Dis Hekimiyim, Sorularinizi Bekliyorum.....

merhaba,benim sorum ya da sorunum şu
:küçükken bi kablo telini dişimle kesmeye çalıştım tabi çelik olduğu için dişimde küçük bir kırık gibi bişiy oldu daha sonra bi tane daha:-( bunun bi tedavisi var mı ya da bunun büyümemesi için fırçalamanın dışında bi yolu var mı?yani ön iki dişimin ucu tam düz diil çok belirgin diil şimdilik ama pürüzlü görüntüsü beni rahatsız ediyo aynada:-( yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..

merhaba;
bu sayfayı yeni gördüm.öncelikle size çok teşşekür ederim.bu ızdıraplı acılarımıza pc dende olsa çözüm buluyorsunuz tekrar teşekürlera.s..
gelelim benim dişlere.iki çürük ve kırık dişlelerim var bugün tüm cesaretimi toplayıp meslektaşınıza gittim ikisini de kanal tedavisi yapıp dolgu olacağını söyledi.ama ondan önce birtanesi iltap topladığı için amoklavin antibiyotik verdi.bitince gidip tedaviye başlıcaz.:bbo:bundan 5-6 yıl önce alt çene dişim kanal tedavisi olup kaplama yapılmıştı ve hala sağlam gayet iyi kullnıyorum.

benim size sorum bu kanaltedavisi yaptıracağım dişlerimi dolgu yerine yine kaplama yaptırsam daha uzun süre kullanırmıyım.dolgularda kısa sürede kırılma felan olabiliyormuş ve tekrar çürüyebiliyormuş bu yaşta dişlerimi kaybetnek istemiyorum.
birde en önemli ve beni çok rahatsız eden şey dişlerimin kamşması inanın bazen halılara çıplak ayak basınca,yüksek sesle bağırınca bile acaip dişlerimde bir kamaşma böyle konuşamıyorum tüylerim diken diken oluyo bu neden olabilir birde 1 yaşında bebeğim var hala süt emiyo bu diş çürümesine etken olabilirmi
çok oldu lütfen kusuruma bakmayın
cevaplarsanız çok sevinirim SAYGILAR

merhaba herkese benimde bi sorunum var üst ön dişlerim birbirinden ayrı ben bunu sorun yapmıyordum ama bu sıralar çok kafama takıldı bi hekime falanda gitmedim burda sizlere bi sorayım fikir alayım dedim yardımcı olursanız çok sevinirima.s.

Meraba arkadaşlar ben diş hekimiyim aranıza yeni katıldım,merak ettiğiniz şeyler olursa severek cevaplar yardımcı olurum, sevgiler...

benimde bir sorum olacak benim oğlum 9 aylık ve 5 dişi çıktı. ilk diş muayenesine nezamn başlamalıyım . ve nelere dikkat etmeliyim . birde ilerde daha sağlıklı dişleri için neler yapmalı nasıl temizlemeliyim.

merhaba
çürük bir dişim vardı, sinirleri öldürmek için ilaç kondu ancak sinirler tam ölmedi , dişçim
dolgu yaptı 1 sene oldu ara ara ağrı yapıyor ve rahatsız ediyor.
neden bu ağrılar daha önce dolgularımda böyle bir şey yaşamadım.
cevap verirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim.

benimde bir sorum var. diş etlerimde biraz çekilme var bunun için ne önerirsiniz?diş eti çekilmesinden dişler yamulur mu?

merhba benımde bı sorum olacak benım 20 lık dısım cokdan cıkmıstı fakat yerınde dıs etımde cok agrı var hafıf sıstıgıde oluyor cekılmesı mı lazım tesekkur ederım kolay gelsın

mrb bende yeni üyelerdenim benim diş etlerimde problem var sürekli mor ve bazen çok agrıyor dişlerim dökülecek gibi birde ben sigara kullanıyom ondan olabilirmi acaba bana yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden tşk ederim hşçakal

le teşekür ederim sana diş etlerim kanıyo sürekli gargara falan kullandım bi işe yaramadı dolgum var o da arasıra apse yapıyo antibiyotik veriyo dt.lar ama geçmiyo son olarakta gebe kalmatı düşünüyorum bunlar daha sonra problem yaratır mı?

