• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis Hekimiyim, Sorularinizi Bekliyorum.....

ya benim diş etlerim şişiyo ve kanıyo...
neden olabilir acaba

ya benim de dişimde sorun var dişimin bi tanesi yukarıda nasıl düzeltebilirim doktora gitmiştim bana tel takacağımı yada başka ilde diş hastanesine gideceğimi söylemişti ne yapmalıyım acaba bilgi verirsen memnun olurum

merhaba doktor hanım benim dişlerimde oldukça çürük var ön dişlerimden dört tanesi takma ve hava aldığını hissediyorum sızı oluyor hamileyken ön dişlerden biri daha gitti oof dişlerim bir yaşında oğlum var emziriyorum doktora gidebilirmiyim artık ve nasıl bir tedavi uygularlar uzun sürer mi şimdiden çok teşekkür ederim

arkadaşlar konuyu açan arkadaşımız 3 ay önce girmiş topiğe kendine durumu ilettim o başvuruncaya kadar konuyu kilitliyorum

Merhaba doktor hanım size bir sorum olacak konuşurken dilim arka kesici dişlerime degiyor dilimim tam ortası ve dilim diş izi oldu çok acıyor konuşurken ne yapmamı önerirsiniz doktor tedavisi dışında ? Şimdiden teşekkürler

Merhaba doktor hanım size bir sorum olacak konuşurken dilim arka kesici dişlerime degiyor dilimim tam ortası ve dilim diş izi oldu çok acıyor konuşurken ne yapmamı önerirsiniz doktor tedavisi dışında ? Şimdiden teşekkürler
Dis hekimi degilim ama dislerinizi torpulettirirseniz bu sikintidan kurtilmus olursunuz

Back
X