- 15 Ağustos 2020
- 758
- 1.102
- 28
Hazırsan neşter vurayım.... Bu konuyu niye açtın... Çünkü görüş almak dimi.... Fakat önemli olmasa senin için buna konu açmaya gerek görmedin. Bak sakın kızma ben düz mantık insanıyım şimdi senin içindekini sana söylüyorum. Senin için dış görünüş önemli.... Biz değil desek bile sen bir gün yine bu konuda karar veremeyecek bu konuya takılacaksın bunuda kendin biliyorsun... Başka şeylerde yazmışsın... Sen zaten kararını vermişsin.... Yüksek sesle söyle... Bu ayıp değil günah değil... Bastırır ilerde patlarsan o faciaberaber olan sensin ben değilimki... Yani ben değil desemde o kapı kapanınca o evde sen olacaksın.... Davul bile dengi dengine nedir bilirmisin.... Herşey dengiyle yürür... Ha ben aşık olsam benim için o dünya güzelidir. Herkes böyle olmak zorunda değil kimse kimseyi görüşleri için kınayamaz.... Lakin konu sensin senin içine sinmeyen şeyler.... Bak yazmayacaktım bir şey dürttü konuya yazdım.... Bazen 6 his.... Ben iyi düşün diyorum acele etme diyorum.... Hakkında en güzeli olsun sevgiler