Meraba arkadaşlar ben diş hekimiyim aranıza yeni katıldım,merak ettiğiniz şeyler olursa severek cevaplar yardımcı olurum, sevgiler...

slm umarım soruma cvp werirsin.ben 24 yasındayım we 4 nisan da dişlerime tel takıldı henüz 1 hafta oldu çok erken biliyorum ama sanki dişlerimde hiçbir değişim yok benim 2 köpek dişimde oldukça geride orto onlara braket takmadı sadece dierlerine taktı yer açılsın dedi.söylenenler gibi ağzım hiç yara olmadı,sadece bişi yerken kesinlikle kesici dişlerle ısırmıyorum direk arka dişlere yollayıp çiğniyorum.aslında bunu konuşmak için erken ama sizce 1,5 ayda etkisini görürmüyüm ? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. sewgilerimle..senağlama

canım ne mutlu valla aramızdasın.benim sorum şu olucak sana;dişlerimin beyazlaması için ne yapmalıyım.dişlerime zarar vermek istemiorum çünkü.bana bişeyler önerirsen çok sevinirim canım.a.s.

merhaba Doktor Hanim Benim Dis Etlerim şişti We Alt Dis Etlerim Asagiya Dogru Siyrilmis Biraz Bana Onerebileceginiz Bir Ilac War Mi Yardimlarinizi Bekliyorum

benimde merak ettiğim bişey var yardımcı olursanız sevinirim
dişlerim eğrii:1closedeyes:üst ön dişler sadece 4 diş ...Ortodonti uzmanıyla görüştüm 25 yaşındayım ama tel takılabilir dedii yalnız arkalardan sağ ve sol taraftan iki diş çekilmesi gerekiyormuş yer açılması için...
peki tamamen kaplama yaptırsamda dişlerimin kesilmesi lazım :1no2: iki arada bi derede kaldım hangisi uygun
çok teşekkür ederim şimdidena.s.

doktor hn. ben sürekli beyazlatıcı diş macunları kullanıyorum ancak bunlar zararlı mıdır bilgim yok?? içinde zımpara taşı (herneyse) varmış ve bu da dişlere zarar veriyormuş diye duydum bu konuda fikrinizi almak istedim :uhm: ayrıca diş beyazlatmak için doğal yöntemlerden hangileriişe yarar ve dişe ve diş etlerine zarar vermez (örn. karbonat, limon vs. )

merhaba öncelikle hoş geldin aramıza ben,mde sorunum diş etlerimin çekilmesi bunu tedavisi varmı dr. şuan yok sadece durdurabiliriz dedi bilgi verirseniz sevinirim

merhaba bir sorum olacaktı;
şu an 20 haftalık hamileyim bugün farkettim ağzımın en arkasında bir diş çıkıyor emin değilim ama 20 lik diş sanırım, ucu çıkmış çıktığı yerde diş için yer de yok şu an için ağrı vermiyor bunun için ne yapılabilir bebeğime bir zararı olabilir mi,
teşekkürler......

merhaba doktor hanım.
şu an diş tedavisi görüyorum .çenemde problem var söylendiğine göre çene eklemim pek işe yaramıyormuş ön çene önde ve biraz sivir ön dişler de basmıyormuş,ve ben her çiğnemde arka dişerle baskı yapımıyormuum.dar olna çenede 4 tane de 20 lik çıktı.şu anda 3 ni aldırıdm.birini ameliyat ile ama o ameliyat yerind ebu baskıalrdan dolayı kemiklşem olmadan dişlerimi sıktığım için yandaki kaymış ve apse oluşmuş kulak ve baş ağrısı yapıyor.4. dişi o yzüden çektiremiyorum.oda gömük dşlerden ve tam üstünde .ben alt çenedeki sorun hallolmadan üst çenedekini ısrar edip aldırmak istiyorum.ama doktorum dayanamyacağımı söylüyor.fakar ağrı geçmediği için de tedavi başlayamıyor.yoksa önceleikli oalrak tekarr eski yeri açacak ve orda ki apsesyi alacak.çok korkuyorum. acaba başka sorunalra yol açarmı,zamanla tüm dişlerime yayılan ağrıalr ve ağzımda sürekli çürük tadı var.
ne tavsiye ederisniz.
teşekkür ederim çok uzun oldu ama sorum.)teşekkürler

merhaba,
14 aylık oğlum var ve sol üstte arkalarda bir dişi çıkmış kök diş olması gerekirken diş tam çıkmamış ve dişin çıkacağı yerde değilde diş etinin biraz üstünde çıkmış düzelir diyorlar fakat emin olamıyorum
bana yardımcı olabilir misiniz ?
şimdiden teşekkürler

Merhaba,benim eşimin küçük yaşlarda ortodontik tedavi olması gerekiyormuş ama yapılmamış şimdi ön dişlerinden bir tanesi diğerlerine göre küçük ve estetik olarak hoş durmuyor kırık gibi,bir programda ön diş dolgusu diye bir şey duymuştum,çünkü bu diş çok küçük ve yapıştırma tutmuyor acaba bu ön diş dolgusu bize yararlı olur mu?Bilgi verirseniz sevinirim ......şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…