Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona ben de katılıyorum, ama arkadaşımın ilişkisinde çok fazla olumsuz durum var. Tek olumsuzluk tip değil maalesef.insan sevince karşısındakini dünyanın en yakışıklısı olarak görüyor. Laf olsun die söylemiyorum. Şaun sevgilim bana dünyanın en yakışıklı insanı, her halinde sevecek bişi buluyorum. ama başlarken, ne tipi ne boyu posu bana hiç uygun değildi:)
Konuyu bana danıştı ben ne desem de ikna olmadı bu yüzden buraya yazdım iyi ki yazmışım.Konu acicak kadar ikilemde.
Gözyndeki eksileri çok fazla. olsa bile, ilerisi pişmanlık. Oluru yok bana gôre
Bence de tam kaçmalık 6 elti 4 görümce6 elti 4 görümce olmasa evlen derdim ama şimdi hayır diyorum
Ya arada uçurumlar var eğitim olarak. Yani çok yakın olunacağını sanmıyorum anca bayramdan bayrama da görüşebilirler. Onu artık adamdan öğrenecek nasıl bir aile ilişkileri olduğunu. Hepsiyle aynı şehirde mi yaşıyorlar? İkisi de çalışan insanlar öyle çok gelip gitme olacağını da sanmam müsait değilim der mesafeyi koyarAkademisyen ikisi de aynı fakültede çalışıyorlar, karakteri konusunda hiçbir kötü yanını görmedim diyor. 3 yıldır aynı yerde çalışıyorlar. Eltiler hiçbir eğitim görmemiş ev hanımları arkadaşım inanılmaz güzel ve donanımlı bana eltiler kıskanaçlık yapacak gibi geliyor. Beyefendi evin en küçüğü ve karışırlar diye düşünüyorum.
Ben şöyle düşünüyorum ailede başka çalışan gelin yok bu yüzden ailen arkadaşımdan da diğer gelinler gibi gelip gitmesini belki hizmet etmesini bekleyebilir. Köyde yaşıyorlar arkadaşım hayatı boyunca köy görmemiş. Anlattığına göre aile içinde birlik beraberlik çok fazlaymış. Bana arkadaşımın sevdiği bey ailesine çok bağlı gibi geldi bu yüzden sorun olabilir.Ya arada uçurumlar var eğitim olarak. Yani çok yakın olunacağını sanmıyorum anca bayramdan bayrama da görüşebilirler. Onu artık adamdan öğrenecek nasıl bir aile ilişkileri olduğunu. Hepsiyle aynı şehirde mi yaşıyorlar? İkisi de çalışan insanlar öyle çok gelip gitme olacağını da sanmam müsait değilim der mesafeyi koyar
Enerjileri tutuyor sanırım yoksa ayrılma kararı almak bu kadar zor olmaZdı. Umarım evlenmezAdamın tipi iyi değil ama ten uyumları var mıymış, enerjileri tutuyo mu bunlar da önemli. (Evlenirlerse umarım çocuk anasına benzer. Söylemeden edemedim bunu )
Yani şu an 6 elti 4 görümce olmadan evlense bile insanlar evliliğinin altında sebep arar adam çok mu zengin falan diye üstüne bide 6 elti 4 görümce dediğiniz gibi olacak iş değil. Ayrılık konusunda varsa tavsiyeniz alırız ne yapacak nasıl kopacak ondan onu hiç bilmiyorum.6 elti 4 görümceden sonra dış görünüş olarak eskisi gibi olmaz zaten durum eşitlenir tövbe tövbeee
Aradığım yorum kesinlikle şu an aşık olduğu ilgi alaka olmayacak.. çok haklısınız..Erkekler değisiyor,evlendikten sonra ayni ilgiyi görmeyecek ister istemez sorunlar da cikacak her evlilikte oldugu gibi. arkadasiniz da simdiden kendine yakistirmiyorsa zaten her kavgada gözüne daha da çirkin gelecek o adam
Olumsuzlukları düşünüp kendini uzaklaştırsınYani şu an 6 elti 4 görümce olmadan evlense bile insanlar evliliğinin altında sebep arar adam çok mu zengin falan diye üstüne bide 6 elti 4 görümce dediğiniz gibi olacak iş değil. Ayrılık konusunda varsa tavsiyeniz alırız ne yapacak nasıl kopacak ondan onu hiç bilmiyorum.
Kesinlikle öyle.Şimdiden bu düşünceye girdiyse ileride az bir sıkıntı yaşasa pişman olacak gibi duruyor. Yarın eş tarafi veya eşi biraz üzse keşke kendi dengimle evlenseydim diyecektir muhtemelen. Diğer yandan 10 kardeş çok fazla.. eltiler görümceler.. eşte pısırık çıkarsa pişmanlıl garanti iyi düşünsün.
O zaman sıkıntı olabilir evet. Adamın da çok bir artısı yok zaten. Güzel ve kariyerli bir kadın arkadaşınız, daha iyisini bulabilir ama bu ilişkiyi uzatmasın daha fazla ayrılacaksaBen şöyle düşünüyorum ailede başka çalışan gelin yok bu yüzden ailen arkadaşımdan da diğer gelinler gibi gelip gitmesini belki hizmet etmesini bekleyebilir. Köyde yaşıyorlar arkadaşım hayatı boyunca köy görmemiş. Anlattığına göre aile içinde birlik beraberlik çok fazlaymış. Bana arkadaşımın sevdiği bey ailesine çok bağlı gibi geldi bu yüzden sorun olabilir.