Dis Hekimiyim, Sorularinizi Bekliyorum.....

merhaba ben de bir soru sorim ozaman benim annemin diş etlerinde sorun var dişleri çok sallanıyor. damak yaptırmak istiyoruz ancak ölçü verme aşamasını geçemiyor o ilaç midesini bulandrıyor. zaten bir hekim ile görüştük oda dişetleri böyle iken protez damağı da taşıyamayabileceğini söyledi. implant yöntem ile diş yaptırsak nasıl olur. maliyeti çok mu yüksektir. birde damak yada diş eti doldurma diye birşey varmı aydınlatırsanız memnun olurum . saygılar

merhaba benim ağzım dar olduğundan dişlerim aralıklı ve geride (biraz garip)kaç yaşına kadar diş teli takdıra bilirim yardımcı olur musunuz?Çok korkuyorum diş teli takmakta geç kaldığım için.14 yaşındayım bu yıl 15 giricem.Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

merhaba .öncelikle h.g benim ön bölgeye 4 tane kron porselen yapıldı.zamanla diş etlerimde çekilme ve morarma olurmu.teşk.

Merhaba.. 27 yaşımdayım.. bu güne dek diş problemim olmadı.. fakat son bi kaç aydır tatlı bişey çiğneyip yediğimde her iki taraf alt ve üst dişlerimde acı oluyor.. ayna karşısında baktığımda görünen pekde bişey yok ama hafif karartı var nokta şeklinde... ne yapmam gerekir.. illa dolgu mu önerirsiniz

laminate veneer ile ilgili bir baslik acmis arkadas, on dislerinde buyuk dolgu olanlara tavsiye eder misiniz? Maliyeti hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Meraba arkadaşlar ben diş hekimiyim aranıza yeni katıldım,merak ettiğiniz şeyler olursa severek cevaplar yardımcı olurum, sevgiler...
merhabalar ben bir şeyi merak ediyorum devlet hastahenelerinde yapılan dolguyla diş hekimlerinin muayenelerinde yapyıkları dolgu aynımı ben ikidir devlet hastanesinde yaptırdım ikiside düştü cevaplarsanız sevinirima.s.

merhaba bir soru da benden..
dişlerimde aşırı olmamak kaydıyla tartar var ve bunun sadece temizleme yöntemiyle giderilebileceğini söyledi diş hekimi..ama etraftan aldığım bilgilere göre diş beyazlatma dişlerde aralık oluşmasına sebep oluyormuş:S bu bilgi ne kadar doğru ve ne yapmam gerekiyor tartarın giderilmesinin başka bir yöntemi var mıdır? şimdiden teşekkürler

merhaba bir soru da benden..
dişlerimde aşırı olmamak kaydıyla tartar var ve bunun sadece temizleme yöntemiyle giderilebileceğini söyledi diş hekimi..ama etraftan aldığım bilgilere göre diş beyazlatma dişlerde aralık oluşmasına sebep oluyormuş:S bu bilgi ne kadar doğru ve ne yapmam gerekiyor tartarın giderilmesinin başka bir yöntemi var mıdır? şimdiden teşekkürler

merhaba
benimdiş kemik yapım ırsi olarak zayıf. bu sebeple 4 yaşımdan beri diş hekimlerindeyim. en son sağ alt çenemdeki 20 lik dişimle beraber 4 dişim çekildi .sağ tarafta bir küçük azı birde köpek dişim kaldı. bunun için tek çözümün implant olacağını söylüyorlar ama maliyeti çok yüksek. başka bir çözüm bulabilirmiyiz? teşekkürler

merhaba benimde 18 yaşından beri diş sorunum bitmek bilmedi ilk sol alt dişime 3 lü köprü yapıldı.1 sene öncesinde köprü olan diş etimde sonradan diş çıktı onuda çektirdim ve bu seferde dişimde ağrılar başladı çene kemiğime kadar sızlatan ağrılar bugün yine gittim doktora ve dişimin köktön çürüdüğünü söyledi ve çekti dişimi köprüde işe yaramz artık dedi.şu an sol alt tarafımda 4 dişim eksik ne yazıkki:çok üzgünüm: köprü yapacak yine ama destek alacak diş olmayınca nasıl köprü yapılacak o köprü tutar mı tutmaz mı başka tedavisi mümkünmü:uhm:
teşekkürlerra.s.

3-4 gündür,üst azı dişlerimin ve alt azı dişlerimin başlangıcının tam arsındaki yerde bir ağrı var.Yemek yerken ağzımı tam açamıyorum.kulağıma ve dişime vuruyor,ama bahsettiğim diş ağrısı değil.Nerenin ağrıdığını umarım anlatabilmişimdir.Yani alt ve üst dişlerimi bağlayan kıvrım.Bunun için için dişçiye mi gitmem gerekir?Ya da bu durum için önerebileceğiniz birşey var mı?

mor menekse bir dishekimine görünmeniz sart, zira yazdiklarinizdan anladigim kadariyla azi dislerin yeri az ve problem yapiyor. Röntgen cektirip sonraki müdahaleyi dishekiminiz yapacaktir.
selamlar

Oncelikle hosgeldiniz benimde bir sorum olacak.Benim yukari on dislerimin ikisi sut disiymis doktorumun soyledigine gore ve bunlar ilerde dusecegini soyledi.Duydugum da inanmadim.Sizce sut disleri cikmamis olabilirmi ve doktorun dedigi gibi uzun omurlu degilmi.Simdiden tesekkur ederim.

mrb arkadasım benımde on dısımın arka kımında dılımle arkasına degınce hafıften takılma oluyo acaba neden bana yardımcı olurmusun:1hug:

mrb arkadasım benımde on dısımın arka kımında dılımle arkasına degınce hafıften takılma oluyo acaba neden bana yardımcı olurmusun:1hug:

Canım ,dişinde dolgu mu var ,kızımda yaptırdı onunda diline gelen bir takılma var ama yarın cila yapılacak ,seninde belki cilası iyi yapılmamıştır a.s.

merhaba; evde dişlerimizi beyazlatmak için kulladığımız limon karbonat tuz vs bunlar dişlerimize veya diş etlerimize zarar verir mi?

Merhaba;Dişlerimde tartar var temizletcem fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…