• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis Hekimiyim, Sorularinizi Bekliyorum.....

benımde bır sorum olacak ...sol alt arka disimde dolgu var 11 yıl oldu cok memnunum ama dolguda sorun yok disim cürüyüp kırılıyo ne yapmam gerek...
cevaplarsanız sevınırım...

Slm ben uzun zamanıdr dişlerimden şikayetçiyim ama korkumdan doktora gidemiyorum:( Sol arka üst dişim soğuk yada sıcak birşey yediğimde ağrıyordu artık hiçbirşey yiyemiyorum. Sanırım çürüdüler:( Şimdide üst ön dişim kendi kendine kanıyor ama düzenli olarak dişlerimi fırçaldığımı söyleyemem bide ağzımda kötü bi koku var dişlerimi fırçalasamda iki saat sonra yine aynı koku bu durumdan eşim çok rahatsız haliyle dişçiye gitmek dışında önereceğiniz bi şey varmı:)

Selam benim de bir sorum var.
Dişçi korkum var ve bir dişim temizlenip dolgu yapılması gerekiyo.
Dün tv de diş doktoru vardı. Lazerle ağrısız bu işlem yapılıyomuş. O doktor şiddetle tavsiye ediyo.sırnaşık şey:
Tabi bu durum benim çok hoşuma gitti.
Sizce nasıl olur?:kahve:

mrb ya ben diş için değilde ağız kokusu için soracağım sabah kalkınca olan ağız kokusu için bişi yapılabilir mii???

slm benimde bir sorum var.
eşimde sürekli ağız kokusu var ama sürekli hani açken yada uykudan kalkınca değil hep bunun için ne önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler....

merhaba benimde bir sorum olacak.2,5 yaşında oğlum oynarken düştü üstteki iki ön dişi yerinden biraz oynadı.onları ellemedim şimdi sallanma yok fakat renkleri koyulaştı.Sanki çürüyor gibi ne yapmak gerekiyor.çekilse yerine ne yapılabilir.dişçiye götürmelimiyim?şimdiden teşekkür ederim

Selam,
Benim çenemden garip sesler çıkmaya başladı kanımca ordaki diskte bir çıkma oluyor :S ne önerirsiniz sakız filan çiğnemeyi bıraktım fakat gene de o seslere sinir oluyorum :)

merhabalar bende aranıza yeni katıldım.bu başlığı görür görmez de sorunumu dile getirmek istedim:)

benm en öndeki 2 dişimin üzerlernde beyaz noktalar var.(buarada 17 yaşındayım).bunu göstermek için dişçiye gidemedim fırsat bulamadım doğrusu..eğer bunun hakkında birşeyler bilen varsa nasıl geçeceğini ve neden ileri geldiğini belirtirlerse çok sevinirim..ayrıca dişlerimi hergün 3 defa fırçalamama rağmen yeterince beyaz değiller bu konuda neler yapabilirm? cevabı dört gözle bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Selam,
Benim çenemden garip sesler çıkmaya başladı kanımca ordaki diskte bir çıkma oluyor :S ne önerirsiniz sakız filan çiğnemeyi bıraktım fakat gene de o seslere sinir oluyorum :)

ya aynı sorun bende de var..hemde bende 3 yıldır oluyo sabah akşam hiç geçmiyo çok sinir bozucu ya:(:(:(

Selam,

bendede var yani sey cok korkmustum benim yerinden cikio gibi olmustu bastirdigimda cok acimisti. agzimi cok actigimda citlama gibi bisey oluodu discime gittim onu sakin yapma dedi bu bazi kisilerde oluo dedi. eger yerinden cikiomus gibi hissedersen geri ve assagiya dogru it panik yapma biraz acio ama a.s.

benım dışlerım büyük ve kestırmek ıstıyorum.yapmıyorlar benı çok rahatsız edıyor ne yapa bılırım?noğlur yardım edın teşekürler

merhaba öncelikle bu şekilde yardımcı olduğunuz için çok teşekkür edrim ben hemen sorunuma geçeyim bir gün önce diş taşı temizlettirmiştim eve geldikten iki saat sonra dişimi fırçaladığımda çok sızladı ben de fırçalamadım gargara yaptım bir gün sonra yani buğün doktora gittim doktorum yokmuş başka bir bayan doktor hanım bir tane çürük olduğunu döyledi ve hap yazdı 4 gün sonra gel çekelim dedi diğer doktorum bir hafta on gün sonra gel dolgu yapalım demişti ben dolgu yaptırmak istiyorum ancak şuan da fırçalamıyorum yine açırr diye sizce ne yapmalıyım cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Meraba arkadaşlar ben diş hekimiyim aranıza yeni katıldım,merak ettiğiniz şeyler olursa severek cevaplar yardımcı olurum, sevgiler...

meraba dişimin arka kısımında mavi lekelenmeler var.dolgumu yaptırmam gerekiyor.eger şimdi doktora gitmezsem diğer dişlerimede sıçrarmı.teşekkürler

Back
X