Dis Hekimiyim, Sorularinizi Bekliyorum.....

eger sorumu sorarsan dun yazmıstım okudunuz mu bılmıorum genede kısaca ozetlıım benı on dısınım arka kısmında dılımı deyınce hafıften takılma oluo nedenını bılmıorum acaba dıs etı cekılmesı dıye dusur oldum cnm

merhaba abyagmur,
Bizim ailede adeta genetik bi dişeti çekilmesi durumu var 40 lı yaslara gelince sapasağlam dişler kökünden düşüyor.
bende de yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı. dişlerimin aralandığını hissediyorum. Erken tedaviyle bu hastalıktan kurtulmak mümkün mü ? tavsiyelerin nelerdir
cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim. a.s.

bende ön 6 dişime laminate veener porselen yaptırıcam bi dişimde eksik onada köprü porselen yaptırıcam bu laminate veernerler türk lirası tek dişe nekadar?

slm benimde bi sorum olacak benim dis etlerimde kirmizilik var dr. gittim geceler dedi ve hala gecmedi yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden cok tsk ederim

ya lütfen bir cevap porselen laminate veerner 6 dişime yaptırıcam eksik bir dişimede kron yaptırıcam toplam 9 diş oluyo 3 milyar biriktirdim bukadar yeterli olurmu laminate porselenler bir dişe türk lirası nekadar bilen varsa lütfen yardımcı olun

ya lütfen bir cevap porselen laminate veerner 6 dişime yaptırıcam eksik bir dişimede kron yaptırıcam toplam 9 diş oluyo 3 milyar biriktirdim bukadar yeterli olurmu laminate porselenler bir dişe türk lirası nekadar bilen varsa lütfen yardımcı olun

benimde dişler ağrımaya başladı.ön dişlerimi her yıl dolgu yaptırıyorum.dişçi eski dolguyu çıkartınca dişmiş kalmıyo nerdeyse .gene çürüdü.lazerle dolgu yaptırmak istiyorum ama acır diye korkuyorum.acırmı?bide lazerli dolgu dahamı uzun dayanır ?sağol canım şimdiden

selam hayattaki en büyük arzum dislerimi beyazlatmak.sigara yok hic kullanmadim ama kendinden sari nedir bunun maliyeti onu soracaktim canim saolasin simdiden

benimde dişlerimde sızlama var çikolata falan yiyemiyorum hemen dişime yapışıyor ve ilginç yanı dişlerimi fırçaladıktan sonra 2 -3 gün konuşamayacak kadar acı hissediyorum ve bu yüzden dişlerimi fırçalamak bile istemiyorum doktora gittim antibiyotik verdi ama geçmedi şimdide dişleimin iç taraflarında minik minik oyuklar başladı neyapmalıyım

arkadaşlar önere bılecegınız bı dışmacunu varmı ya benım dış macunum bıtkısel ama daha iyi bır şey önerırsenız sevınırım şimdıden çok teşekkur ederım

merhaba sevgili nilüfer.benim sana diş beyazlatma hakkında sorum olacak.evde nasıl bir çözüm bulabilirim? :uhm::tomato:şimdiden teşekkürler

Meraba arkadaşlar ben diş hekimiyim aranıza yeni katıldım,merak ettiğiniz şeyler olursa severek cevaplar yardımcı olurum, sevgiler...

merhaba arkadaşım diş hakkında sorularımıza yardımcı olacakmışın çok sevindim sağolasın benim sol alt azı dişlerimi dolgu yaptırmıştım 4 sene önce şimdi de o dişim heralde çürümeye başlamış soğuk bişiler içince hissetmeye başladım dün dikkatlice bakınca dişimin hafif morardığını gördüm çok korktum şimdilik ağrım yok ama nolcak şimdi o dişim çekilirmi çok korkuyorum yaa tekrar dolgu olursa acırmı ben ilk dolgu yaptırırken dr. uyuşturmadan doldurmuştu dişimi acımadı iğneden çok kokuyorum( kafamçokkarıştı

Evet Bende Ayni Dertten Muzdalipim Dişlerimi 1-2 Sene Kadar Ihmal Ettim Kabul Ediyorum Sararma Ve Galiba Yavastan Dişin üst Gorunen Kisminda çurumeler Başlasi Ama Bunlar Tartar Olabilir Sadece Fircalayarak Bunlar Giderilebilirmi Ne Yapmaliyim

merhaba
6 haftalık hamileyim ve dişimin ağrısından ölmek üzereyim doktorum 3 ay dolana kadar herhangi bir müdahale yaptıramayacağımı söyledi sakat olabilirmiş.bir şey yapılamazmı hamileler için özel birşey yokmu?veya ağrısını nasıl dindirebilirim sürekli gargara yapıyorum.teşekkürler

merhaba diş temizliğine gerçekden önem veren biriyim fakat doğumdan sonra diş ve diş etlerim çok bozuldu ilk defa dişlerim ağrıyor diş etlerim şişiyo bunun sebebi ne olabilir ki emziriorum ilaç kullanmalı mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…