olur

teşekkürler

merhaba ben dislerimi temizletmek istiyorum ama cok aci hissedildigini duydum gercekten boyle bir durum sozkonusumu.tsk

merhaba ben de yeniyim ve hoşgeldiniz. ön dişlerim çarpık ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. tel taktırmak istiyorum ama ne yazıkki bunu özelde yaptıracak kadar maddi durumum yok ssk bi miktarını karşılıyor ve tedavi süresince trabzon da olduğum için belli aralıklarla erzurum a gitmem gerekiyor. tedaviye başlama süreci ve ücreti konusunda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü bu konuda tam anlamıyla bilgi sahibi olamadım, araştırmış olsam da yeterli bilgiye ulaşamadım.şimdiden teşekkürler.

evet bende bekliyorum doktorun cevaplarını çok meşgül sanırım bitanecik doktorumuz nerdesin cevaplayın sorularımızı lütfen

benimde bir sorum olacak size diş hekimi benim diş etlerimde şişlik ve kanama var diş taşlarımı temizletiğim halde hiçbir faydası olmadı yine aynı devam ediyor önerebileceğiniz ilaç ismi varsa memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

Selam.Benim de sorum şu olacak.5 yaşında bir yeğenim var ve malesef şimdiden ağzında 4 tane çürük dişi var.Bunlar da azı dişleri.Dolgu yaptırmak istiyoruz ama nasıl olacağını da bilmiyoruz.Çocuklarda dolgu olayı nasıl oluyor.İğne olayı varsa çok zor yaptırması gibi gözüküyorda.

benim dişlerim çok hassas yapıda. hergün düzenli fırçalamama rağmen 28 yaşındayım. 6 tane dolgum var ve bir diş çekimim var. diş çekimim de çok zor oldu bu arada 2.5 saat sürdü. çok iyi bir doktorum var. kemikle diş birleşmiş. bu yüzden çekimim zor oluyor. neyse benim sorum tekrar diş çektirmek istemiyorum.nasıl korumam lazım dişlerimi? cevap gönderirseniz sevinirim . teşekkürler:1shok:

merhaba bnm sorunum dıslerımı duzenlı olarak fırcalamaya ozen gosterıyorum ama her sabah uyandıgımda dıslerım kanamıs bır sekılde buluyorum ne yapmam lazım sımdıden tsk ederımsenağlama

sorular cevap var mı bilemiyorum ama şansımı deniycem .benim dişlerimde bir problem yok.hayatımda diş ağrısı çekmedim desem doğrudur.yalnız çenemde ağrı var.sert bir şey yediğimde ya da sakız çiğnediğimde çenemin eklem yerleri ağrıyor.bazen de esnerken falan küt diye bir ses geliyor.o ses geldikten sonra bir şey çiğniyorsam kulağıma çıtırtı geliyor.ağrı yapmıyor ama sinir bozucu.normal bir şey mi bu?cevap için teşekkürler.

bende aynı durumdayım 7 aydan beri ortodonti tedavisi görüyorumm bildiğim kadarıyla bilgilndreyim seni bikere böel direk tel takmıyolarr 7 aydan beri bana tel falan takılmdı çok işlem yapıyorlarr benim ilk 2 ay tanım asüreciydiii ondan sonraki 5 ayda çıkarabilir tel taktılar yanee kendin takıp çıkarabilirsinnn ondan sonraki 2 aydaa bu hareketli aparatınn bi değişini tktımm yane çıkarabilir tel günde 18 saat tkmm gerektii okul agiderken takmıyodum yaneee ve hal abu hareketli aparatı kullanıyorum temmuzun 3ünde randevum varrr randevudan 1 hafta sonrada sabit tel takılcakk ve 2 sene durcakk ve gelelim işin maliyetineee benn özel doktora muayene oluyorum vee 3 milyarr maliyetiii devlet hastanesine gittikk özel doktora gtmeden öncee amaa çok az miktarını ödüyormuş ve sıra veriyorlar doktor bizee bilmm kçıncı sıra verdiii yanee anca 5 ay sonraa sıramız geliyorduuu veee baştan sağm ayapılıyormuşş onca çile çekicezz falan pişmn olmuşken tam olsun dedik ve özel doktora başvurduk zatn taksit taksit ödüyrsunn gittiğin doktrda bnmki kadar iiyseee oh yaşadın demk yerimseniben

mrb bende bir soru sormak istiyorum arka dişlerimde çok hafif kararma var ve tatlı bişey yediğimde aniden bir ağrı oluyor ve geçiyo sizde dolguluk bi durum var mı

dişlerimi düzenli olarak fırçalamam rağmen sararmaya engel olamıyorum ? dişlerimin kenarlarında diş taşları oluşmaya başladı ve bundan çok rahatıszlık duymaya başladım onlar temizleniyormu yoksa kalıyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…